Tomten har varit hos mig!

I form av ett gulligt tidningsbud. Han är så rar, lämnar julklappar till oss varje år. O det är inget "skit" heller utan rätt schyssta grejer. Förra året fick jag en jättefin salladskål med bestick o olja o vinäger tjolahopp. De andra fick teflonpanna, bestickset mm. I år fick alla en 5 liters gryta från coop. Vi är 8 personer som han handlat till tror jag. Säg att den där kostar 300 kr, det är liksom 2400 kr bara i julklappar till oss på kontoret. Han fick en handduk av oss... ha ha ha! Men det handlar om att ge o TA eller hur?? Ha ha...

http://www.soulbounce.com/soul/soulpoll/

Jag är så sjuk... så här känner jag mig...

Klicka f�r att st�nga bilden

Julkort!

God jul och gott nytt år!!


Flying high!

Jag skulle nog aldrig kunna börja knarka tror jag. Herregud. Jag mår dåligt av en hut med Cocillana, sitter här o hela världen gungar o benen domnar bort. Asvidrigt! hur kan någon tycka att detta är skönt? Det är mest läskigt... Buhuu....!


Nu är det nog...

o dags för fröken E att pallra sig mot dagis. Där lär det bli ett väldans liv för att Mr Gough inte vill gå hem...som vanligt. Skönt att bara kunna lämpa av honom hos pappan o sen fortsätta själv ner mot stan för att svettas ihjäl tillsammans med alla andra.

ha en härligt kväll!

Julklapp till mig själv



Jag behöver verkligen en ny plånbok! O en almanacka. Så då tänkte jag slå två flugor i en smäll o köpa denna till mig själv? Snygg, eller vad tycker ni?

Snälla gud ge mig nåt mot stress...!!

Jag hatar julen! Jag brukar inte säga det, men den här julen är för jävlig. Jag har inte hunnit städa. Har inte handlat alla julklappar. Granen är inte uppe. Ingen knäck. Måste slå in julklapparna för de där jävla mupparna som står i kassorna är ju SÅ långsamma, det är sjukt. Vet ni förresten att Cubus har dragit in på sina kartonger när man köper nåt i present där. I rådande lågkonjuktur har de valt att dra in på det o slå in allt i papper istället? Men ursäkta? Först tar människan nåt slags tunnt, nästan genomskinligt papper ( har tappat vad det heter - JO!!) Silkespapper heter det ju, 2 ark. Sen tar hon vanligt papper. Tejpar o sen tar hon snören... låååååååånga snören uppepå detta. Borde inte allt detta bli dyrare än en jävla kartongjävel? Som dessutom sparar VÄLDIGT mycket tid. Hur många kunder förlorar de inte för att köerna är så långa o det handlar ju ofta om att kunden ska ha det inslaget o så ska det stå där med sitt jävla silkespapper, tejp x 3, vanligt julpapper, tejp x 3, långa snören, tejp x1. SUCK! Sånt STÖR mig... Var lite effektiva för helvete vill jag ställa mig o skrika högt. Men skulle jag göra det skulle jag sedan skämmas o typ dö... ha ha ha!
Oj, vad långt det blev om inslagning av klappar.
Jag sitter här på jobbet o vill egentligen bara gå hem för jag har så mycket att göra. Men gör jag det kan jag inte gå på stan så därför får jag snällt sitta här fast jag varken har tid eller lust. Har ont i mina öron också. Buhuuu...! *tycker synd om mig själv*
Hittade en asfin julklapp till min systerson, han kommer bli svinnöjd. Hoppas jag. O Anders blir förhoppningsvis nöjd men han är ju så svår att handla till... Varför sa jag att vi skulle köpa julklappar till varandra?*ångrar mig nu*

Öroninflammation

Fy uschans! Det är INTE roligt. Dessutom på båda öronen. Jag har alltid trott att man inte kan få det när man blir vuxen men nu är jag verkligen motbevisad. Det värsta är att det gör ondare NU än innan jag var på VC. Kanske kan ha att göra med att läkaren grävde så långt in med det där bla-bla-bla-skopet. AAAJ! O jag tål inte penicillin heller utan fick nåt annat elände som är ASSTORA kapslar med massa små kulor i. Lätt att svälja?! NEJ!

Lördagen var iaf skitrolig. Fullt ös på julfesten. Gick vidare ut sen o är numera stolt (eh?) innehavara av ett VIP-kort på Harrys. Vilken lycka! =) Hamnade på Highlander i en het diskussion med en idiot som anklagade tidningen för att vara den stora boven i skogsskövlingen. Det kanske stämmer, har inte en aning. men varför diskutera det med två anställda ute på krogen en lördagskväll? Jag frågade om han inte torkade sig i stjärten när han bajsade för om han gjrode det så var ju han lika mycket bov som alla andra. Jävla idiot. De bakom satt o asgarvade.

Söndagen var kanske inte riktigt lika rolig eftersom jag, som tyckte jag var helt nykter när jag knallade hem, var bakis!? HJÄLP! det är därför jag aldrig dricker längre, pallar inte att vara bakis. BLÄ!
Åkte till svärisarna o hämtade lill-skiten o sen drog vi till Kolmårdstomten. KAOS! Det var så mycket bilar att det var helt sjukt! Ingen kom nånstans typ. Tur vi har terrängbil säger jag bara o varnar alla andra som tänker åka dit.

Nähä, nu ska jag o mina öron snart trängas med alla andra sista-minuten-shoppare på stan.
Ciao!

Om jag hade en liten tjej...

...så skulle jag LÄTT ha budat på denna på tradera!
 
http://www.tradera.com/Ny_i_forpackning_jogger_vagn_rosa_stjarnor_Rockstar_baby_-auktion-79595071

Så himla fiiiin! *love*

Min nya bloggidol

Är dominika Percinsky (stavning?)! Så, så, så skön människa. Kan tänka mig att hon verkligen inte är lätt att ha i sin närhet, men hon är ganska skön att läsa om...
O hennes dotter, herregud! Tur att det inte är min unge... =)
www.hanky.se/dominika

Mitt jobb

o företag är för jävligt. Det ska bli så skönt att inte jobba här längre o slippa den här jävla svåger-politiken hela tiden. SUCK!

Åter om Linda Rosing

Hamnade på hennes blogg igår... alltså, hon är ju rätt så kul. O måste ju verkligen njuta av alla uppmärksamhet, bra som dålig.
MEN... vilken jävla vuxenmobbing det förekommer på hennes blogg! Herregud! Kommentarerna haglar om hennes stavning, om hennes utseende, hur hon är som mamma o ja allting... Varför är man ens inne o läser hennes blogg om man verkligen hatar henne, vilket dessa personer verkar göra? Sånt där har jag aldrig förstått. Låt människan vara o undvik att läsa om henne istället!

Skvaller

Varför är detta gottande i andras, oftast, olycka så najs för? Shit! hela min dag lyftes av ett telefonsamtal med härligt skvaller. Gud så hemskt egentligen! Men jag behövde verkligen det! Tragiskt men sant! Nu skäms jag nästan... ha ha ha! Sjuk människa är vad jag är.

Hemgång inom fem, SKÖNT! Ont i huvudet är vad jag har idag också. BLÄ! Har säkert att göra med mitt lilla monster som har svårt att förstå att hans föräldrar måste få sova för att orka med honom. Men jag älskar honom ändå! För alltid! Min lilla älskling! Längtar efter honom massa o nu ska jag snart få hämta honom. Av erfarenhet vet jag att jag kommer bli döirriterad på honom typ 10 ggr innan vi ens kommit hem eftersom han oftast är en riktig pain in the ass när vi ska gå hem från dagis. Han ska inte dit på morgonen o på kvällen ska han inte gå hem. VARFÖR? Bestäm dig, liksom! =)

Hej för idag!

Stockholm på torsdag

för att tacka av en härlig kollega på DN som ska sluta o bli livsnjutare...=) Tråkigt för oss, skönt för honom!


Julklapp

Efter mycket tjat på annonschefen så fick jag äntligen min fina julklapp från Folkbladet. Förra året missade de mig så nu har jag skällt på dem. Så här fint var det...=)




Jag blev glad! Vi pratade lite om framtiden o han undrade så klart vem som ska göra mitt jobb sen. Vem vet svarade jag. Jag frågade hur de skulle klara sig utan mig, han svarade helt ärligt. Jag vet inte. Kändes bra att han sa så, sjukt att säga... men jag kommer skratta gott sen när det inte kommer gå lika smidigt sen som det gör nu. Med tanke på hur många man får "rädda" o fixa för hela tiden här så kommer de få se allt jag gör. Man saknar inte kon förrän den är ute i båset, eller hur säger man? Muuu!

Linda Rosing

Är bara för mycket. Synd egentligen. Jag känner inte henne o borde kanske inte ha någon åsikt egentligen. Men jag tycker fan nästan synd om henne. Nu ska hon ha ett eget dejtingprogram o till det har hon gjort ett gäng ingrepp o fixat hår o naglar mm. Men hallå? Handlar inte kärlek om att älska varandra för de man är, inte för de man gör sig till? Visst, det är hennes jobb att se snygg ut men ändå? Äh, jag vet inte. Jag "gillar" henne, men kan inte låta bli att tycka synd om henne heller... ja ja...

Pepparkakshus

Man får väl helt enkelt passa på när man är hemma med sjukt barn. Alvin har lagt på alla nonstop själv, duktig kille!








RSS 2.0