Fredagkvällen

Var så jävla roligt! Garvade mest hela tiden! Tack Sussi för en kanonkväll!
Palace var väl inte så roligt. De enda vi kände var mina arbetskamrater... ha ha, så patetiskt!
Gick därifrån o hamnade på invigningen av VK, gamla stopet. ASFRÄSCH! Väldigt 2009. Synd bara att DJ-en fortfarande hängde kvar i 1989 och 1999. Pinsamt dålig musik. MEn vi drev som fan på dansgolvet. Shit vad roligt!

Tack än en gång!

Tråk-Kicki

jaha. Här lovordar man Kickster. O vad gör hon då? Säger att vi ska äta lunch? LUNCH???? Jag vill dricka ÖL!


Ensam

Här sitter jag... i min ensamhet. Klockan har nog aldrig gått saktare än vad den gör nu. Alla har gått för dagen. Alla som jag jobbar med vill säga. Några andra är ju kvar, men det är väldans lite rörelse.

Idag fick vi reda på semesterperioderna. Inget roligt alls. Lutar åt att jag inte kommer ta nån semester i år. Finns ingen anledning om jag inte kan ha den tillsammans med min familj. Eftersom det hänt vissa saker som jag inte vill skriva om ännu så har liksom läget förändrats lite hemmavid.
Synd om Alvin? Ja.
Synd om oss andra? Ja.
Ett alternativ är att ta föräldraledigt, men då måste jag använda garantidagarna som ger 60 kr per dag. Yeah right. Hur fan ska man kunna överleva på det? Det går ju för fan inte. Ja ja. Vi får väl se vad som händer.

Ensam är jag. Ensammast i världen. O sussi har inte svarat så jag vet inte när jag ska träffa henne ikväll heller. HJÄLP! Måste kanske ladda min mobil o ringa henne. Mmm...så får det bli!


Äntligen fredag!

Såg att någon hade testat GB´s nya glassar, kolla!


1. Magnum Temptation Caramel & Almonds: Favorit, släng dig i väggen Ben&Jerry's!
2. Nogger Mint: Trevlig och beroendeframkallande, men klår inte After Eight-glassen.
3. Solero Berry Berry: Kalorisnål, läskande glass som blir perfekt i solen.
4. Sandwich Stracciatella: God, men knappt någon skillnad mot originalet.
5. Lemon Age: Barnglass som smakar drink och har svårtuggade godisar. Borde barnförbjudas.
6. Ben&Jerry's Wich: Snuskiga pelletssmakande mjuka cookies med glass.
7. Magnum Temptation Chocolate: Blä, smakar billig mörk choklad.

Jag tyckte den första lät SUPERGOD! VIll ha!

Ikväll är det Palace som gäller.


Blåkortskväll för hela slanten. Det är jag o Nusse som ska svänga våra lurviga o äta gratis mat o dricka gott. Mumma!

Anders är i Ulricehamn o spår sin framtid i kaffesump, eller nåt...

Trevlig helg på dig!

Torsdag=tristdag

Idag är det en trist dag. Det är så tråkigt! Försökte spela lite betapet samtidigt som jag svarar i telefon. Det gick INTE bra. Min rating sjönk lite hastigt som jag kan tänka mig att Titanic gjorde.
Shoppade en fin liten röd jeanskjol idag. Vet inte om jag ska behålla den, men jag ska testa den hemma i MIN miljö så får vi se. Tänkte den kunde vara fräsch till våren också. O nu måste jag ju klä mig så piffigt hela tiden. Vilket är roligt, men ansträngande. *puh*

Idag ska Anders hämta Alvin. Gud så skönt! Jag orkar inte med det där tjutandet så fort man visar sig. O då kommer jag hem fortare o då kan vi äta tidigare också. Asskönt!
I morgon är det Palace som gäller. Har inte ens pratat ihop mig med tjejerna som ska gå... Kanske borde göra det?

Hej hopp!

Lön!

Idag var det lön. Det märktes på stan vill jag lova. Det var sjukt mycket folk. Iof var det bokrea också så många passade väl på att uppdatera sitt bibliotek lite, jag med. Eller rättare sagt Alvins bibliotek. Hittade även en ascool täckväst till Alvin med Blixten på ryggen, han kommer bli svinnöjd. Hoppas Anders vill att Alvin ska ha den bara, det är ju även upp till honom.

Hittade ingenting till mgi själv...buhu! Hade ju sett en jättefin jeansskjorta på Cubus för 199 kr som jag ville ha. Men herregud alltså! Det såg ut som att jag hade ett stort tält på mig. HJÄLP! jag förstår varför Mini hade ett stort skärp på sig i annonsen.
Hittade inget annat som föll mig i smaken. Jag måste ju dessutom hålla lite i pengarna eftersom tandläkarasen ska ha över 8000 av mig. Jag vill shoppa!

Nåt som gladde mig var att jag träffade lilla Emma. Gulliga söta Emma. Hon satt där i sin vagn o såg lite ut som en stoppad korv i sin stora overall. Men det får man göra när man är 7 månader, då är man bara söt! Erika, Emmas mamma, var det 100 år sen jag träffade känns det som. Tråkigt när det blir så, min bästis liksom. Men vi har ju båda familjer o annat så ibland blir det svårt att få ihop tiden. Men vi måste skärpa oss, gumman! Tänk Tjeckien! You know what I mean...!


Träffade även Kicki! Glada, söta Kicki! Vi måste ta en lunch snart. Eller öl. Eller kaffe. Du väljer! Jag kommer!


Har ni förresten sett att HM börjat med heminredning på sin hemsida? Ganska fina saker faktiskt!


Snart får jag gå hem. Längtar faktiskt. Inte efter att hämta Alvin dock, han är riktigt jobbig när jag kommer o ska hämta honom. Han ska inte med hem, jag är dum, han ska inte klä på sig osv. Skitjobbigt!


Wiiih, fick precis mail om att vi är bjudna på melodifestivalen den 6:e. Hoppas bara det gäller oss också!!!!!*håller tummarna*


TV igår

Kollade på Rosings program igår. Herregud säger jag! Vad är det för folk egentligen? O nån som knarkar?? Vilket jävla skämt! O hur kan de INTE rösta ut den personen direkt om hon nu är så himla emot det? Pinsamt!


Frisläpp

Idag har jag lärt mig att frisläppa annonser, så på fredag kan ni läsa mina korrekturrättade annonser i tidningen...=)

Lokus

Jag är så dålig!

Stackars ni krakar som går in o ska läsa min blogg... jag har ju inte uppdaterat! Aja baja mig! Skärpning, skärpning!

Har idag lämnat över det sista till personen som ska ta över mitt jobb o sen åt vi lunch o jag guidade henne runt lite på företaget. Sen har jag haft möte med min nya chef o klargjort lite saker. Det gick jättebra. Spännande resa jag har framför mig kan jag lova. Men det kommer bli roligt... hoppas jag!

Snart är det hämtning som gäller... som alla andra dagar i veckan. Shit vad tråkigt vardagen är ibland... Jag skulle bara vilja göra nåt ROLIGT! Nån som har nåt ROLIGT förslag till mig? Inget med träning, det känns som det kvittar för den här flohabban....

Kramen till er alla! Hang in there o hoppas ni står ut med min dåliga blogg lite till....

Folkbladet

Tack för den fina goodiebagen...!

www.folkbladet.se

Bara för Carro

Carro gillade uppenbarligen inte Alvins fina kråka. Men så är det med kidz.... man får både det bra o det dåliga...=)

Måndag morgon... inte så kul. Jag gick till mitt "gamla" jobb. Kom inte in genom dörren då de byter fönster o stog med en stegbilsliknande grej framför dörren (kom inte på ordet)

Snart ska jag gå upp till växeln igen... fan vad tråkigt det är att inte ha några "fasta" uppgifter att göra.

Rolig blogg att läsa va? NOOOT!

snorgubbe. Fräsch kille va?

MMS

snorgubbe. Fräsch kille va?


Alvin o jag kollar på melodifestiv

MMS

Alvin o jag kollar på melodifestivalen. Jag gillade velvet som 17 men den här latin60's lover skiten SUGER! Jag hoppas på EMD utan att ha hört den. Alvin säger godnatt.


Lördag

Dagen började med sovmorgon! Skönt! Sen gick jag o Alvin o hämtade Kristin o sen gick vi till Biblan o lånade lite böcker o lite filmer. Kristin lånade talböcker.
Efter det gick vi o åt lite god mat på kupolen. Alvin sprang mest omkring. Sen kollade vi in stan lite. Min nya favvoaffär är New Yorker. De har skor i 42!!! tjohooo! Slog till på ett par ballerinaskor fast jag egentligen inte har råd. Gömma i garderoben? JA!
När Kristin åkt hem tog Sussi, Zigge, Alvin o jag spårvagnen upp till Carras nya lgh. Det där kommer bli jättebra! Toans spygröna färg var min favorit! Yummie!
Sen knallade jag o Sussi hela vägen hem, ont i fötterna? JA!
Snart ska jag göra Linas plockpasta, den är så god! Den tillhör inte Anders favorit så jag passar på när han inte är hemma. Ja, just det. Han är ju på "singelfest". Alltså, en fest dit det kommer massa singeltjejer. Inte så uppskattat hos mig, men det är klart han ska gå på fest. Det unnar jag honom faktiskt, även om svartsjukan sipprar fram i mina ådror.
Alvin kolla på Postis Per som vi hyrde idag, han gillar honom skarpt!

Tjingelingen...

Tandvärk

Jag är så sjukt trött på att ha tandvärk. Känns som jag JÄMT har tandvärk. Hade det varit i tänderna där jag ska göra rotfyllning hade jag inte sagt nåt, men det värker ju på den sidan där de har lagat allting. VARFÖR? O varför måste det drabba mig? Jag som har SÅN tandläkarskräck. Kan inte jag få ha det lite lugnt o skönt i min mun istället? Jag är skapligt trött på det. Det sjuka är att det gör ju ont överallt. Ena gången bak, andra gången fram... bestäm dig, tandjävel!

Betapet

För tillfället är det INGET att göra. Så nu har jag "tvingat" Susanne att gå med i betapet så vi kan underhålla oss lite...=)

Fortsättning följer

Jo, jag satt i växeln. Min andra dag. Då ringer VD för ett av bolagen i koncernen. Han ber mig koppla honom till en tjej i hans bolag, i hans bolag alltså. Jag gör det, men hon var inte där utan hade kopplat till sin mobil. Ja visst säger jag o suddar sökningen o kopplar till hennes mobil... TROR JAG.
Nån minut senare ringer han igen o säger "Ja, hej det är ****. Du skulle koppla mig till ***** nyss, men du kopplade ut mig på MIN mobil inte hennes. JAG DOG NÄSTAN! Så jävla pinsamt! O han kan också vara sådär att han ringer o är jävligt otrevlig ibland.
Bad om ursäkt o säger att jag håller på o lär mig växeln, så det var därför det blev fel. DÅ säger han - JÄTTESAKTA- vad hon heter o vad hon har för anknytning. Sjukt komiskt! Men det gick ju bra iaf...

Mot Sherwoodskogen!

Sitter o väntar på att syrran ska komma ut i växeln. Vi ska åka ner på stan o kolla på klänningar till henne. Jag har rekat lite åt henne o hittat en del. Så nu ska vi se om det kan vara nåt som passar...

Ikväll blir det lugnt, Anders är i Ulricehamn nu på dagen o jag vet inte när han kommer hem. Han skulle dessutom träna när han kom hem. Men det blir Lets dance för hela slanten. Heja Samuelsson!
Alvin gillar ju "dansen" massor... Han frågar nästan varje dag om det är "dansen" snart...=)

Harjag förresten berättat om mitt misstag jag gjorde häromdagen i växeln? Gör det senare för nu kommer syrran...

Tjingelingen så länge....



Vilken vacker historia!

http://www.youtube.com/watch?v=A64UqOi6IBw


Jobbet

Nej, Petra. Jag menar ALLVAR. Det låter skitroligt!

Jag ska dels sitta i receptionen som ansiktet utåt, det tar jag som en stor komplimang...=) O sen ska jag bli den som har spetskompetens på privatannonsbiten. Det finns ingen i Norrköping kvar på privatannonsbiten som ska följa med till backoffice, utan det blir jag. Sen ska ju Corren byta system helt o hållet så jag antar att jag ska vara lite användarstöd också, men det är jga inte säker på.
Jag tycker iaf att det känns skitroligt, om det inte hade varit för en bitter tant som sänkte mig totalt. Kärring!

Värsta roliga

Jag har fått värsta roliga jobbet....!!

Onsdag

Onsdag morgon o samtalen rasar inte direkt in, vilket är skönt för mig eftersom jag känner mig allmänt förvirrad...=)

Fikade igår med Sheila. Undrbara Sheila... Gud så rolig hon är. Fick mig många goda skratt, tack sheila!

Har inte speciellt mycket att säga just nu... återkommer senare...=)

jag på mitt nya jobb... I växeln..

MMS

jag på mitt nya jobb... I växeln.. Det är riktigt roligt men mycket att lära...


Vår son - Tjejtjusaren

När Alvin började på dagis så fann han o Filippa varandra direkt. Personalen kallade dem för deras lilla kärlekspar. Jättesöta. Sen blev det tydligen en liten fnurra på tråden för sen slutade Alvin prata om Filippa och istället var det Ella som gällde. Ella är dock 1 år yngre, så det var lite ungt för honom. Nu verkar han ha gått över till Olivia istället. Fick detta av Olivias mamma på Facebook idag:

Olivia är nog lite förtjust i Alvin... hon sa idag att hon tycker om honom, att han är så söt... :)

Men Alvin då! Hur ska det här gå egentligen... Det är som en liten lovestory i miniformat där borta på Kajan. Vem tar vem? Får jag chans på dig osv... Fortsättning följer....


Malin

Jag har en arbetskamrat som heter Malin. Vi har väldans roligt tillsammans. Vi är liksom på samma nivå, eller vad man ska säga. Hon är nog den mest "piffiga" människa jag känner. Jag har aldrig sett henne se trött eller glåmig ut, ni vet, så där som man känner sig rätt ofta. (Eller jag gör iaf) I vilket fall. Malin är väldigt modeintresserad o det anser jag mig själv också vara så vi pratar, inte ofta, men ganska ofta o roliga kläder osv. Igår hittade jag ett par ASSNYGGA skor. Jag ville ha dem. Kände hur de skrek till mig "Jenny, köp mig!" Men det var så hög klack o så var de lite för "fina" för mig. Men de där skorna alltså... Om Malin vore en sko så skulle hon se ut så... Så är:

Sko 

Är de inte fina? Man blir ju helt kär i dem... Att de dessutom är ett fynd o bara kostar 249 kr gör ju inte saken bättre. Tro ni bara inte att jag tycker att Malin är billig, för så är inte fallet. Hade Malin varit denna sko hade hon kostat flera tusen, det är hon värd!


Google Translate

Är min nya favoritsida. Så himla enkelt! Ta en text o klistra in o VIPS så är den översatt... SUPER! Heja Google!

Vad fan tänkte jag på?

Jag har gjort en del crazy things i mitt liv. Både bra o dåliga. Mest dåliga. Fast roliga. Men herregud? Tänker tillbaka ett par år i mitt liv o känner... För fan, Jenny. Hur tänkte du? Det är ju så jag skäms för mig själv för saker jag gjort för 100 år sen. Hjälp, liksom. Bara tur att inte konstigare saker hände. Eller vidrigare saker kanske man ska säga. Facebook hyfsat roligt ibland, men det kan också väcka gamla minnen till liv. SÅna som man kanske egentligen grävt ner o hoppades aldrig skulle komma upp igen. Det sjuka i historien är att det är JAG som sökt upp mina spöken. Vad tänkte jag på? Nu är vi där igen. Galet värre.

Ge mig lunch!

Carolina!

Äntligen kan jag åtegå  till min vanliga morgonrutin. Att ringa Carolina vid 07,42. Det har varit så tråkigt att gå till jobbet nu när jag inte kunnat gjort det. Men nu så! O vad gör jag? Glömmer mobilen första dagen... dumma, dumma mig! Men gulliga Lina ringde till jobbet så pratade vi i typ 40 minuter. Men vad gör det? Jag har ju ändå inget att göra!
Välkommen hem!


tvättar bilen

MMS

tvättar bilen


Söndagförmiddag

Anders ligger i badet o här sitter jag. Har inte ens ringt till Farmor o Farfar för att kolla läget. Dåligt? Ja kanske. Men ibland är det så skönt att bara får vara själva. Jag älskar Alvin o det känns väldigt konstigt o tomt när han inte är med men ibland behöver man det bara. Började snyfta lite igår när vi kom hem över att det var så tomt utan honom. Vad knäpp man är! När han är med längtar man efter att lämna bort honom o när han är bortlämnad över natten så saknar man ihjäl sig. Schizo?
Gårdagen var iaf helt underbar. Vi åt god mat o såg bra filmer, Max Payne o Benjamin Button. Den senare var helt underbar o tårarna sprutade här på morgonkvisten. Jag var lite trött igår så jag orkade inte se färdigt den utan gick o la mig. Dock inte förrän jag suttit o nickat till säkert 10 ggr i soffan... Ni vet så där att nacken åker framåt o så vaknar man till av det... ZZzzzZZZ!
Jag såg på melodifestivalen också. Tyckte det var helt rätt låtar som gick vidare igår, Heja H.E.A.T! Den var ju skitbra. Måns låt lät ju som hans brukar göra, funkar men inget man blir helt exalterad över. 1000 miles var MYCKET bättre!

Snart är det min tur att bada o sen ska vi åka o hämta lilleman o få mat! Mums! O kanske träffa max också... han var ju iof med en sväng igår så jag fick hålla honom. Underbara söta lilla max!

Alla hjärtans dag!

MMS

Mitt fina halsband som jag fick av min älskling! Tack! Heja H.E.A.T!


Trångt

MMS

Tror ni han TAR (tack carro! Det är svårt från mobilen ibland) plats, min unge? Lätt att njuta av filmen när monstret breder ut sig... Snark snark


Byggare Bob säger godnatt!

MMS

Byggare Bob säger godnatt! Vi har suttit o kollat på Lets dance o Georg Scott är numera min idol. 'jag slåss mot män, inte mot fjollor..' Så jävla klockrent! Har lite ångest för i morgon också. Jag har inte köpt nåt till anders o så visar det sig att anders har handlat nåt till mig... HJÄLP! Har ni nåt tips på nåt?


Disney on Ice


Anden i lampan

Spännande!

Very spännande...

Sebastian i Lilla sjöjungfrun... Tack Erika!

Mera, mera!

Mulan

De sju små dvärgarna

Mera dvärgar

Mera

Applåder!

BRA SKIT!

Hej hej!

Skönheten o odjuret! Alvin tyckte "Lejonet" var bäst...=)

Musse & Mimmi

O Långben

Mera musse, mimmi o Långben

Paus

Elaka systrarna

Mössen

"Vi ska sy o vi ska..."

Mera söta möss
+
Askungens klänning

Askungen

Mera Askungen

Har sönder klänningen

Den goda fen

Vagnen

Balen

Skoprovning

Den goda fen igen

Musse o Mimmi är finklädda

Glada killar på kvällen hemma hos Linus

Brandstationen


Vår lilla brandman!


Hjälmen som de i början VÄGRADE ha på sig, blev helt plötsligt accepterad.


Linus, Alvins kusin som är 4 månader äldre.


En blivande brandman?


Tufft att sitta i brandbilen!


Glada killar!


Vad hände?

Varför försvann bloggvärdet? Men? Nu är det ju där igen...*förvirrande*

Max

Igår fick vi då äntligen träffa gulliga lilla söta Max. Eller Mask som Alvin säger. Han säger också att Max heter Orm. Vår son är förvirrad.
Han var iaf helt underbar! Så liten, så liten. O så söt, så söt! Jag höll honom hela tiden som vi var där. Dögossigt!
Rätt som det är säger Alvin:
"Tina, du har jättestor näsa!" Vi bröt ihop allihopa o asgarvade. Han är ju för rolig. Han säger jämt klockrena saker numera. Plutten. Han blev lite sotis också när jag höll Maxen. Bortskämd?

Ny arbetsplats

Den 2 mars börjar jag på mitt "nya" jobb. Jag ska då börja lära mig växeln och annons. Kommer bli mycket på en gång, men det ska nog gå bra.
Håller dessutom på att knåpa ihop en ansökan till ett annat jobb inom koncernen, så vi får väl se... Mycket som händer nu!

Blonda brudar

Jag har inget emot blonda brudar. Jag är en blond brud själv. Men är det inte lite konstigt att alla "storbloggare" är blonda, 17-18 år o har mode som största intresse?

Bloggvärde

Äntligen fick jag till det...*nöjd*

Kan man bli annat än...

...KÄR?!


Snigel

Igår så pratade vi massor om Alvins lilla kusin, Max. Alvin fixar inte att säga Max, utan han säger Mask. Så vi satt där o försökte öva... han heter MAKS... Mask, säger Alvin. Så höll vi på så där ett tag... till slut säger jag..." kan du säga som man gör till kissarna, ksss, ksss, ksss....?" Alvin svarar: du låter som en snigel... Vi bröt ihop vill jag lova...!

Jag är så jävla trött. Sitter i so

MMS

Jag är så jävla trött. Sitter i soffan o halvsover. Snark! Nyss ringde kristin, oj vilken skillnad det var att prata med henne idag när bettan äntligen kommit hem. Sitter o kollar på en intressant dokumentär om den där annika som suttit i 20 är eller nåt i USA. Jäkligt bra faktiskt! Nä dags att borsta tänderna så jag slipper betala ytterligare 8 lakan till tandläkaren. Natti natti...zZZzz...


Kusinerna

Efter att några kommenterat att Max (?) är lite lik Alvin så var jag tvungen att fixa till en liten bild för att jämföra. Min första tanke när jag såg Max var ju att han var lite lik Alvin... Så... here we go... Vad tycker ni?


Önskelista


Skor från Ellos 299 kr



Ballerina från Donna Girl 399 kr

Textilsko i denin från Ellos 179 kr


Max? Isak?

Han var 53 cm lång o vägde 4100 nånting... Plutten!

Nu är bebben här!

Det blev en liten pojke!!! Kanske en liten Max, eller en liten Isak. Spännande! Hoppas vi får komma upp idag. Annars tar vi det i morgon om vi får... Åh, så roligt! Grattis till Tina o Rikard!


SPÄNNANDE!!

Tina är på förlossningen o har varit sen halv 3 inatt. Men sen har vi inte hört nåt mer. Jag fick precis reda på det! Snart är Alvins lilla kusin här...!!*längtar*

Tandläkarskräck

Jag har gryyyym tandläkarskräck. Får svårt att sova innan jag ska dit osv. Är som ett litet löv som virvlar omkring i luften. Hatar det verkligen.
Idag skulle jag dit o göra en undersökning. Fy fan! Hon var super, supergullig o jag var inte ett dugg nervös innan. Ända tills vi börjar ta bilder på mina tänder o hon utropar OJ! Har du inte ont här? Nej, svarar jag förvirrat. Jag måste hämta tandläkaren säger hon då. Känner hur nerverna börjar vibrera. Tandläkaren kommer in o utbrister "OJ! Har du inte ont?" Men shit, vad fan är det frågan om? Det visar sig att jag måste ROTFYLLA två tänder brevid varandra. Jag dog nästan. Började DYNGTJUTA. O de är så rara, höll en hand på min arm, gav mig papper o pratade lugnt med mig. Jag frågade halvt om halvt på skoj ifall man kunde bli sövd o göra det, men det kunde man inte. Men däremot kan man få lugnande. JA! Så nu ska jag bli ruinerad också... väldigt roligt. Not! Jag mår lite lätt illa, dels för pengarna men också för att jag är så jävla rädd. Sjukt rädd! Jag tror ju i min egna lilla värld att de tkommer göra jätteont! Men jag hoppas att det INTE gör det...*gulp*

Angående Alvin, så är han inte så sjuk som det kanske lät. Dessutom kom ju de inläggen jättemycket senare än vad jag hade skickat dem... CP blogg.se

disney on ice var en hit! Alvin o Linus satt som två ljus på stolarna o gillade det massor. När Snövit skulle ta en bit av äpplet så vrålar Alvin "NEEEEJ" Plutten! Han ville rädda henne tror jag. Häftigast var draken ur nån saga som jag inte har en aning om vad det var för nåt? Nåt kinesiskt...? Nån som vet? O sen var odjuret väldigt häftigt också.

I söndags var vi på brandstationen o hälsade på Rikard. Tina har inte fått än. Stackars!
Grabbarna, linus var med då också, tyckte det var skithäftigt!

En bra helg helt enkelt... Mer sånt tack!

Spyan Gough har intagit soffläge e

MMS

Spyan Gough har intagit soffläge efter att ha hostat upp sina lungor o lämnat slemspår i sängen. Det är SÅ roligt att ha en unge som JÄMT har man infektion i kroppen. När ska det ta slut liksom? Hur mycket tålamod ska man ha?


Alvin säger god morgon!

MMS

Alvin säger god morgon!


Disney on ice

Idag fick jag fyra biljetter till Disney on ice! Försöker få tag på Petra, men hon behagar ju inte svara. Tänkte att Linus o Alvin kanske tycker det är häftigt... eller är det deras mammor som kanske tycker det är lite roligt. =)

Disney On Ice Princess Classics


Pratar du italienska?

Var på Anders jobb igår. Han har ju bytt kontor så vi ville se hur de har det. Träffade killen som också hyr kontor där. Jag har träffat honom förut då han var kompanjon med Mauds son. I vilket fall så står Alvin o leker med några röda skinnstolar som de hade i sin foajé. De gick att snurra så han tyckte det vara skitroligt.  Då säger killen nöjt " Ja,  de är ju italienska som XX skulle säga..." Då tittar jag på honom o säger "Jo, fast vad jag vet ska han väl inte prata med dem?" Han gick då... Men ursäkta liksom, vad menade han? Att Alvin skulle vara rädd om dem för de var dyra? Eller var det bara för att tala om att de faktiskt VAR dyra. Jag tror på det senaste men det vet jag ju inte. Jag tycker sånt där är så töntigt. Som Tyra sa i Top Model häromdagen "Just because it´s labeled, doesn´t make it work" Det var så klockrent sagt när den där nöjda "modellen" stog  o sa att det var "moschino" byxor. Who cares, liksom?

Men jag är inte bitter....*s*


Fick ett smärra psykbryt på Anders igår. Han satt o funderade på att köpa nya däck till sin bil. Han ville ha mud-däck? Ursäkta? När ska han åka i gegga då? Då skrattade han bara o sa finurligt "nån gång ska jag det". Säkert... Då sa jag att det känns ju lite konstigt att han kan "planerade" att köpa däck för 8.000 kr när vi inte ens kunde utnyttja min 30-årspresent när JAG ville det. Sen blev det en liten diskussion om det. Alltså, en glad diskussion men ändå började mina tårar rinna. Kände mig som en liten bortskämd unge som inte fick som hon ville... Men det kändes verkligen som att hans däck, som han ändå inte kommer använda inom de närmsta åren, var viktigare än min 30-års present. Det hela slutade iaf med att han stängde ner sidan o skrattade o sa att han inte fick köpa några däck för mig. Säkert... Han får jättegärna köpa sina däck. Bara jag får min present FÖRST! =)


Vad är det för dag egentligen?

Har varit hemma en hel evighet känns det som. Knappt varit utanför dörren. Då blir jag helt dagvild. Fick verkligen fundera på vad det egenligen är för dag idag, men konstaterade sen att det var onsdag. Var nöjd med att det var onsdag i kanske ett par minuter men sen slog det mig - Onsdag? Näää, det är ju bara tisdag... Förvirrat värre.
Här sitter jag o fryser som en japansk nakenhund! Tröja, tack! Men orkar inte slita mig från tangenterna o hämta en tröja i stolen brevid sängen. Slö? Ja. Det är en bieffekt av att vara hemma o bli förslappad. Monstret ligger i soffan o drar skapliga timmerstockar. Undra om det är nåt fel på honom? Ska barn verkligen snarka som en vuxen karl när de sover? Får fråga om det nästa gång vi går till doktorn med honom.
Läste nyss i sofies mode, där hade hon lagt ut en bild på en jättefin rosa kappa. Åh, vad den kändes som jag. jag kan verkligen se mig själv i den. Superfin. Men jag vet ju att om jag skulle köpa hem den så skulle jag säkert aldrig använda den sen utan den skulle hänga i hallen o bara se väldigt rosa ut. Kanske sen när jag börjat på mitt "nya" jobb. Då passar den säkert in lite bättre, men inte på distribution som är lika med skitiga händer o kläder o bekväma skor. Har man kjol får man höra att man har stått i flera timmar o gjort sig i ordning. VIlket iof är roligt att höra för man vill ju känna sig fin o då ser de ju att man iaf piffat till sig för dagen. bla bla lba...svammel svammel känner jag.

Vi har iaf varit o matat ankorna. Eller snarare måsarna. Jävla måsar! De var helt galna o bara snodde allt bröd för de stackars änderna. Eller ankorna, vad ni vill. Det är väl änder, men vi har alltid sagt ankor. Så ankor it is! Tillslut drog de där skrikandes eländena o då blev det helt fridfullt där hos ankorna. Men då var allt bröd slut. Så vi gick. Stackars! Vi som ville så väl. Det var slagsmål flera gånger o Petra, Alvins moster, fick sparka (snarare putta) bort dem från varandra.
Sen gick vi till en lekpark så barnen fick leka av sig lite. Grabbarna hade skitroligt ihop. Jag är så glad att kusinerna är så jämngamla, det skiljer ju bara fyra månader mellan dem. Sötisarna! Sen gick vi till donken så fick de äta god mat o leka lite till. Sen var det hemgång. Alvin somnade så fort vi kom innanför dörren. Så nu ligger han där ute o sover o här sitter jag o funderar på hans snarkningar som jag skrev här ovan.

Snart kommer Anders hem. Borde kanske ta tag i vårt hem lite också. Usch, varför har man alltid massa måsten när man är hemma. Go with the flow skulle jag vilja säga, men det går bara inte. Suck!

Vi är hemma i morgon också. Alvin känns inte riktigt 100 även om han inte har feber.

Kram på er alla!

Caching...!*blink*

Sista vabdagen för den här gången

Så i morgon går vi till jobb o dagis igen. Han har inte haft några andra symptom än feber. Jättekonstigt. Ja ja, kan inte påstå att jag längtar till jobbet heller... men vem vet? När den här dagen är slut kanske jag kan tänka mig att betala bara för att få gå till jobbet...*blink*


Goda grannar

Som jag skrivit i ett inlägg längre ner så blev jag ju lite lätt upprörd på mina grannar som i helgen hade fest och då "snodde" Alvins gåvagn. Det är över nu. Nu är vi sams igen....

Igår när jag o Jessica satt o fikade o diskuterade nästa damernas så ringer det på dörren. Utanför står grannkillen med en helt NY gåvagn. En svart. JÄttefin. Han ber så hemsk mycket om ursäkt o säger att de skäms massor och hoppas att detta kan gottgöra det hela. Jag blev jätteglad. Det tycker jag var jättebra gjort! Den gamla blev ju förstört såpass att hjulen vikt sig lite men vi hade ju säkert kunnat fixa till den, men nu behöver vi inte det för nu fick vi en ny. Kanonbra!

God morgon! Vi är hemma idag. Alvi

MMS

God morgon! Vi är hemma idag. Alvin hade ju feber igår. Får se hur det blir i morgon. Vi har startat dagen med att stå i fönstret o kolla på trafiken. Very spännande...


Erika o jag fikar på Lindahls på M

MMS

Erika o jag fikar på Lindahls på Maxi. Roligt fika sällskap va?;-)


Förbannad!

Alvin är fortfarande sjuk. Bara feber dock, men han är fortfarande dålig. Men det är inte det jag ska skriva om. Istället ska jag skriva om irriterande jävla grannar o folk som inte kan respektera andras saker. Sånt gör mig förbannad.

Alltså. Våra grannar hade fest igår. Inget med det. De får jättegärna ha fest och ha roligt, vem fan vill inte ha roligt? Vi märkte inte av dem nåt speciellt igår heller. Ja ja... På förmiddagen idag ska Alvin o jag gå ner på stan. Av någon anledning väljer jag att gå en väg som vi inte brukar gå. O tur var väl det. För där, ute på trottoaren, står Alvins gåvagn? Ursäkta? Jag har INTE ställt den där. Den stog utanför vår dörr i trapphuset o har gjort det i ett par dagar då vi varit lite lata o inte orkat ställa ut den eller de andra grejerna på vinden. Anders ställde ut allt på vinden i morse o jag såg inte vad som stog kvar då. I alla fall... nu står den där i sin ensamhet på trottoaren. Den ser liksom parkerad ut. Jag blev VANSINNIG! De enda som skulle kunna ha tänkas tyckt det var roligt att sno en jävla gåvagn måste ju vara de som hade festen, eller någon av festdeltagarna. Vem skulle annars gå 152 trappsteg upp o sno en gåvagn?
Alvin o jag uträttade våra ärenden på stan o sen gick vi hem o då fick jag bära upp gå vagnen också. Då ser jag att hjulen är helt sneda. Alltså, körbara men de har vikt sig lite grann. Jag gissar att de beror på att en VUXEN (?) person åkt i detta "fordon" o tyckt det var skitkul. Dessutom var det massa färg avskrapat i framkant, antar för att de typ ramlat med den eller nåt. Jävla idioter.
Möter Gustav, vår granne, varav han säger "Men, är den där eran? Har ni glömt den på gatan?" Eh, nää....o så drog jag storyn. Den hade alltså stått där redan i morse, tur att ingen hade snott den o gått iväg med den. Gustav berättar att varje gång festdeltagarna gick ner för att röka så knackade de på deras dörr. Moget eller? Oavsett om man är 20 eller 30, vad fan är det för nöje med att knacka på nån annans dörr när det är kväll? Gaaah! Vi stog där o var så vuxna o fördömde dagens ungdom. Grannarna är kanske 23-24 eller nåt sånt. De kan lika gärna var 19 men det tror jag inte.
NÄr vi väl kom uppför alla 152 trappstegen o jag dog av svettningarna så tog jag den där jävla gåvagnen o klev med bestämda steg bort till granndörren. Ringde på. Väntade. O väntade. Va fan? Är det ingen hemma eller? Tillslut hör jag några steg därinne o tjejen öppnar. Sa som det var. Hon skämdes ihjäl o bad om ursäkt. Vad ska hon säga liksom? Jag kan ju knappast kräva dem på en ny, den är ju begagnad o lagom sliten sen innan. Men det är bara själva grejen. Man GÖR inte så. Jag sa åt henne att ta kontakt med idioten som gjort så o säga att det är inte okej. Våra grejer ska lika gärna kunna stå utanför vår dörr som innanför vår dörr. Hon bad om ursäkt igen. Mina ben skakade av nervositet o ilska. Jävla idioter. Inte hon, alltså. Jag fattar ju att det inte är varken hon eller hennes kille som gjort det. Men ändå...

Dagens ungdom alltså...

RSS 2.0