Sista rycket!

I morrn kör vi. På riktigt. Det känns sorgligt. Vi har haft det så himla bra här. Ont i hjärtat. Man vet ju inte hur det blir på nya stället heller. Men det är klart det blir bra!
Ont i ryggen har jag BLÄ! Inte så smidigt när det ska packas, bäras o städas. Lite lätt stressad känner jag mig. Som tur är så hämtar min pappa Alvin idag. Synd om honom är det. Värsta sämsta morsan. Bara skäller på honom. Men det blir bättre snart.

Kaooooooos!!


Sköna söndag

Upp med tuppen även idag men idag var hela familjen uppe tidigt.
Knallade till garaget o tog jeepen till svärisarna. Då de inte var hemma så gick vi en promenad i skogen. Underbart! Hackspetten hackade i trädet, liljekonvaljen knoppades, vitsipporna var på gång och tom en fasan såg vi! Vilken förmiddag!
Hem till svärisarna o där fick vi kaffe och underbar mat, tack!
Bilar tvättades, vagnen tvättades o blommor slets upp ur rabatten. "vad mycket potatis det fanns här?!" men hallå?! Det är blommor, de ska vara där!
Tänk. Snart har vi en egen trädgård. Jag längtar....


På hästryggen

Åkte hem till Tina för en fika i solen. Alvin tog med sig morötter som han ville ge till hästarna o när vi var där fick grabbarna ta en tur på gårdsplanen.
Mammorna tvingade ner alla barn på mattan för lite kusinkort också. Älskade ungar!!


Vart börjar man?

img_2132 (MMS)

Vart börjar man?


Nu så...

Då kommer alla bilder igen...


Varför?!?!

Huggs bilderna????? Skit-app!


Lika?

Ja, jag tycker det...


Morgonmys!

Varje morgon så myser vi i sängen alla tre. Underbart!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/494164/images/2012/pic_195007564.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/494164/images/2012/pic_195007582.jpg" class="image">


Kan man annat än att älska...

...våren?!?


Vååååååår !!

img_6897 (MMS)

Vååååååår !!


Hemmadag

Idag gör vi inte många knop. Har varit på jobbet o bjudit på rosa kokostoppar. De verkar ha gått hem för slut är de...
Sen försökte vi leka lite utomhus men vi blåste bort. Sen har vi tvättstugan också. O ringt Telia har vi gjort. Känner mig inte jättelurad så det gick nog bra. Mindre bra var ju att jag råkade torrkoka potatisen när jsg pratade med telia. Stinker apa här hemma!!
Nu kollar vi på Asterix o obelix. Spännande!;)


Dags för dop!!

Äntligen var det dags att döpa tjejerna. På min mammas födelsedag, grattis till dig i himlen!
Som jag stressat till denna tillställning o så säger det bara swisch så är den över.
Alla barn var fantastiska, en del mer än andra. Men det gick superbra!
Agnes fick superfina saker bl a gåstol, tavlor, smycke, filt, fonder, pengar, rubensdocka, dinglismobil, kläder, fotoalbum, bok. Kan ha glömt något nu, då ber jag om ursäkt!
Här kommer lite bilder...


Egentid=tråktid

Jag är en av de där som gärna gnäller lite över egentid. Gärna högt. O lite taskigt ibland. Men jag erkänner. Jag vill nog mest bara slippa alla måsten. Jag hatar egentid. Det är så..så... Tråkigt?!?! Jag vill ha egentid tillsammans med andra. Helst Anders. Men inte hemma. Bara få slippa tänka på mat, städning, tandborstning o allt annat som ingår i en vanlig vardag.
Ikväll har jag egentid. Det är jätteskönt att barnen sover. Verkligen jätteskönt för då har jag egentid. Vad händer? Jag är SÅ uttråkad! Tittar på tv-program jag redan sett, läser tidningar utan bra innehåll. Ja, jag skulle kunna packa, städa tvätta bla, bla, bla. Men jag vill inte. Jag tänker inte. Jag har faktiskt egentid. Varför känns det då som ett straff...?


Agnes?! Vart är du?

img_5467 (MMS)

Agnes?! Vart är du?


Tråkmåndag

Inte många knop här idag inte. Hela förmiddagen gick åt till att mata ungar o ringa, ringa, ringa...suck! Men men. Ibland behöver man en tråkdag för att komma fram till något bra. Det bra i detta fall gäller aktiviteter för barnen; babysim, simskola o fotboll. Det blir en aktiv vår!
Det tråkiga var väl samtalet till det stora, numera, lila företaget. Vilket stört system! Jag skulle flytta bredband, tv o telefon till nya adressen. Men då kan inte jag göra det för det finns redan ett bredband på adressen. Jo men de ska ju flytta? Men de kunde inte göra nåt?! I princip ska JAG ringa dem varje dag o hålla koll på om säljarna flyttanmält?! Helt sjukt! Det borde man väl kunna ordna på nåt smidigare sätt kan man ju tycka...
Efter alla samtal gick barnen o jag till Folkparken. Alvin cyklade. På sin cykel som är för liten. Men han älskar den! Men vi måste nog köpa en ny till 6-årsdagen.
På väg hem matade vi ankor. Men de är ju lite läskiga alltså. Hoppar ju typ upp på en. O tar maten ur handen. Vi kastade brödet o försvann mot andra äventyr. Hemliga sådana...;)


Vad tokigt det blir ibland...

Bad grabbarna köpa bl a 4 påsar kokos. Till tjejernas rosa kokostoppar till dopet. Det stog nerskrivet på en inköpslista. Detta är vad jag fick:


Rosa kokostoppar

Om en vecka är det dop för tjejerna. Vi har börjat fixa lite inför det. En av kakorna vi tänker bjuda på är kokostoppar. ROSA kokostoppar. Så idag hade vi projekt testbakning. O lyckligtvis kom jessiCa o alBin o hälsade på o testsmakade dem. Mycket väl godkänt blev betyget!


Bajs...

...nu är det vår tur. Att vara förkylda. Också. Som om det inte har räckt med allt annat skit. Monstersnorgubbar från helvetet har invaderat lillans näsa. Så natten har vi spenderat såhär:


Våååååååååårrrrrrrr!!!!!


Fyndat!

Idag fyndade jag ett par Nike-dojjor till Putte för 149 spänn. Fatta vad billigt!!
Sen fyndade vi en säng till alvin. 400 kr! Sjukt billig! Den ser ut att vara i toppskick. Vi får väl se när vi satt ihop den också.


Gymmat!!

Gick till gymmet på jobbet idag. Körde ett av Olga rönnbergs pass. Shiiiiit!! Träningsvärk kommer jag ha vill jag lova! Agnes ville inte riktigt vara med så jag kunde inte köra fullt. Men det där ett par gånger i veckan så kanske man klarar målet. Jag hoppas det!


Damklubben bjuder till fest

Lördagen bjöd på storslaget partaj hemma hos bästa lina o Rickard. Alla damerna med respektive dök upp o vi bjöds på fantastisk god mat:
Förrätt: rödbetor på ruccolabädd med fetaoströra toppat med rostade pinjenötter.
Varmrätt: baconlindad fläskfilé, potatisgratäng med bea samt pepparsås och sallad.
Efterrätt: hemmagjord blåbärsglass med smak av whiskey toppat med rostade digestivekex och färska blåbär.
Underbart!!

Jag o C var ju de enda nyktra ihop med lille Agnes. Det sög lite.

Jag har valt att sammanfatta kvällen med "kvällens...":

Tal: Perra, som träffade några av oss för första gången, höll ett fint tal om vilken koll han hade. Det gick ganska bra för honom. Ganska. Han hade inte koll på mig?! What?!

Smurf: Erika o Tomas som, kvällen till ära, hade klätt sig i likadana kläder; svart tröja och kornblå byxor.

Eye of the tiger: Mona. Hennes ögon var galet framträdande under kvällen. Det var det första jag såg. Skitsnyggt sminkade!

Fyllo: nusse. Say no more.

Gamnacke: Tomas som somnade sittandes i bilen med huvudet framlutat. Se bildbevis.

Mage: skulle vilja säga Camilla, eftersom hon trots allt är höggravid, men detblir erika som tar den här platsen. Hennes mage som studsar i slowmotion när det filmades med höghastighetskamera kommer jag nog aldrig glömma!!

Kompis: tjejen som bjöd mig på cigg.

Snigel: Tomas. Han fick aldrig ur sig det...

Smörblomma: Kenta. Den där Kenta. Det är enbra kille. Han tycker jag är småsmart. Jag gillar Kenta. Fast bäst är kecke.

Här kommer lite bilder...



Godmorgon!

img_3073 (MMS)

Godmorgon!


Tänk att så lite kan göra så mycket

Denna lilla människa kan göra en
Så jävla irriterad. Sov. Sooooov!!! Ny blöja, matad, rapad. Vad är problemet?! Gap o skrik! Nu ligger hon i vagnen i sover o jag har tagit plats i soffan. Kul natt. Kanske är dags att göra i ordning spjälsängen ordentligt. Hon kanske inte vill ligga hos sin mamma längre....

Give me hope, Joanna! Jag tror hon sover nu. Bäst jag också passar på...


Ingen bra dag

Vi är allt lite påverkade av gårdagens sprutor o är inte nöjda. Dessutom har hon lite feber. När hon får ligga på bröstet, DÅ är hon nöjd!


Städdag idag!

Går väl sådär... Lilla fröken Gough verkar tycka vi har det tillräckligt fint eftersom hon ska bli buren o äta mest hela tiden. Prova att packa, städa o bära barn samtidigt. Det är inte lätt. Tacka gudarna för vår babybjörn (tack lina). Synd bara att min rygg har lika mycket muskler som en 90-årig tant. Träna Jenny!! T R Ä N A!!


RSS 2.0