LdB


Ha ha... köpte ju den här häromdagen. Provade den o tyckte inte att jag blev ett dugg glammigare för det... Så jag smörjde överallt, tom i ansiktet då min kräm var slut. SKULLE INTE GJORT DET... Det var glitter ÖVERALLT! Så vill ni ha en lotion som glittrar ordentligt så kan jag varmt rekomendera den här... =)

Mera vill ha...


VILL HA!!



Men vad ska jag med dem till... ? Men de är himla fina... LÖÖÖV!!

Man blir ju mörkrädd!

Vad är det för värld egentligen?!??!

Krystal Matthews och hennes pojkvän står åtalade för att ha torterat sin femårige son. Foto: AP

Mamma brände sin son med cigaretter
Det var ingen hemlighet att pojken misshandlades.
Men först sen en främling slagit larm uppdagades hela den hemska historien om hur femåringen svultit, blivit slagen och bränd - av sin egen mamma.
- Det finns ingen ursäkt till det som har hänt, säger en vän till familjen.
 

Gängmedlemmen Starkeisha Brown, 24, och hennes flickvän Krystal Matthews, 21, levde tillsammans i en liten lägenhet i södra Los Angeles.
Till familjen hörde också en liten femårig pojke.
- Pojken brukade gråta en hel del. Han lämnades ofta ensam, berättar en grannes son för nyhetsbyrån AP.

Piskade femåringen

Femåringen hade goda anledningar till sina tårar.
- Hon la min hand ovanpå spisen, sa pojken vid ett tillfälle till en främling på tunnelbanan.
Främlingen slog larm och nu rullas hela den skrämmande historien upp:
Pojken ska ha blivit slagen och fått för lite mat och vatten. Hans kropp och pung har bränts med cigaretter och hans händer bär märken efter de varma spisplattorna.
Han har också hängts upp i en dörrpost och piskats. Stundtals lämnades han ensam, sittandes i sitt eget urin och avföring.
- Ibland väljer man att blunda, säger Vivian Daniel till LA Times, en av alla de vänner och familjemedlemmar som nu berättar att de länge misstänkt att allt inte stod rätt till.

Paret nekar

Pojkens mamma, hennes flickvän och en kvinna som ska ha varit pojkens barnvakt förnekar till alla anklagelser.
De är bland annat åtalade för tortyr och barnmisshandel. Om de fälls kan straffet bli allt från 20 år till livstids fängelse.
Både mamman och flickvännen är tidigare straffade.


Dagis

Idag när jag kom till dagis var det släckt och låst?!?!?!? AMen va!? Jag började fundera på om jag tagit fel på veckan o att det var redan den här veckan som han skulle byta dagis. Hann bli helt uppstressad o irriterad på att jag inte fått någon information. Tänkte att "nä, vi får väl gå runt då". Så det gör vi o mycket riktigt...där var det ju öppet. Men informerar man inte om det? *gaaah* Då hade jag sluppit börja fundera o bli helt uppstressad...! SUCK!


Sur

Gud vad irriterad jag blir när någon står o gapar på mig helt obefogat! Gapade tillbaka själv o då blev det ännu värre. Min chef borde verkligen lära sig att skälla på rätt sätt... !!!!!


Godmorgon!

Vilken härlig dag...!*trallar*



MAPPEN MAMMA!!!



Sååå....

Underbara lördag!

Vaknade vid 09,30 o FOR upp... Alvin!? Sen kom jag på... *lättad* Han är ju hos Farmor o Farfar... SÅ SKÖNT! För en gångs skulle så vaknade jag o kände mig utvilad. Vet inte när jag gjorde det sist... Även om Anders o jag tar varannan morgon på helgerna så vaknar man ju ändå 1000 ggr...
Gårdagen var kanon! Vi åt god souvlaki på Poseidon, köpte massa gott godis o sen såg vi Indiana Jones. Filmen hade ingen WOW-feeling över sig, men den var absolut värd att se. Kändes som att det var ett bra avslut på de andra filmerna...

När anders o jag ätit frukost idag åkte vi till svärisarna o där möttes vi av lilla alvin som stog o vinkade på gatan med Farfar i  handen. SÅ SÖTA!
Även Nelly var där så nu är man halvt uppäten om händerna... =) Erika o Thomas kom förbi o hälsade på... De var så sugna på att träffa Nelly...

Nu har vi precis kommit hem o jag håller på att laga mat samtidigt som jag skriver här...
Det blir Aioli-potatis o kött. MUMMA!
Ciao!

"Yummie"

Fredagsmums!


Babygirl

Tänk om man hade en liten tjeja som man kunde köpa den här till...


Dagens Lunch



Blir här idag... MUMS! I LÖÖÖÖÖV thai-food... Satay är den stora favoriten... Ska bli jättetrevligt! Ska luncha med gamla trådenvänner från familjeliv... hinner ju aldrig ses längre. Tesse ser jag ju varje dag, men alla andra...

Colin Farrell

Har inte den här viktnojan gått för långt nu?

Mager Colin Farrell väckte återigen uppståndelse för sin mag

Vårt nya hus?

Vy över poolområdet och husets entré

Detta ska vi titta på på måndag, håll tummarna!

Damernas

På måndag är det planering inför damernas STOR-träff tillsammans med våra respektive. Ska bli roligt! Hoppas vi kommer överens bara, men det brukar inte vara några större problem!


Sen föreslog Barbro fika i abborreberg på tisdag eller onsdag! BRA IDÈ! Mera vin till Jenny...!=)


Dagens inköp

Soldräkt till Alvin 149 kr på Lindex. FYND!


Köpte tre fin fina boxertrosor också!

Sen var jag tvungen att prova på LdBs nya hudlotion...hoppas den gör mig skimrande vacker o rosa, precis som förpackningen som för övrigt var VÄLDIGT söt! My kind of taste!

Skrattanfall

Fick precis ett skrattanfall utan dess like.

DN ringer till mig o pratar om lite buntar som ska till en camping i Loftahammar. Jaha, säger jag. Har du någon adress?
Horsviken, svarar hon då.
Jag blir lite full i skratt o det hör hon så hon börjar bokstavera, H som i harald, O som i Olof osv.
-Vilket konstigt namn, säger jag.
Då börjar vi skratta helt galet båda två, hur kan man döpa det till DET liksom? O dessutom lägga en camping där? Eller det var ju iof rätt passande, betala för sig liksom? Galet...
Så sitter jag o letar efter adressen på datorn i vårat system o säger, utan att tänka mig för, "jag får inte upp den..." O så bröt vi ut i ett asgarv igen... ha ha ha, ja det var iaf dagens skratt....!


Vin

Åh, jag var så sugen på vin igår... Så tillslut öppnade jag en flaska o tog mig ett glas...SÅ GOTT! Anders tittade på mig som om jag hade pesten eller nåt. =) "Vadå? Ska du dricka vin IDAG?!" Ja, varför inte? Varför kan man inte få ta ett glas vin på en onsdag utan att det är konstigt? Jag tycker det är gott o var sugen på det... Var länge sen jag sov så gott också...he he...=)

Bio

Igår bokade vi bio på fredag. Vi skulle egentligen ha gått till min storebror på grillpartaj men det blev inställt. Då blev det bio istället. Alvin sover hos farmor o farfar... SKÖNT! =)

Den här ska vi se...

SF Bio: Indiana Jones&kristalldödskallens rike

Duffy

YouTube - Broadcast Yourself help center | e-mail options | report spam

unsan21 has shared a video with you on YouTube! Duffy - Mercy - Official Music Video Duffy - Mercy - Official Music Video

www.iamduffy.com

© 2008 YouTube, Inc.

Vero Moda

Wiiih! Vero har rea...  Gissa vem som ska cykla dit! Jag ääääälskar REA! Fyndade lite igår...
Lång grå luvtröja - VILA - 149 kr
Vita jeans - VILA - 49 kr!
T-shirt - POP - 60 kr

Smith Jerrod

Snacka om GALET SNYGG!! *gaaaah*


Min mobil

Jag saknar ihjäl mig efter min mobil...*gråter en skvätt* Den var helt underbar! I loved it! Hur kunde jag vara så klumpig o tappa den?!??!?!?!?!?!?


Mera muffins!

Härliga chokladmuffins med hallonglasyr... mumma!

Little Bittle Alvin

Ha ha, var tvungen att ta en snygg bild på Alvins härliga morgonfrisyr häromdagen... Dålig bildkvalité men ni kan nog se iaf...=)


En annan favorit är att peta sig i näsan o smeta av härliga snorkråkor på sin smått äcklade mamma... Sen vill han att man ska blåsa på fingret för han tror det gör ont o är farligt... ha ha ha


Söta lilla Nelly!

Här kommer några bilder på världens gulligaste lilla Nelly, Tina o Rikards nya bäbis... SÅÅÅ SÖT! O såååå tjock! Bäbistjock!
 
   

Tandläkarskräck

jag har fått tandvärk! AAAAHJ! Tog mod till mig o ringde till tandläkaren för att se om jag kunde få en tid. Men jag ringde till det här nya stället, Thea Tandhälsa, och fick en tid idag. O det var nog tur för nu gör det ondare än någonsin...
Jag har ju världens skräck för dessa vitklädda människor... Inget roligt alls. Började tom gråta när jag skulle boka tiden... Anders trodde nåt allvarligt hade hänt och frågade om han skulle följa med mig! Rart... men jag avböjde.. Fan, jag är ju liksom 30 år...ska väl klara att gå till tandläkaren själv? Eller? *gulp*

Syskonkärlek

Kan inte hjälpa det... Men jag är sanslöst besviken på min syster, än en gång. Varför blir man det? Jag vet ju hur hon är och lik förbannat så blir man besviken o ledsen. Känns verkligen som om hon inte bryr sig det minsta. Jag fyllde 30 år i år och hon kunde inte ens behaga sig att fira mig. Hon kom inte när jag fyllde för då var hon upptagen med sina hundar, precis som alltid när jag fyller.
När vi då skulle fira Alvin, eftersom han var sjuk när han fyllde, så har hon med sig jättefina presenter till honom som han blev jätteglad över. Vi också... men mig säger hon att hon glömde handla till? Hur kan man säga så? O hur kan man glömma? Jag fyller år samma datum varje år och det var över en månad sen jag fyllde. Måste hon alltid vara ute i sista sekunden? Framförhållning? Det känns ärligt talat som att hon medvetet skiter i mig. Varför vet jag egentligen inte? Jag har inte, vad jag vet, gjort henne nånting.... Det känns lite som om jag låter som en bortskämd snorunge som inte får paket, men det är egentligen inte det det handlar om. Det är mera det här att hon kan fira alla andra men inte mig? Jag väntar ju fortfarande på min 25 årspresent... det säger väl det mesta?

Alvin 2 år!

"HEJ HEEEJ!" skriker han...=)

Muffins

Fick ett litet ryck o skulle vara lite exprimentiell... Baka goda muffins tänkte jag... O lyckades! Det blev bananmuffins med chokladglasyr... SÅÅÅ GODA! MUMS!

Efter mycket tjat...

.... så kommer här ett par skrivna ord från unselunsan...

Har egentligen inte så mycket att blogga om... händer ju inget...*GAAAAH*

I Tisdags var vi o grillade hos Lina...MYCKET trevligt! Zigge spydde ner mig, men det gör INGET! Åkte med sussi hem o så kollade vi på matchen, Anders o jag! HEJA ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZVERIGE!!

Igår gjorde vi nada.

Idag ska vi städa lite, laga lite mat, skriva CV till Anders osv... Funderar på att testa ett nytt muffinsrecept (med risk för att låta som en riktig bullmamma)

Fredag lämnar Anders oss själva o drar på poolparty med jobbet... så där roligt tycker han att det ska bli...=) Alvin o jag ska köpa en jacka från POP till honom  
   

Sen ska jag gå till bolaget o kolla fall brorsans whisky har kommit också, jag har inte hört nåt från dem??
På kvällen ska vi antagligen åka hem till Anna o Micke i Kimstad. Men det är inte riktigt säkert än...vi får se.

Lördag har Tesse, jag och Johanna 2 årskalas för tråden för våra 2-åringar. Det ska bli trevligt!
På kvällen ska vi till Erika o Tomas o kolla på matchen! Spännande!!!

lägger upp ett kort på min långhåriga unge också...=)

RSS 2.0