Förkyld!

Jag har en likne. En inte så rolig likne. Känns faktiskt inte alls bra. Det killar o har sig HELA tiden. Min likne är RUDOLF. Rudolf med röda mulen. Ser helt hemsk ut!
En positiv sak dock är att ALVIN SOV HELA NATTEN!!!!!!!! Men jag är lika trött för det... *ler*

Härliga torsdag!

Godmorgon eller godförmiddag, vilket som passar dig bäst!


Startar dagen med en härlig bild på väg till dagis. Ser extra finurlig ut idag, eller kanske bara extra trött?
Natten var för en gångs skull ganska bra, vaknade vid 23 o hade ramlat ur sängen. Inte jag alltså, utan Alvin. Stoppade om honom igen o sen sov han... vad JAG vet. Frågar jag Anders så var han säkert vaken hela natten...=) Men så är ju han lite känsligare mot ljud också än vad jag är. Öronproppar?

Hade sällskap med en mamma från dagis. Visade sig att hon är gravid o ska ha midsommarveckan? Hur kan man vara så blind? Vi har sällskap rätt som det är och vi ses nästan varje dag, men jag har inte sett det förut? Roligt för dem. Avis blev jag!

Ikväll ska jag och några av tjejerna hem till Camilla o njuta av varandras sällskap. Ska bli så trevligt och det känns verkligen som att det är välbehövligt också... För oss alla. Vi har inte sett på jättelänge nu o Camilla har inte fått berätta om sin härliga Australienresa än. Trevligt trevligt.

Åh, jag längtar efter skattebeskedet? Är jag knäpp då? Var ju inne och smygkikade på nätet och där står det ju att jag ska få tillbaka nästan sjutusen! Men jag vågar inte tro att det är sant förrän jag får papper på det. *håller tummarna* Oj, vad roligt det skulle vara om det verkligen ÄR så!

Ciao!

Hata Försäkringskassan!

Hur kan ett så stort företag ha sååå mycket problem hela tiden? Kompetens? är det ett ord anställda på det där stället ens kan stava till?
Går ju inte ens att komma FRAM till dem!? Hur kan man ha en sån kass telefonservice? Ska det inte vara ett servicebemötande som är värdigt de som behöver ta kontakt med det där stället? Jag blir så förbannad!
Trots att jag jobbar så är jag faktiskt inte miljonär, jag BEHÖVER de pengarna som jag ska få från dem... Hur svårt kan det vara att behandla mitt ärende inom rimlig tid? Jag tycker inte att det ska behöva ta 20 dagar att godkänna min tillfälliga föräldrapenning. Jag har också räkningar att betala... GAAAAAH!!!

Godmorgon härliga vinterdag!

image40


För Carolinas skull...

...så lägger jag ut en bild på mina fina blommor som jag var svinnöjd över att ha köpt till mitt nystädade kontor. Så gulliga så med små lavendelfärgade krukor.
Men så kommer jag tillbaka efter helgen o då ser de ut så här... Lina anklagade mig direkt för att inte ha skött om dem ordentligt... Men det är inte MITT fel! Det är kontorets! Det verkar vila nån slags förbannelse över mitt rum och mina blommor. De enda som står sig är ett par vråltorra kaktusar...

Snälla Gud!

http://www.freshmilk.se/product_info.php?cPath=23_30&products_id=1526

http://www.freshmilk.se/product_info.php?cPath=23_30&products_id=1678

http://www.freshmilk.se/product_info.php?cPath=23_29&products_id=1680

http://www.matadorkids.se/index.php?act=viewProd&productId=1985

Usch, varför kan inte jag tjäna massa massa mer pengar än vad jag gör? Snälla gud, gör mig till miljonär!

Vill ha

 
 Alvins påskpresent av kusinerna. SÅ fin!

Lite bilder på Alvin

 Så här glad blir jag när jag får muffins...=)

 Linslus

 Fläskpannkaka är JÄTTEGOTT!

      Tänk att en hund kan vara så rolig...=)

Påskmiddag hos morfar

    

Kusinerna... söta va?=)

Mamma, måste jag?

image23

Världens godaste


  

 

  

  

MOROTSKAKA


50 g smör
2 dl socker
2 ägg
2 dl vetemjöl
3 dl finrivna morötter
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker.

Rör ihop smör och socker. Blanda i äggen. Blanda vetemjölet med
kanel, bakpulver, bikarbonat och vaniljsocker. Rör ner det i smeten .
Blanda till sist i morötterna.
Smörj och bröa en form, häll i smeten och grädda i 175 graders ugn
i ca 30 min.
Låt kakan kallna.

Till ostkrämen behövs:

50 g smör
2 dl florsocker
30 g Philadelphiaost
1 tsk vaniljsocker
1-2 msk honung (ej nödvändigt)

Rör ingredienserna till en smidig kräm, ta helst dubbel sats.
Bred på den kalla kakan, ställ den i frysen så att krämen stelnar.
Strö på flagad mandel, kokos eller hackad sötmandel. Eller ingenting.


Dagen efter...

Påsk... Usch, vad jag känner mig fet! Vi har svullat hela helgen o nu mår jag nästan dåligt över hur MYCKET flott o godis vi TRYCKT i oss den här helgen. Varför är det så gott med godis o fett?? Varför kan det inte bara smaka illa?
Beach 2008 känns som väldigt, väldigt långt borta... *snyftar* När jag sitter där med chipspåsen i högsta hugg så brukar jag tänka att nu ska jag börja träna, på lunchen tom... Yeah right! Som om det nånsin kommer hända...? NOOOT!

Alvin har börjat få andningsuppehåll när han sover. Ringde BVC som tyckte jag skulle ta kontakt med Tomas Drott, som är öron-näsa-hals doktor. Så nu ska jag ringa Nilla o prata med henne, de bor ju grannar. Då kanske han kan få komma tidigare...om jag har tur...=)
Tog upp hans hosta också, men hon sa att jag skulle prova att ge ventolin igen. Dagis VÄGRAR ju att ge medicin så vi kan ju inte ge så ofta som han behöver om inte jag ska behöva åka till dagis varje dag... Men hon sa att prova två gånger så får vi se vad som händer. Men varför måste dagis vara så jävla svåra för? Varför kan de inte bara hjälpa till för? SÅ tröttsamt! Men samtidigt så har jag förståelse för dem... Men för mig som mamma som måste leva med hans jävla hosta hela tiden är det fruktansvärt frustrerande...*suck*

Nähä? Jobba eller??... Måste man?


Söndag

Söndag o jag fick sovmorgon!! SKÖÖÖÖÖNT! Det behövde jag verkligen. Har sovit så himla dåligt den sista tiden.

Idag ska vi hälsa på erika o tomas i huset o sen ska vil till svärisarna o äta. PORTERSTEK! Mumma!

Skärtorsdag!

Idag är det skärtorsdag o dagen började med ett gäng påskkärringar på dagis... SÅ SÖTA! Jag hade missat att det var det idag o hade inte klätt ut Alvin...Jag tror dock inte att han lider...*ler*
Slutar klockan ett idag och det ska bli sååååås skönt. Ska hämta Alvin halv två o sen ska vi mysa... Vet inte riktigt än vad vi ska göra, men det lutar åt farmor o farfar eller att hälsa på Erika o Tomas i nya huset... Ska bli så spännande o se hur de har fått det efter sin målning. De har väl en del kvar att göra men det ska ändå bli roligt att se. Men som sagt...vi får se vilket det blir...=)

Glad påsk!

Påskkort!

image21

Dagens vinst!

ÄNTLIGEN var det min tur!!!



Efter flera månader av torka slog jag till o vann vindragningen på jobbet.... SKÅL! =)

Godmorgon!

Startar dagen med en godmorgon bild på väg till dagis... Alvin lyckades se en pippi precis när jag skulle knäppa kortet....=)
image19

Har antagligen fått ögoninflammation, men är inte riktigt säker...Var lite geggig i morse o igår var det grusigt. FAN! Det är ju så jobbigt! Alvin TROR jag inte har nåt, men det vet jag ju inte... Han fick i vilket fall gå till dagis så får de väl ringa efter mig om de märker nåt... *gulp*
Hoppas inte, för jag har inte tid idag...MÅSTE FAKTURERA! Varför lär man sig aldrig att INTE skjuta på saker o ting hela tiden? Jo, antagligen för att det är mycket roligare att blogga, surfa, läsa mail, msna istället för att jobba... *suck* Ja ja...det är ju bara att bita sig själv i röven men ÄNDÅ har jag fortfarande inte lärt mig läxan...

Idag ska jag ringa o fråga min pappa om vi ska ses i helgen eller inte, jag har inte hört nåt från honom. Jag vill äta påskmiddag!!!!

Så hemskt!

Slog upp aftonbladet o det första jag ser är nåt om några mord i Arboga. Ärligt talat så ryckte jag lite på axlarna först...tills jag började läsa. Det var bland det värsta jag läst på länge. Hur kan någon mörda två små oskyldiga barn? Fäller ett par tårar här o klarar inte att läsa mer... Stackars familj! Stackars mamman! Stackars hennes karl Stackars pappa! För även om han just nu står som misstänkt för detta otroligt hemska dåd så kommer även han vakna upp en dag och inse vad han gjort. Om det nu är han.
Hur kan man? Hur kan man? Vad är det för samhälle vi lever i? Mörda oskyldiga små barn? Vad hade de gjort? De hade hela livet framför sig! Lycka, sorg, kärlek, första cykeln, första moppen, skolan, gymnasiet... Usch! Hela jag mår dåligt och ryser. Tänk om det skulle hända Alvin... Jag skulle ärligt talas hoppas att den som gjorde det mot honom skulle ta mig med. Jag skulle aldrig klara att leva utan mitt älskade barn.
Mina tankar går till nära och kära till denna hemskt drabbade familj...

Godmorgon!

image18

Hockeykväll

Igår var det hockey för hela slanten! LHC-DIF! Det var jätteroligt, det var så länge sen jag var på hockey! När man var singel o inte hade barn så for man ju på hockey lite oftare. Erika o jag var ju värsta hockeynördarna. 2 asklyftiga brudar, en bil, 300 mil o ett hockey VM...Behöver jag säga mer? Det var SÅ sjukt roligt att det var inte sant! Lever fortfarande på en del av dessa minnen o vi skrattar gott åt sjuka grejer vi gjort! Som att lifta med polisen till baren... För vi inte hittade dit? Ha ha ha... GALNA!
2003 var jag ju o jobbade på VM i Helsingfors också o kände mig som värsa lyxliraren med privatchaffis, lyxhotell o diverse andra förnödenheter. ASNAJS! Men inget kommer slå Tjeckienresan...så är det bara...! =)

    Bilder från LHC matchen


Här kommer lite bilder från Tjeckien också...=)

      

Moder Svea

Jag tror minsann att Moder Svea spelar oss alla ett spratt...?! Eller? Var det inte vår på gång?


Utmaning

1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mig?
5. Skulle du kunna pussa mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just de!
7. Beskriv mig med ett ord ^^
8. Vad var ditt första intryck av mig?
9. Vad påminner dig om mig?
10. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle de då vara?
11. Hur bra känner du mig?
12. När sågs vi senast?
13. Tänker du sätta in denna i din blogg och kolla vad jag tycker om dig

Vad är detta?

image4

1. Solnedgång
2. Alvins tumme i närbild
3. UFO

Efter önskemål kommer här bild på vårt påskpyssel

image3

Punk-kyckling, Rasta-Hare o kott-kyckling...=)


Mitt hjärta!

image1

Bloggpengar

Läste en artikel igår i Aftonbladet om småsnärtor som tjänar stora pengar på sina bloggar! Vart är mina sponsorer undrar jag!??!?! Coca-Cola, Libero, Pampers, Nestlé... ni är HJÄRTLIGT välkomna att skicka mig massa gratisprodukter!!! Om Ikea kunde tänka sig att sponsra med bäddmadrasser, lakan, täcken o kuddar så skulle det också gå bra. Med tanke på hur ofta Alvin kissar ner sig eller spyr ner sig så är det väldans välkommet. När jag ändå är igång så kan gärna Via skicka lite tvättmedel också...=) Be my guest!

Helgen

Helgen bestog i att ligga i sängen... FY FAN! Blev antagligen matförgiftad av en jävla kycklingsallad från Lindahls. Varför lär jag mig aldrig att inte äta kyckling ute??*suck* Det är andra gången på kort tid nu som detta händer... Anders var iväg på styrke SM så jag fick ta Alvin själv hela lördagen. Han var supersnäll o satt rart i sängen o läste böcker, kollade på barnkanalen o la pussel. Fick ringa svärmor o be henne komma med mat till Alvin då vi inte hade varit o handlat o jag inte orkade engagera mig allt för mycket. Mådde lite bättre på kvällen.  Så här sjuk var jag...*tycker synd om*

Söndagen bestod i samma sak. Ligga i sängen nästan hela dagen. Anders o Alvin lekte i Alvins rum o jag sov o sov o sov...SKÖNT! Skulle gå till stan o köpa en tröja som Alvin skulle ha med sig till dagis för att måla på o då fick jag gå o kniiiiipa hela tiden. USCH! Hemskt! Men på kvällen mådde jag äntligen bra! Mumsade lite godis o såg en dålig film... Kunde knappt sova sen, hade så ont i kroppen o idag mår INTE min rygg bra...AAAHJ!  

Måndagen började asstressigt som vanligt. Kom försent till dagis o då hade de LÅST!!!! Skapligt irriterad jag blev då! Fick gå in en annan väg o jag hann ladda som fan innan jag kom in till dem... hade de ens öppnat munnen om det hade jag blivit galen... SUCK!  

Ikväll är det LHC-DIF för hela slanten. Ska dit med ledningsgruppen o äta lite mat o kolla på Hockey. Ska bli superkul! Ångest över vad jag ska ha på mig bara när alla höga höns kommer...  

Ja ja...back to work!


Välkommen till min nya blogg!

Alla andra hänger ju här på blogg.se så då kan ju inte jag vara sämre... =)

RSS 2.0