Helgen!

Helgen har varit underbar. I lördags var vi på kalas hos Petra som fyllde 30 år! Grattis, Grattis! Sen på kvällen åkte jag o Alvin hem till Erika o Tomas o käkade Mc Donalds o snackade lite. Deras granne bjöd in Alvin att hoppa på deras studsmatta. Oj, vad han skrattade!
På vägen hem upptäckte jag att jag tappat min stegräknare..:FAAAN!

Söndagen var vi o kollade på ett hus i Hedenlunda, men det var inget för oss. Sen var vi o storhandlade o sen var vi o handlade lite leksaker till Alvin i födelsedagspresent o sen gick vi hem o lagade mat. När vi hade ätit gick vi till mammas grav, alvin o jag.

Vi pratade om Mormor o att vi är där o hälsar på mormor. Då säger han: Ä momo? Botta... O sen slår han ut med händerna... o visar att inget finns där typ... Då säger jag. Mormor är i himlen, där uppe, o så pekade jag.

Där uppe, momo! O så pekade alvin. Momo däuppe, molnen... ha ha ha, han var såå söt! O jag fällde några tårar bara för att han var så himla söt! Sen när man frågade honom vart mormor var så pekade han upp i himlen o sa att momo molnen... *älskar*


Sen på kvällen när han hade gått o lagt sig så började han skrika efter ett tag.  Sprang in till honom o då var han jätteledsen. Vad är det , gubben frågade jag. "motocyklarna faliga" o så tjöt han. Nää, men de är inte farliga säger jag. Joo, motocyklarna farliga. Näää, men motorcykeln är inte farlig. Den står ju i garaget o sover nu juh... "mmm, motocyklen sover" Ja, det gör den. "Gonatt" säger han då o lägger sig till rätta. Jaha... bara att gå ut igen. Oj, vad jag fnissade åt honom. Drömmer om motorcyklar o pratar om dem heeeeela tiden. GALEN... !


Möte

Nu är jag stentrött o har 1000 saker i mitt söta lilla huvud.... Har precis haft möte i 2 timmar (Det skulle ta 1,5 så det var ju nåt slags rekord!). Blev bara nästan 1 timma förskjutet, men men....
Fick massa mera saker att göra vilket är roligt, men känns väldigt stressande just nu när jag redan håller på med 10 saker samtidigt. J aj a... sånt löser sig!

Snart hemgång o hem till mina små älsklingar! Ska ta en längre väg hem för att få upp lite steg. Vi ligger risigt till i vår tävling, tappa.se
men roligt är det.

Ciao !

Lunch

Äntligen! Jag är såååå hungrig!

Dröm

Usch, häromnatten hade jag en sån hemsk dröm... Den var helt sjuk. Vaknade o grät. När jag återberättade den för Anders började jag också lipa...USCH!

Anders var soldat i Vietnam och jag jobbade som volontär. Alvin var också med. Så var vi i djungeln o så var det nån käppkines som drog en vagn med en massa barn på. det var en volontär til med o hennes son var med. Alla barn satt under en stor presenning då det var så dåligt väder. Iaf så försökte jag föra en konversation, det verkade som om det var första gångne jag träffade dessa barn. Den andra volontärens barn var sjuk så jag frågade vad det var med honom. Han berättade då att han hade cancer o jag tyckte det var så himla hemskt. Där sitter han liksom, cancersjuk med bandage på huvudet o är verkligen JÄTTESJUK o mamman tar honom inte därifrån... Rätt som det är så kastar han iväg en zippotändare ut i djungeln som gör att det tar eld på en massa ställen. Ingen annan verkar se detta så jag hoppar av vagnen o springer iväg o börjar stampa på dessa ställen. Tillslut får jag stopp på elden o springer tillbaka till vagnen som fortsatt gå. När jag sätter mina händer på kanterna för att hoppa upp i vagnen så sätter den andra volonären på mig handklovar så att jag inte kan ta mig någonstans... då hör jag... ute i djungeln... Alvin som ropar... AOWA! AOWA! Det är hans ord för pappa sen han började prata.... O jag skrek o tjöt att vagnen skulle stanna men alla bara fortsatte att gå. Jag skrek på anders att hämta honom men han tittade bara på mig med glansiga ögon, helt apatisk... Tillslut hörde vi honom inte längre... FY fan, jag börjar nästan tjuta när ajg skriver det...

Helgen

 Helgen var helt underbar!

På lördagen var Alvin, farmor o farfar, Tina, Rikard o barnen o jag på betessläpp på Linåkern. Det var jättetrevligt! lerigt som bara den men supernajs! Vädret var lite ostadigt, men regnet kom inte förrän allt var över.
Mötte Tesse, Jim o Olle där också. Smågrabbarna var mer intresserade av traktorerna än av kossorna. Alvin ville tom hellre titta på en j*la moppe istället för på kossorna. Vad är det för fel på vår lilla betong-unge? "Nä, Alvin nu har vi åkt så långt för att titta på kossorna, Moppar kan du titta på i stan..." Men nä då, moppen o traktorn... Det var livet!

På Eftermiddagen åkte jag iväg med damerna på vattengympa. Shit vad det var trevligt! Det kan jag faktiskt tänka mig att göra igen. Sen begav sig färden hem till Erika där vi fick lite tilltugg o sen åt världens godaste mat, kräftor, köttbuffé som hade räckt till halva tredje världen typ o massa goda saker till det o sen Gino. MUMMS!

Var hemma vid kvart över 12 o det var faktiskt väldigt skönt. Är det åldern?*gulp*

Anders och Alvin åkte hem till morfar och Maud o firade att Maud hade fyllt år. Första gången i princip som anders åkte själv till min släkt... konstigt. Jag som jämt åker själv till hans... Mer sånt! Det är nog bra för honom...=)

Söndagen hade jag sovmorgon o sov till 20 över 10. HJÄLP! Det var länge, länge sen jag sov så länge! Men jag blev nästan över trött istället.
Alvin o jag skulle kolla på ankor, men då börjde det regna. SKIT! Gick en sväng på stan istället. Var o pratade med Expert om min bajskamera (JA, DEN NYA!!!!!) som helt plötsligt tar randiga bilder. De ville att jag skulle komma tillbaka på måndagne istället. Suck.
På kvällen lyckades Anders ta bort alla bilder ur kamerna...smart! Vad ska jag då visa upp på expert? Ja ja...

lite bilder...

                                   

Sommarfest

Den 5 juni smäller det! 14.oo ska vi vara i Folkparken o dricka öl, spela frisbeegolf o ha det najs. Senare bär det av till larsa för att grilla! Mindre kul är att Alvin får vara med... tills Anders slutar jobba.... om jag inte kan lura på honom på någon...*flirtar med alla mina vänner o bekanta*

Tips till Erika

http://minbebis.hemsida.eu/barnmorska_online.html


Verkar vara en asbra sajt!

Polis Polis potatisgris

Anders vill bli polis! Vi pratade jättelänge om det igår. Hur han ska göra med sina ögon, ekonomi, drömmar osv. Vi hade ett kanonsamtal. Så idag blir det till att leta information om olika saker. Roligt för honom! Bra att han försöker genomföra sina drömmar....! Puss mitt hjärta!

Sömn

Inatt var tredje natten vi inte satt på "barnvakten". Jag sov som en gris! Helt underbart! O inatt kom inte Alvin in ens...ASSKÖNT! Vi får nog göra så nu i fortsättningen? Eller är vi dumma då? Nä, va? Det är ju inte så att han sitter inlåst i spjälsängen o dörrarna är låsta. Snarare tvärtom. Han ligger ju i en vanlig säng, lampan är tänd i hans rum, lampan är tänd i hallen. Visst, vår dörr är stängd men han har ju inga problem att öppna den....? Det känns helt underbart att få soooova! Men varför är jag sååå sjukt trött för? Sover för mycket??*blink*

Torsdag

Idag är det torsdag, härliga (?) torsdag. Solen skiner just nu...UNDERBART! Här sitter jag i min "bunker" o försöker få tiden att gå... orkar inte jobba, men jag måste. Söker folk som inte är på plats, gud vad det är irriterande.

Idag är Anders på jobbintervju! Hoppas han får det! Han har ju sökt o fått jobb där förut så jag hoppas det går vägen. *håller tummarna*

På lunchen ska Tesse o jag träffa våra trådkompisar o äta lunch på Peking House. NAJS! Jag vill hinna till Gina också, men det är ju inte så troligt att det lyckas.

På lördag är det först betessläpp och sen är det damernas. Trevligt! Anders o Alvin ska till pappa o äta mat, Maud har fyllt år. Får inte glömma att köpa en blomma till henne....*påminner mig själv*

Back to work....

Kamera

494164-104

Den  här blev det istället....! Vi lämnade tillbaka den andra idag...Undra vad anders säger om färgen?? Hi hi!

Hus

Jag vill ha ett hus! Vi har letat i typ 1 år nu o aldrig hittar vi nåt... Ska det vara så jävla svårt? Alltid är det nåt som inte passar, men har vi för höga krav? Jag vet inte....

Nu ska vi titta på tre nya hus...

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/172985

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/170836

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/175349

Vilket tror ni passar oss bäst?

Trött

Usch, nu är jag så där aptrött som jag var en period för nån månad sen... Känns som om jag bara vill dö nästan... Lite överdrivet, I know, men jag är såååååå trött! Orkar liksom inte ta tag i nånting här på jobbet, sitter bara o jäser o har dåligt samvete. Har massa, massa, massa som måste göras typ igår, men jag ORKAR bara inte. VARFÖR kan inte min unge sova om nätterna? Varför kan inte min gubbe fatta att det inte bara är min plikt att ta hand om alvin om nätterna, varför är inte jag miljonär så jag slapp jobba, varför är det inte varmare än det är o varför sitter jag här o inte är ute? Varför måste jag jobba heltid? Låg o funderade mycket på det igår, man kanske skulle börja jobba deltid istället? Jag hinner ju inte med mitt liv, Alvin, vårt hem...hinner inte? Eller orkar inte? Livet som småbarnsförälder är ingen dröm alla gånger... men så tittar man på bilderna från Kolmården o inser hur mycket man älskar mina hjärtan! Livet är bra konstigt ibland... Klagovisan går varm hos fröken Ekholm men egentligen....? Vad fan har jag att klaga på?

Idag är det möte med Kristin också... har ingen lust alls med det... ingen tid heller för den delen.... Men det är bara att pallra sig dit...

Kolmården - bilder

                  

Mitt 30 års-kalas, med familjen.

  Hos morfar när vi flyttade Erika o Tomas till Norrpan!
 Glad skit!
 Tacksam 30 åring!
 Erika o tomas
 Anders, Rikard, Tina o Derek skrattar åt Alvin hoppas jag! (eller är det mig?)
 Gosse-Leon
 Hej hej!
 Puss älskling!
 Gunilla, Derek o Erika!
 Leon längtar ut!
 Alvin längtar till vintern!??!
 Nu är han trött på allt...

På begäran...

Den 3 maj var det ju dags för vårt stora kalas! Alvin hängde med morfar o Maud o blev bortskämd till 1000!


        
Spårvagnar är coolt     Hej                               I löve bilar             Ganska stora skor?  Hmm....


      
Trygg i min vagn!      Mycket sötsaker!      Fin vårbild!                 Hjälper morfar lite   SÖÖÖÖT!!

Kärring?

Jaha, då är man kärring nu då? Eller medlem i klubben? Eller helt enkelt bara en snärta med kortare utgångsdatum..... Som gammal mjölk? Måste jag reas ut nu, eller vadå?
Jag känner mig i vilket fall som helt nyproducerad mjölk, RÖD mjölk... Som det lilla fetto jag är! Kämpar med min stegräknare o hejar på mina gubbar i laget, vi måste ju nå Prag innan utsatt tid, men det är ju så jobbigt...
Ja ja... jag är ju ett år närmare döden, vad gör ett kilo här o där?

Idag blev jag ny ägare till en röd liten pärla! Snabb som blixten sägs den vara också...Min nya kamera!!=)


Fin va?

Igår besökte vi Kolmården, La familia! Det var underbart! 19000 steg o ont i fötterna, men det var det helt klart värt! Men varför är delfinshowen så dålig? Eller är det också ett led i att man blivit dam nu? Jag minns när jag var liten, man ville sitta längst fram o bli nerskvätt av de stora delfinerna. O när man väl blev det så skrek man gällt, precis som om man inte visste att det skulle hända? Fånigt.... men man var ju barn också. Men allt var så himla BRA då... Det är det INTE nu... Eller har det med spänningen att göra? Mysigt var det iaf... Sen skulle vi kolla på apor - Chimpanser. Men inte Alvin inte... det stog ju en buss parkerad där... Den var mycket mera spännande... Så han rymde bakom ett hus o en STOR skylt där det stog "ENDAST PERSONAL". Där bakom var man mitt i skogen o då ser jag två söta ekorrar som leker i ett träd. Jag sätter mig på huk o pekar o säger "titta ekkorrarna, Alvin". Vad gör betong-ungen då? "Mamma, kolla bussen..." Vad säger man?

RSS 2.0