Ess

Jag vill byta bilder på min header, men jag är så jääävla kass! Hur gör man!? Eller jag vet hur man gör, men jag får det inte att funka. jag vill alltså inte allt massa besser

Smycken

Här kommer lite bilder på det jag gjort...      Halvtaskiga bilder, men bättre än så blir det inte....=)

Tisdag

Fy vilken dålig människa jag är... Läser att gulliga Erika kollar till min blogg varje dag i en kommenar. O vad gör jag? Skriver nästan aldrig. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Händer massa i mitt liv, men inget som jag vill outa för hela världen.
Mår bra nu, men vilken resa. Usch!

På fredag slutar jag klockan ett, oj så skönt! Då ska jag hämta Kristin, tjejen jag är kontaktperson till, o så ska vi gå o göra halsband. Det är ju hennes favorit-sysselsättning... Tur att även jag tycker det är roligt! =)

På lördag ska Alvin, jag, kusin Linus o faster Petra gå på familjegympa... ha ha ha, undra hur det kommer se ut...=) Ska iaf bli väldigt roligt.

Jag har tappat 1 kg också. Inte så intressant för världen att veta kanske, men för mig känns det bra...=)

Idag är det nytt DH, spännande! Man blev ju ganska förvirrad sist, helt plötsligt är det fem år senare. Ja ja... Nåt behövde väl hände som en klok person sa till mig i ett forum.

Snart är det lunch... undra vad äckelrestuarangen bjuder på idag...

Ja men just ja... vi har skrattat gott idag på jobbet också... åt detta:

http://www.youtube.com/watch?v=rDAY8BwlYYM

http://www.youtube.com/watch?v=Ge7ySLzJh_8

Fantastiskt roligt!

*urk* Ostpanerad fisk eller köttfärssås? Så vidrigt! Nä, får väl gå till Konsum idag då... Men det gör inget för vi ska precis börja med en ny stegtävling på jobbet, stegtavling.se. Det ska bli skitroligt! Heja mig! =)


Mera bilder

Måste ju lägga upp lite fler roliga bilder också... !

 Räcer Jenny

 Räcer Anders med en väldigt liten hoj. Undra varför han fick så liten...?Hm...

 Även sumodräkten var i minsta laget...

  Så här roliga ser vi ut...=)


Määääh... vad SMÅ de blev... ja ja...

Söta bilder på mina hjärtan!
På bilden här ovan var vi ute med vår damklubb o så hade vi bjudit in våra respektive också. Vi hade skitroligt! Först körde vi dirtbikes och sen mötte alla sina sambos/män i sumobrottning med såna dräkter på oss. Shit vad roligt det var. Dock är min blivande man som en stor vägg så jag studsade bara tillbaka när jag försökte brotta ner honom.
Efter detta käkade vi lunch på Mc Donalds o vi lämnade Alvin till farmor & farfar. Senare på dagen spelade vi fotbollsgolf o sen hade vi hyrt relaxen där. Grabbarna fick lägga ansiktsmasker på varandra. Det var fantastiskt roligt! =)

RSS 2.0