mat

Här sitter jag. Hungrig som en varg. Sugen på Satay Chicken så jag nästan skulle kunna döda för att få uppleva den underbara smaken av jordnötsås i munnen. Ingen vill följa med o äta detta underbara mål med mig. Istället får jag äta en seg gammal kalops till lunch. Åh vad man längtar?! Nej. Vad gör man? Svälter? Nää, visst... ner i vikt vill jag gå, men inte till vilket pris som helst... Oj oj oj, lyxproblem I know. Men det är så stora problem jag har just nu. Vad jag ska äta. Tänk att maten kan ta så stor tankeverksamhet varje dag som den gör. Det börjar direkt när man går upp. Instinktivt skriker magen efter mat. Vad får den? Cigg o blåbärssoppa. Bra frukost. NEJ. Men jag hinner ju inte. Sen sitter jag där o är hungrig resten av förmiddagen. Nyss attackerade jag min arbetskamrats flingpaket o mumsade i mig precis som kakmonstret i mupparna. Det bokstavligt talat FLÖG flingor runt mig som ett moln. O då hade städerskan precis varit där o städat. Med flingor som ett spår efter mig fick jag hämta sopborsten o sopa bort mina svullospår. Sjukt! Efter lunch kommer jag må illa av den gamla kalopsen o längta efter thaimat iaf. O svära lite. Kanske gå till affären för att få bort lite av mättnadskänslan o istället fylla på med en fet chokladbit. Är ju väldigt sugen på Coca-cola också. Jag dricker nästan aldrig det längre. Bara på helgen. Igår drack jag vin. Och Öl. Det var gott. Sen skrek alvin att han ville gå hem o sova. Jaha. Bara att traska hem. Såg på Heroes. flummigt. Vill nog inte se det mera. Gillade det massa förra säsongen, nu var det bara konstigt. Varför är det alltid så på TV att folk som dör kommer tillbaka? Minnet av Bobby Ewing i duschen helt plötsligt efter att ha varit i himlen kommer aldrig försvinna.
Nu ska jag sluta svamla o längta efter kalopsen. Mumma! =)

Höst, höst, höst

Det märks att den är här nu. Kallt börjar det bli, trots att solen skiner. Usch... Vart tog sommaren vägen? Tur att vi ska förlänga den genom att åka till Kreta om två veckor. Det ska bli så skönt! Längtar massor!

Alvin har varit sjuk i två veckor nu, blä! Och nu så har även jag fått feber o sitter här på jobbet o mår skit. Har varken tid eller råd att vara hemma mera från jobbet, vad sjukt att det ska vara så...

Vi var hos allergiläkaren idag och Alvin har iaf inte astma. Det var skönt att få reda på. Dock är han väldigt infektionskänslig och har känsliga luftrör. Läkaren rådde oss att byta från dagis till dagmamma istället, men det är vi inte så sugna på. Men han tyckte vi skulle vänta ett tag in på hösten och se hur allting utvecklar sig. Han trivs ju jättebra på dagis och pratar jämt om sina kompisar och om fröknarna. Och vi trivs jättebra med dem också. Jag hoppas verkligen att vi slipper flytta på honom. Han fick även en inhalator med medicin som han ska börja ta vid minsta lilla tecken på förkylning och sen även när vi vet att han kommer anstränga sig. Detta för att han även då brukar visa tecken på hosta även om han inte är förkyld. Usch... Hoppas det blir bättre nu iaf...*håller tummarna*

Vi var och åt supergod mat på Highlander Inn i fredags, filétallrik! Rekomenderar den starkt! Sen var vi o såg på Arn. Bra film men absolut inte lika bra som ettan.

Ciao!

RSS 2.0