Halvars

Har förbannat äcklig mjukglass. Den ska jag aldrig mera äta. Hade en mycket trevlig kväll som avslutades på brandstationen. Alvin var helt lycklig när han fick sitta i ... EN VOLVO! Men herregud liksom? Där står ett helt garage fullt med coola brandbilar o han är helt faschinerad av en jävla Volvo. Han är ju för rolig.

Idag är det Valborg. Slutar tidigare idag så jag hämtar Alvin vid 2 tiden. Skönt! Ikväll ska vi till Folkparken o kolla på elden o hoppas att Alvin inte ställer sig o spyr på vägen dit som  han gjorde sist.

Vad ska ni andra göra?


Glad!

Igår när jag kom hem låg det ett jättefint kuvert hemma. En bröllopsinbjudan! Shit vad roligt! Grattis Gunnarsson!

Ikväll blir det halvars! Premiär!


I morse

stog vågen på 77.6 kg. Heja mig!!!

Sitter själv i växeln fram till 17. Det är INTE roligt!

Rädsla

När man blir rädd så kan man ibland häva ur sig konstiga saker till sin partner för att på så sätt dämpa sin egna rädsla på nåt sjukt sätt. Min sambo är expert på att göra så. Jag förstår att han gör det för att han också blir rädd, men när han gör så så blir ju jag nån slag syndabock o eftersom jag själv då redan är rädd så blir ju allting tio gånger värre.
Igår skulle Alvin o jag laga mat. Tar hans stol o ställer vid spisen, står brevid honom, säger till honom att stå stilla medan jag vrider kroppen till makaronpaketet o ska öppna det. I ögonvrån ser jag hur han sätter sig ner, på ryggstödet, o ramlar handlöst bakåt med huvudet först! Jag blev livrädd! Han fick så ont så ont! Jag trodde han hade fått hjärnskakning. Han grät av naturliga skäl helt hysteriskt o bara tjöt att han ville sova. Ringde Tina o hon sa att vi skulle avvakta. Ringde senare 1177 o de sa att vi skulle bete oss precis som vanligt o om vi då ser att han beter sig konstigt så skulle vi åka upp. Men icke då. Han åt mer än  han brukar, var snällare än han brukar, bajsade på ankan på eget initiativ o var allmänt gossig. Min lilla älskling! Sen sov han o jag i samma säng o jag har sovit som en kratta.

I eftermiddag ska jag sitta själv i växeln mellan 12-17. Jag kommer avlida! Fatta hur lång tid det är att sitta helt själv i en växel!

Trött

Känns som att Alvins hosta blev värre när vi började med den nya medicinen. Det är ju säkert inte så utan snarare så att han fick en ny repa förkylning. Men det här är så tröttsamt att jag vet inte vart jag ska ta vägen snart. Han blir hämmad i sin lek, orkar inte riktigt. Han är så himla duktig som förstår när man säger att han måste sitta ner ett litet tag. Ofta så säger han "Nu kan jag leka, jag  hostar inte längre". Stackarn! Det är så jävla synd om honom! Nätterna är helt hemska. Han hostar typ upp sina lungor hela tiden. Inatt lät det nästan som att han inte kunde andas flera gånger. Tur att jag sov brevid  honom, man vet ju aldrig. Öppnade fönstret men utan effekt. Till slut gav jag honom lite alvedon, flytande, o då blev det bättre. Sen sov han. Om det var alvedonet eller kombinationen av frisk luft, medicin o alvedon har jag inte aning om. Men det funkade iaf. Stackarn! Helst av allt skulle jag vilja hitta en medicin som man ger honom o sen mår han bra. Fan!

Favoritsmörgås?

Igår var Tina o jag ute o powerwalkade. Vi var asduktiga ända tills vi kollade på klockan o såg att shit, vi är försenade. Jag hade lovat att vara hemma till kl 20. Vi SPRANG uppför sista backen i åbackarna o sen gick vi asfort hem. Svetten lackade o det brände i benen! Shit vad duktiga vi var! Vi hann hem i tid också!

- 1 hg idag också!

När jag kom hem sen så satt Alvin o jag o gossade i soffan. Han satt o klappade mig på kinden och över håret o var allmänt söt. Så säger jag:
"Åh, mamma älskar dig."
- Jag älskar dig sosså!
"Du är min favoritkille!"
-Du är min favoritsmörgås, mamma.

Eh? Va? *ler* Gud så sött! Jag bara log!

Vikt

Nu ska ni få  höra nåt sjukt. Igår innan jag gick o la mig så ställde jag mig på vågen. Den visade på fina 79,4 kg. Jag suckade högt o svor lite över de tre chokladbitarna jag nyss vräkt i mig. Men jag har mens tänkte jag o tyckte lite synd om mig själv.
I morse när jag ställer mig på vågen så stog den på 78,0. Ursäkta? Har jag tappat 1,4 kg under natten? Vi har en ny fin våg så jag tror inte att det är fel på den, utan det är säkert så. Men är det inte väldigt konstigt? Fast kroppen kanske funkar så, vad vet jag?

Förresten

Vilka är ni som läser här?

Måndag

Vad härligt med måndag o jobb igen! Underbart! =) Hade upplärning på en tjej idag, känns ju så där. Jag kan det ju knaptp själv o så ska JAG lära någon? Ja ja... kanske faktiskt kan mera än vad jag själv vill tro. Jag fick iaf beröm för att jag var så pedagogisk... Jag? eh...

Helgen var underbar iaf. Lördag hade jag storstädning o sen på kvällen var vi på Cloetta Center. Alvin tyckte det var skibra men tröttnade fortare än hans föräldrar ville egentligen.
Efteråt gick jag till VK för att träffa FL-tjejerna. De drog när jag hade nästan halva ölen kvar så som tur var så kom Carra förbi o höll mig sällskap. Vi tog ytterligare en öl o sen drog vi till donken o skrattade gott åt singellivets stora gåta... Tack för de goda skratten, gumman!
Natten var skit. Alvin vaknade flera gånger o tillslut så sov jag hos honom. Men han hade varit superduktig på pmorgonen o BETT om att få gå ppå toaletten...!! Heja Alvin!
på förmiddagen drog vi till Lotta o Jocke o hälsade på hästarna o ALVIN RED!! Shit! han var skitcool o satt på en häst som var 1,65 i mankhöjd! Det var ashögt! Men han tyckte nog det var coolt även om han såg lite halvskraj ut! Sen tog vi hem cykeln från Farmor o farfar o cyklade på gården. Det gillade han o ville inte alls gå hem.

Ringde läkaren idag också eftersom hans medicin tagit slut. Jävla kärring till sjuksyster som började tjafsa med mig. Som om jag gav Alvin medicin för att jag tyckte det var kanonroligt. Idiot!

Britain´s got talent

Har ni sett det här?

Shit pomme fritte! Skaplig klasskillnad mellan Sverige och England... Geeez....

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Trött

Att vara hemma o vabba en hel vecka tar på krafterna vill jag lova. Är helt slut som människa. BLÄ!
O Alvin klänger på mig som en igel o jag vill bara vara ifred. Men jag får ju inte det. GAAAAH! Låt mig vara!
Helt sjukt att säga kanske, men shit vad jag längtar till vardagen med jobb o dagis o att få vara lite för mig själv... Dåligt? Ja... kanske... men så känner jag just nu... SEn kan han vara världens gulligaste o säga "mamma, jag älskar dig" 1000 ggr, jag tycker ändå att han är jobbig efter en vecka hemma med honom. Det hade varit annorlunda om han varit frisk, då kunde vi iaf ha gått ut o hittat på saker men nu gick ju inte det.

Idag  ska vi till Cloetta Center o kolla på cross. Ska bli spännande o se vad Alvin säger om det. Vi har köpt jättefina hörselskydd till honom, ifall ljudet är jättehögt. SEn har vi köpt en toaring också så nu är det "Operation Toilet" för alla pengar i världen.

Amen jag dööööör!

Har så sjukt ont i kroppen idag! Körde ett lättare styrkepass igår UTAN VIKTER o har så förbannat ont i kroppen. Helt sjukt otränad är vad jag är. Det är ju inte konstigt att alla tjockisar, inklusive jag, slutar träna efter en gång. Vem fan vill gå igenom det här helvetet igen liksom...??

Hemma idag också. Tänker absolut inte röra på mig mer än nödvändigt idag. Ingen mjölk hade vi heller så kaffet smakar skit! Buhuuu!

Trevlig helg på er!

Nu kör vi!

Nu jävlar ska jag ner i vikt! Har gått med i viktklubb igen. Fan om det inte ska gå den här gången. Nån som vill gå på promenad med mig ikväll? Runt åbackarna kanske?

Blandad kompott

Äntligen tog jag tag i saken o tömde min kamera... Det var dags vill jag lova!
 R.O.C.K

 Smajl!

 Donken framåt natten!

 Skorna påtagna alldeles själv...=)

 I bollhavet på busfabriken

 Åh, så roligt!

 Emma

 På ankmatning

 Gungeligung

 Glass på donken

 Första gunget

 Min gulliga påskkärring

 Alvin har målat mamma i ansiktet

 Vilskita är skönt!

 Jag har lärt mig cykla! Heja, heja!

 Blåser bubblor hos morfar

 Morfar blåser

 Alvin jagar dem...

Vår underbara långfredag tillbring

MMS

Vår underbara långfredag tillbringades ute. Först påskjakt i vrinnevi, sen fika hos farmor. Där var det fullt hus, vi, tina o max, erika o emma o petra o linus var där. O två hundar som gärna hade gjort en tredje... Sen åkte vi till donken o sen till vasaparken. Vi hade en kanon dag helt enkelt. Enda missödet var väl bulis ungen som knuffade Alvin med huvudet före i rutschkanan.. Åh om jag ändå bara hade sett vem av dem det var...


Jag har hittat en ny

sko som jag är kär i... lookie lookie...

Love Label Sandalett

Skärtorsdag idag

O Alvin var en gullig påskkärring som jag lämnade på Blåkulla i morse. GUD SÅ SÖTA!! Nästan alla barn var utklädda... gullungar! Vi övade på att vara påskkärringar igår, så Alvin fick måla mig i ansiktet... Jag hade svarta prickar i HELA ansiktet, inte bara på kinderna. Men vi var så söta så...=)

Ikväll kanske brorsan o barnen kommer på påskmiddag, men det är inte säkert... så jag har lite att göra efter jobbet i dag  kan man säga...*stressad* Ska ju på utvecklingssamtal med dagis efter jobbet o sen måste jag lämna in en film jag missat att lämna, sen ska jag till stan o handla lite påskpresenter o sen köpa mat också... Sen måste jag hem o städa om nu brorsan o de ska komma... HJÄLP! Städhjälp  någon??

Fy fan

Dra ut en tand är ingen dans på rosor vill jag lova. Ont gör det o äta kan man knappt. Fick en hutt lugnande o fyra bedövning sen gick det bra. Hade inte ont alls, men det kändes ju. Blöder fortfarande. Efteråt var jag helt snurrig o jag som tänkte cykla tillbaka till jobbet sen. Säkert! pappa fick komma o hämta mig o skjutsade mig till jobbet. Det var ju inte det smartaste jag gjort i mina dagar så jag gick hem igen. Usch, det var inget roligt alls. Låg i soffan o kollade på P.S I love you, som förresten måste vara världens mest hajpade film, o tyckte synd om mig själv.

Idag blöder det o gör ont, men det får man väl överleva...

Punka på cykeln har ja gockså så nu måste jag gå o laga den på lunchen. Suck!

Fan, hittar inte Norrköpingstråden på FL... nån som har nya?

Helgen

Lördagen tillbringade vi hos farmor o farfar. Vi var ute hela dagen. Det var ju HELT underbart! Alvin lärde sig att cykla!!!! Han var super, superduktig o han blev så stolt när man berömde honom. Jätteroligt. Sen ville han inte släppa cykeln nåt mer. Farmors grannes barnbarn var där också så de busade massor de där två. Lekte med bilar o cyklade. De var jätteduktiga o snälla mot varandra, Alvin brukar ju kunan bli lite sådär att han inte ska låna ut saker till någon annan, men det gjorde han. Jätteroligt.

Söndagen skulle bestå av storstädning. Det gick käpprätt åt helvete. Först kom Erika o Emma o fikade o käkade pannkakor. Sen dök Pihla upp också. Så vi satt där o skrattade o pratade lite om gamla minnen. Städningen fick vänta till en annan dag. Alvin, Emma, Erika o jag tog vagnarna o skulle mata ankorna. Men det fanns inga? Eh va? Vad förvånad man blev. Sen gick vi till Donken o fikade o åt glass. Mumma! Emma gungade för första gången. Du ska få bilderna Erika, men jag glömde tömma kameran. Har liksom inte tömt den sen rock-damernas...*skäms*

Alvin sov inte på hela dagen igår så han var HELT slut. Somnade innan kl 19 o sov hela natten. underbart.

Idag har en

sten fallit från mitt hjärta! Gud vilken underbar känsla. Nu känns det som att inget o ouppnåligt. Vilken fantastisk känsla. Oron man känt bara försvinner, konstigt. Men underbart!
Kram till Anders, jag älskar dig!

Växelsamtal

Snälla söta läsare. När ni ringer till en växel, ta reda på VEM ni faktiskt vill prata med. Inte bara säga "jag vill komma till debatt/kultur" eller vad det nu kan vara... Det är skitjobbigt!


Ikväll ska jag dricka vin....mmmm... jag ska fan dricka en hel flarra själv! Wunderfull!


Ont i halsen

buhuuu! Det är så synd om mig.

Igår fick jag ett glatt besked iaf. Kom ju av en slump p åatt det är så konstigt att jag jämt får restskatt när jag betalar extra varje månad. Såg då att de räknar in mina omkostnadsersättningar som en inkomst. Ringde o pratade med dem o då visar det sig att jag ska dra av det. Eh va? det har jag aldrig gjort. Så  nu ska jag göra en omprövning fem år tillbaka, det rör sig om mer än 15.000. Bra va??=)

Möte hela eftermiddagen o kvällen idag. I linkan. Så söker ni mig så är jag kanske frånvarande. Ciao!

Prova

att sitta helt ensamma i en växel o vara skitnödig så får ni se hur roligt det är...HJÄÄÄÄLP!

Dålig start

Idag vaknade jag av att Anders stog i dörröppningen o sa lite tjurigt "Har du sovmorgon idag eller?" Kollade direkt på klockan -  6,45!!!!!!!!!!!! SHIT! Visar sig att han sagt till mig flera gånger o jag har inte hört det. Snacka om kaos! Ont i huvudet har jag vill jag lova.

Nu var Anna precis här med lilla Loke. Skapligt liten han var! Oj oj oj...! Åh, så söt! *avis*

RSS 2.0