Måste bara säga

att shit vilken tur jag har med vädret. Av tre veckors semester har två av dem medelhavsvärme om inte mer och tropiska nätter. Hur ofta händer det? Det enda mörka molnet på min himmel just nu är att Anders tyvärr inte delar semestern med oss. Han får sitta o slita på ett svettigt kontor istället för att njuta som oss...

Dagen tillbringades i Vasaparken tillsammans med Jessica, Filip och  Hugo. Underbart! Stekhett o ungarna badade i "poolen" typ hela tiden. Hoppade o skuttade som aldrig förr. Själv tyckte jag att det var svinkallt men gick så långt att jag vågade bada fötterna. Usch för det där vattnet altså, man undrar ju vad som finns I det egentligen. O det där vattnet D R A C K Alvin av. BLÄ! Jag skällde på honom flera gånger tills en liten kille hörde det o även han påpekade att det inte var bra o att en han visste hade kräkts hela natten av att druckit vattnet. Då säger jag "Ja, Alvin. Hör du nu vad killen säger...!" Då muttrar han o går i väg o säger... "Jag heter faktiskt Sebastian!" Eh? okej... Där hör du vad Sebastian säger. Men hallå? Hur skulle jag veta att han hette det? Inte illa att lyckas stöta sig med en liten snoris i parken... bra dagsarbete va??=)

Lite shopping hann jag med också. Fyndade en fin jeansjacka för 149 kr på Vero o sen sprang jag på ett par vita ballerina för 100 kr på Din sko. I storlek FYRTIOTVÅ!!! Vet ni hur lycklig jag blev!!!?! Det är itne OFTA jag hittar skor i den sizen... så istället får jag klämma ner dem i fyrtioettor o ha ont i fötterna istället. Inte roligt! Men nu så kan mina tår känna sig fria i den nya världen i form av ett par nya ballerina. Lyckliga dem. Då kanske de inte behöver svettas så mycket längre o jag kanske kan våga ta av mig skorna när man är bland folk...=)

kram på er!

Himnabadet

Igår hade Erika o jag o barnen en underbar dag. Det började lite sådär då vi inte fick in barnstolen som den skulle vara utan fick fara runt halva stan för att få dit den. Det visade sig att vi inte fått alla grejer som behövdes så det var inte så lätt att göra rätt...=)

Efter ett stopp på vägen, då ALvin tjöt att han skulle kräkas, var vi äntligen framme vid Himnabadet. Det var supertrevligt. Tre olika pooler för olika åldrar, vattenrutschkana o andra lekställningar. Massa leksaker i vattnet. Ja, det var kanon helt enkelt. Alvin tyckte det var svinroligt o ville bada mest hela tiden...

När barnen somnat i bilen drog vi till Ikea o gjorde alldeles för "nödvändiga" inköp. Åh, vad sånt är roligt! =)

   

Le weekend!

Hade en underbar helg med grillat i solen o lite trädgårdsarbete tillsammans med lite kolmården på söndagen. Underbart! Var också i Norsholm o hälsade på ANna o MIcke som båda fyllt år men också flyttat. De hade ett kanonfint radhus. Åh, varför kan inte vi hitta nåt sånt för? Vi kommer för alltid att få bo i den här lägenheten. *suck*

           Mer bilder kommer...

underbar dag!

0-697c232c59c5a163cf34bba69f3bc4b8.png

Kolla varifrån!

underbar dag!


Tänk att det är så svårt...

.. att komma igång med städningen? Det ser rent ut sagt för JÄVLIGT ut här hemma. Vi har ju inte varit hemma så mycket den senaste veckan utan har ju bar akommit hem o slängt av oss o sen gått igen...typ. Så¨nu MÅSTE jag städa. Men det är ju så jävla tråkigt. O Alvin är as-uttråkad så nu somnade han... o då borde ju jag passa på... men då är jag så lat o sätter mig vid burken istället. Normalt? Nä... Slött? Ja..! =)

Seriöst?

Hur fin var inte den här klänningen då? Är så sugen att köpa den till Anders o Marikas bröllop men så slår snåltarmen till. 749 spänn för en klänning jag kanske kommer använda 1-2 ggr? Hm...S V Å R T ! ! !
  Bild från Halens.se

Att äta en sub snyggt

Är fan inte det lättaste. Det rinner från alla håll o kanter, man har för få servetter o man har mat runt hela munnen. inte att rekomendera i tex bilen, på dejten eller på biosalongen. Se detta som ett avskräckande exempel även om Carro nästan ser lika snygg ut som alltid...

 
Hottie va??

Skärgården

Tina, Rickard, Max, Nelly, Alvin o jag skulle ut o åka båt igår. När vi kommer dit så startar i båten. DILEMMA! Vad gör vi nu? Stog där med miljoner packning o picnic o allt... så vi ringde Camilla o frågade om nåt bra ställe där ute i Arkösundsområdet. Hon tipsade om Sköldvik så dit drog vi. Det var skitnajs! Låg perfekt med två små sandstränder, toaletter, fikaställe o helt i lä. Lovely! Alvin ville bada men så fort han kom i så vågade han inte... Fegis! Inte för att vi andra heller badade men vi är ju vuxna o mycket mesigare än små barn. Varför är det så egentligen? Jag menar vattnet var ju säkert lika kallt då som det är nu, när man själv var liten alltså... Varför ändras det? När man var liten så låg man ju meri vattnet än på land oavsett om det var varmt eller kallt... Galet!
   
Alvin tycker själv att han ser ut som en prinsessa? Eh, okej...?=)

             
På bryggan i väntan på avfärd som sedan inte blev nån båtåkning...

    
    
Vid Sköldviks kursgård! Helt perfekt! Dit kommer vi åka fler gånger...!

Aborreberg

Igår hade vi en underbar dag i Aborreberg. Nelly badade och vi andra doppade fötterna o drack kaffe o käkade glass i solen. Lovely! Solen sken o man kände sig lycklig. TÄnk att sommaren o soligt väder kan göra så med människan. Fantastiskt! Efteråt somnade Alvin o sov i vagnen medans jag loppade mig i solstolen på gården. Är skapligt röd idag vilket inte bådar gott då vi ska ut med båten. Hur ska det gå? Spf 50 blir det för hela slanten iaf...=)
Lite bilder från igår...
               

Snacka om att...

...pricka in semestern rätt! Det har aldrig hänt förut o lär knappast hända igen. Men så glömmer man lite bort att ta vara på dagarna o sitter inne o loppr sig alldeles för länge. Ändring på  det idag! Ut ska vi, men vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vill inte gå till en park med badmöjligheter för då vill han bara bada o det får han inte. Behöver ju inte hjälpa hostan allt för mycket på traven.
Provade lite glasögon igår o tog hem fyra par. De enda som fick godkänt var ett par som typ var exakt likadana som de jag har. Inte så roligt kanske. så det lär väl ta typ 1 vecka innan jag kan bestämma mig den här gången också. Iaf tyckte Alvin att det var rätt så kul att testa glasögon.
   

Monster till salu!

Någon som vill ha ett monster? Ni får honom gratis. Hur ska den här semestern bli egentligen? Det har gått två dagar o vi har redan hunnit bli asosams. Nu gjorde inte jag som han sa o då slår han mig. Jag blir G A L E N! Så nu står han i sitt rum o tjuter o slår i nåt. Men det får han göra. Han får skrika av sig därinne helt enkelt. *Sliter mitt hår*

Helvetesnatt

Jag är så trött.  Jag är så trött att jag nästan mår illa. Kroppen är seg som en röd råtta. Mitt lilla monster MÅSTE vara allergisk mot nåt. Jag är helt övertygad om det. Så fort vi kom till svärmor igår så blev hostan o snuvan värre. Det bara rann hela tiden o hostan... ja , den hostan. Det låter ju som att hela lungorna ska komma upp när han sätter igång. Man blir livrädd varenda gång. Spydde gjorde han också för att han hostade sådant. Lilla gubben. Det är så jävla synd om honom att han har det så hela tiden. Han kan ju inte vara som en normal 3-åring ska vara för han blir hämmad av hostan. Stackars. O inatt har det varit överjävligt. O jag har kanske sovit max 2 timmar. En timma framför tvn i vardagsrummet o en timma i alvins säng.

Sommarbilder

Tömde mobilen på lite fina bilder

Trafikfara?

Vår söta mc-kille!  Det var massa folk som stannade o kommenterade att han var så cool som körde hoj. Alvin svarade med att muttra nåt om att "du får inte göra så..." Trevlig? Asocial? Ja, eller kanske bara blyg. Eller så har han sett på tv att man inte ska prata med främlingar... För den lektionen har inte vi haft än iaf...

Är han inte bedårande söt?  O vilken jävla bra kamera det är på min nya mobil. Den är tom bättre än min riktigt kamera, hur sjukt är inte det?


Testar duschen på gården. Jag varnade honom....

...o så här gick det. Men han tyckte det var roligt, tills han kom på att shit vad kallt det är o började tjuta o tycka att det var mitt fel typ...

Anders dröm - Alvin som basketproffs. Han har ju namnet iaf - Alvin Gough - hur coolt är inte det?

Fast om Alvin själv får välja så blir han nog lastbilschaffis....


Midsommarbilder


Alvin letar efter rosa elefanter ihop med gudfar - kexmannen


Kubbspelarna - killarna vann o tjejerna fick disken.


Stadsbarn?


Detta var fyndet - en äcklig, slemmig snigel.


Vår stora kille - sist var han bara några veckor gammal när vi var här.


På upptäcktsfärd!


Vid midsommarfirandet ville inte Alvin alls vara med. Inte så konstigt kanske, han hade ju ändå 39,5 graders feber dagen innan o ändå så orkade han nästan hela dagen. Superman?!


Vagnen fick sig en uppfräschning! Lärt av pappa kanske?


Tänk vad fantastiskt snygga vi är!! Anders är världens finaste när han ler lite o det pirrar extra mycket i magen när man tittar på honom då.

Fräsch?

Igår när vi var hos svärisarna så somnade Alvin i vagnen. Men eftersom det lilla monstret aldrig somnar på kvällen om han sover middag för länge så fick jag väcka honom.  Sliter upp en yrvaken unge ur vagnen som blir lätt hysterisk. Sätter mig i deras uterum där det var varmt o mysigt utan att man satt mitt i solen. Vad händer? Monstret pissar ner mig. Amen va faaaan....? RUsar upp, det droppar kiss på golv, matta o stol o jag är helt dyngsur. ungen skriker o jag bara står där. A kollar på tv, han mådde inte bra, så honom får vi vråla upp... herregud vilket kaos. Men vad varmt o mysigt det är för stunden för att sedan bara bli kallt o äckligt. BLÄ!

Svärfar

Min svärfar är en härlig herre i sina bästa da´r. Han är också den mest klumpiga jag vet, tror jag. Igår satt vi i gräset utanför huset o skrev ett födelsedagskort till svärmor. Då kommer han fram, ställer sig framför oss o säger: I morgon måste ni hjälpa till med duning och uppläggning. Gunilla ska inte behöva göra nånting i morgon. Mmm, säger jag... Kan du inte hyra in nån då??*ler* Sen garvade vi andra o sa att vi självklart kommer. Gunilla blev orolig att jag skulle ha tagit illa upp? Illa upp? Jag? Skulle inte tro det... De är så olika, D är klumpig o G är smidig. De kompleterar varandra väldigt bra kan man säga. Han frågade liksom inte ens, han bara sa att vi skulel göra det... =)

S E M E S T E R ! ! ! ! !

Underbara, efterlängtade semester är här! O strålande sol ska vi ha hela veckan. Too bad att min unge är dynghostig. Det är ju så typiskt. Idag ska vi till svärmor o vara serveringspersonal...=) Hon fyller 65 o har en bjudning. Hon fick bästa presenten igår iaf. En natt på Yasuragi tillsammans med mig o TIna. Man kan säga att det blev som värsta födelsedagsfesten för oss också...=) Det ska bli skitroligt! 

 
     

Vad fort livet kan förändras!

Läser en bekants blogg o får en stor klump i magen. Tårarna börjar rinna och jag kan inte ens tänka mig hur hon lider. Det hon gått igenom måste vara bland det svåraste man kan vara med om. Att bli lämnad i sin ensamhet med en liten familj att ta hand om i vardagen. Nä usch. Jag ryser. Tårarna rinner. Det enda jag tänker är "tänk om...". Tänk om det skulle hända oss? Tänk om vi skulle behöva vara med om nåt sådant. O så gråter jag igen. Livet kan ändras så otroligt fort och ändå så tar man inte vara på det man har. Man strävar efter att få det "bättre" hela tiden. Men vad är det som säger att det blir bättre om man inte hinner med att stanna upp och titta på det man har och faktiskt vara nöjd över det? Jag har börjat tänka mer o mer över livet och hur det ser ut o skulle kunna se ut. Mycket tänk om döden o hur anders eller jag skulle klara oss om den andra gick bort av någon anledning. Mycket praktiska saker. Och tråkiga saker.

Minisemester

Erika o jag funderar på en minisemester med barnen men vet inte vart vi ska åka. Har ni några förslag?

Lite damer också va?











Han fick slinka med bara för att han är så söt!

Lite bilder




















Sattördej

Kilade ner på stan en sväng o köpte en ny, fin, rosa telefon. Kärlek i ett litet plåtskal. Så himla söt o så himla mig. Den bara skrek JENNY när jag tittade på den. Alvin tyckte också den var fin så då kunde jag ju inte motstå. Alvin passade på att doppa fingrarna i en vattenpöl för att sedan "måla" på deras entrédörr. Hm, det var inte så lite pinsamt. Hotade med att "flickan" blev arg o att hon skulle få städa upp efter honom. Då blev han skitskraj. Flickan var typ lika gammal som jag själv... Hm.


Fin va?

Nya ögon?

Alvin har börjat blinka så mycket, vilket gör en småbarnsmorsa jävligt orolig. I vilket fall så höll han på o gjorde det massor igår o då frågar jag, utan att ha nämnt ögonen, - "Har du ont nånstans idag, Alvin?" - "Ja mamma, jag har ont i ögonen." -"Har du?" -"Ja mamma, men vi kan köpa nya ögon till mig." - "Jaha, kan vi?" säger jag. - "Ja, vi kan köpa nya ögon från lastbilen...." Biltokig unge eller vad?

Who the fuck is Herman?!

Herman är en härlig gubbe med härligt degig mage. Gubbfan dör om man inte sköter om honom ordentligt o mat kräver han var 5e dag. Det är en seg jävel, den där Herman. Men om ca 10 dagar kommer vi ha stor nytta av honom... o har ni tur kanske Hermans kompisar kommer hem till er o hälsar på o roar er i 10 dagar. =)

Jag är lite idiot idag

Är helt slut i huvudet efter allt det röriga o förvirrande som händer hela tiden. Jag är helt snurrig, trött o hungrig. Vill bara hem till mina älskade pojkar o gossa. När jag kommer till dagis har jag antagligen ångrat mig o längtar tillbaka till jobbet... brukar kunna vara så för tillfället. En trotsig 3 åring är INTE att leka med när man har ett humör till 1000. Ikväll blir det bowling o mat med några från jobbet. Ska bli mycket trevligt tycker jag. Hoppas jag inte somnar bara... eller snurrar ut på bowlingbanan, vilket i dagens läge inte skulle vara en omöjlighet..*blink* Hemgång... Måste mata Herman...har jag berättat om Herman?

Damernas på landet

Tack för en supertrevlig helg! Afrodansen var bland det roligaste jag gjort, jag tänker nog gå dit igen tror jag. Svinjobbigt men ändå så enkelt... Asbra!
O landet, gud så härligt det är! Love it! Här kommer de bilder jag hade...
`






Onsdag, torsdag eller vad fan är det för dag?

Mitt huvud snurrar som en LP platta på skivspelaren... Eller som ett hamsterhjul, pariserhjul eller you name it... Jävlar i havet vad jag har mycket i huvudet. Jobbet suger musten ur mig kan jag meddela. Inget funkar som det ska, ingen har några svar o folk bara går hem? Jag kallar det att slita ut fel generation först...*blinK* Det har iaf varit fullt kaos idag på jobbet o jag jobbade över i två timmar...*trött*

Det enda positiva var ett kanonmail jag fick när jag öppnade mailen. Underbart fantastiskt roligt! Jag kan inte riktigt berätta VAD det handlade om men det var himlastormande vill jag lova!

Chefen berömde mig förresten för att jag jobbade kvar... det var också lite positivt.
O att ALvin inte behöver gå till Sven Andre längre eftersom hans medicinering fungerar så bra så nu räcker det med VC istället. Det kändes lite vemodigt. Han är ju så bra. Det är inget fel på VC heller, men där blir man verkligen en i mängden medans man känner att André verkligen bryr sig. Ja ja, huvudsaken är ju att ALvin är frisk inte vem vi går till...

I morgon är det fredag o snart dax för damernas! Längtar som fan till... att få sovmorgon..ha ha ah! Knäppt va`?

Sommartid

Åh, vad härligt det är med juni, juli och augusti! Vi slutar ju en timma tidigare den perioden o det gör så jävla mycket! Underbart!

Alvin 3 år

Alvins dag blev iaf perfekt! Favoritpresenten var en radiostyrd hummer som han kör in i allt o en kickboard med 3 hjul som blinkar. Ascool! =) Han bara slet upp sina presenter o bad sen om fler. Ljusen lyckades han blåsa ur direkt o håll er i nu... jag bakade en tårta!!!=) Med jordgubbsmousse o vaniljsås i...Fantastiskt gott sa alal o lämnade en hel tårta över... Så jag vet inte...*blink*
Pojken somnade gott sen iaf... Just ja, vi tog ju bort nappen också för honom... Vi har sagt att när man blir tre då får man bara ha den när man sover. Så han lämnade glatt vöer den direkt när jag sa att han fyllde tre år idag...=) Lika roligt var det inte i morse då han blev hysterisk när han inte ficck ha nappen o stoppade fingrarna i halsen o började spy... Eh? Hallå liksom? Bara att börja torka spyor på dörrmattan, borsta tänderna o dra... Kul kille eller?

Åh! Måste ha!


Det blir en affär på lunchen vill jag lova... gud så gott det låter... Betyg kommer senare.

Betyget blir lätt 5 av 5 möjliga! Så jävla god!!!

RSS 2.0