Det märks direkt...

....när man inte skriver på ett par dagar. Roligt att så många väljer att läsa de små orden jag plitar ner då och då... Tack!
Tyvärr är den här veckan VÄLDIGT rörig o jag kommer nog inte kunan skriva så mycket som jag skulle vilja. Möten, möten och åter möten är det som gäller för hela slanten. Däremellan måste jag jobba lite säger de...=)

Annars har det inte hänt så mycket. Var hos Erika igår o gullade med söta lilla Emma. Puss på henne. Så himla fort de blir stora är det värsta. Nu längtar jag ännu mera efter en egen liten skit att gossa med.

*svär lite över bananflugan som cirkulerar i mitt nylle hela tiden, DÖ FLUGJÄVEL DÖ!!!*

Handlade en fin påskpresent till Maxis också, ASFIN! Nu kommer han o Alvin att se likadana ut... Pluttarna!

Kan berätta om Alvins roliga grejer han har sagt också, för det har jag väl missat.

I söndags stog Anders o jag o kramades. Då säger han "kramas ni? " Ja, svarar vi. "Gulligt!" säger han då. O hjärtat smällte. Han vet precis hur man ska göra.
På kvällen kollade vi på Bompa o då ramlade draken ur en ballong, eller vad det är, o säger: "Mamma, draken slog i färten! Här slog han sig!" o så visade han sig på sin egen "färt". Så himla sööööt! Jag älskar hans små härliga, spontana uttryck han har för sig. De är klockrena! Puss!


Roligaste läsningen - EVER!

Jag ÄLSKAR Dominika! Läs detta o garva så ni dör!

Fittgrill

Published: 2009-03-10, 09:41

Jag är fullständigt fascinerad över hur många nänniskor som inte känner till uttrycket fittgrill. På med fittgrillen, brukar vara det första jag säger när jag hoppar in i passagerarsätet i en bil. Ja, särskilt nu på vintern då.

What? Brukar folk säga. De har inte den blekaste om vad jag menar.

Jag antar att det bland er finns både de som vet vad en fittgrill är och de som inte vet.

Så - bara för att klargöra: Fittgrillen är alltså sätesvärmaren.

Nu vet ni, ni som inte visste sen innan.

Ordet fittgrill kan för övrigt vara världens roligaste ord. I konkurrens med trapphallick.


Är det inte underbart

med vårkänslor? Jag ÄLSKAR våren! Fast jag älskar iof nästan alla årstider.
Våren - när man blir glad o det spritter i kroppen.
Sommaren - Brunbrända kroppar, solen skiner, havet är blått o allt är helt underbart.
Hösten - Det drar ihop sig. En mysig filt, tända ljus, varm choklad o en härlig bok.
Vinter - Tänk er en riktigt kall dag med mycket snö o solen skiner. Lovely!

Tyvärr ser ju inte verkligheten ut som ovan alla gånger. Jag önskar att man alltid fick gå omkring i ett litet lyckorus istället för att hitta fel o brister i allting. Varför gör man så? Varför ska man alltid krångla till allt? Don´t worry, be happy känns som ett bra mantra att rabbla ett par gånger om dagen. Vad har man att vara bitter för egentligen? Man har en karl som älskar en, ett barn som är helt fantastiskt o ett bra jobb. Var nöjd med det, Jenny. Men man kanske inte funkar så? Man vill ju alltid ha mer på nåt konstigt sätt. Nä, nu får det vara nog. Hädanefter ska jag vara glad åt att jag lever o mår bra tillsammans med min älskade familj.

Solen skiner

o våren spritter i kroppen - när man sitter inne. För när man kommer ut så biter sig kylan fast i mina kinder som en fästing på benet. Fy satan! När ska värmen komma? Jag vill ha den nu! Det finns så mycket fina vårkläder i alla affärer o man vill verkligen börja klä av sig lite.

Igår var vi på kalas hos Julia. Detta hade lilleman på sig, tack familjen Åstrand! Han var jättefin o gjorde stor succé.


Massa möten hela dagen idag. Fick se hur de nya lokalerna ska se ut o färgställning. det blir nog kanonbra tror jag! Fick också reda på att vi får sommartid även iår!!!*jublar* så mellan juni-augusti jobbar vi bara till 16. UNDERBART! Det gäller dock bara i år också, sen är det slut. Tråkigt! Jag älskar vår sommartid!

Mitt Monster

var till salu för en billig penning igår.... shit pomme frite!

Det började med att han rev ut hela toarullen som om han vore typ 8 månader igen. Herregud alltså! Jag började rulla tillbaka men gav upp efter halva ungefär.
Gick ut i köket o började laga maten o fortsatte med att leta efter alla årsbesked. Fick ju reda på att jag fick restskatt igår, SKIT också! Iaf så hör jag att Alvin är i köket men är väldigt tyst. Knallar ut o kollar vad han pysslar med. Fann honom så här:



KUL KILLE!! Skällde lite lätt på honom o sa att man inte fick göra så. Då går han till vardagsrummet istället. Så blir han så där tyst igen. Då hittar jag honom i full färd med att riva sönder en bok. Då blev jag galen! Jag har bra temperament, men då var måttet rågat vill jag lova. Jävlar i havet.
Så, det var en vanlig måndag hemma hos oss. Inte så roligt. Fast om ett par dagar så blir det ett härligt minne istället....=)


Nytt smycke

Ibland finner man lite tid o kreativitet....=)

*URK*

Vi ligger hemma med magsjuka. Inget roligt alls. Det är bara Alvin som är drabbad, men shit vad han är dålig. Bara ligger mest hela tiden. Först idag vid lunch piggnade han till. Har sett Skönheten o Odjuret 100 gånger minst känns det som.

Idag spelade Anders GTA o då ville Alvin kolla. Han brukar göra det o så kör de omkring o byter bilar hela tiden. Då säger Alvin:
"Pappa, ska vi mata ankorna?"
-"Jag vet inte om det finns några ankor i det här spelet, Alvin. Säger anders
"Vi måste köpa bröd först. Åk o köp bröd så vi kan mata ankorna....

Så jävla gulligt! Plutten!

Batman


Idag har Alvin maskerad på dagis. Jag hade glömt bort det o fick panikhandla nåt igår, det blev följande pyjamas med tillhörande cape. Visst är han fin? När jag sa till honom att "Åh, är det min lilla Batman?" så svarade han: "Nä, mamma. Jag är en sköldpadda!" Eh? Antar att han fick till det så eftersom han hade capen på ryggen. =)
När vi kom till dagis så var alla barnen utklädda till massa olika saker o fröknarna var Teletubbies. Shit vad de hade gått in för det. Ascoola! O Alvin som ÄLSKAR Teletubbies fick ju stora ögon vill jag lova.

Mitt besök på BB igår blev ju rätt misslyckat. Fick aldrig komma in då grabben inte mådde riktigt bra. Så jag satt där i korridoren o väntade o väntade. var så inne i min Metro att jag tom missade att Anna ringde. Dumt. Men men, det var bara att hoppa på bussen o åka hem igen. Får se bäbisen en annan dag.

Många bäbisar

Alvin har fått en ny liten syssling - Välkommen o grattis till Fredrik o Sofia!
Anna har fått en liten Loke - Välkommen till världen!
Peter har fått en liten tjej - Välkommen till världen!

Sen har jag i dagarna fått reda på att det är MASSOR med folk som jag känner som ska ha knoddar i sommar! Jag är så avis! Den 8 maj skulle ju även vi ha haft vår lilla i famnen om allt hade gått som det skulle. Jobbigt som fan är det ju närmare det lider.

Oj oj oj

Vilka dåliga bloggdagar det varit nu... SKäms på mig! Jajamensan!

Helgen har varit kanonbra iaf. Fredagen tillbringades hemma med en "sjuk" Alvin. Han var ju inte sjuk men eftersom han hade feber på torsdagen så måste man ju vara hemma en extradag också. Vi var o valde ut mina glasögon o sen var vi o blev ompysslade hos svärmor. På kvällen var Tina o Max hos oss o kollade på Lets dance. Mycket bra program det där! Heja LajLaj, som Alvin döpt henne till...=)
I lördags var vi på födelsedagskalas hos Kristin i Finspång. Mycket trevligt! På eftermiddagen spelade jag bowling o minigolf med grabbarna på distribution, som avtackning för mig. Jag vann tyvärr inte. Dåligt! De andra borde ju ha lagt sig! Eller hur?
Söndagen tillbringade vi på busfabriken. Shit vad lycklig alvin var! Oj oj oj! Han klättrade o åkte kana som aldrig förr. När vi skulle gå så började han illvråla o ville inte alls åka hem. Kraken! Det som inte var lika roligt var ju att han klättrade ju upp så jävla högt o vi var livrädda så jag fick snällt klättra med. Vissa ställen tyckte tom JAG var otäckt, lite höjdrädd har man ju blivit på ålderns höst.
Vi var hos svärmor o åt mat sen också. Gott gott! Det är så gossigt att bli ompysslade.
Alvin har ju döpt om Max till Mask. Det går bara inte att säga Max. Det hela kommer väl sluta med att Max helt enkelt får heta Masken.
Alvin älskar Tina också. O Rikard. När vi frågade om han inte älskade mamma o pappa så svarade han Nä, jag älskar bara Tina o Rikard. Tack för den! Vi frågade om han skulle flytta dit istället då, Ja svarar han. Unge! =)

TIllbaka på jobbet är jag. Mycket är det. oj oj oj. Hur ska detta gå känner jag. Börjar bli lite nervös faktiskt. Snart är vi där o det känns inte som att jag kan ett skit! HJÄLP!

Nära döden!

Igår käkade vi nåt äckligt som jag hade hittat på tasteline. Broccoli och blomkålspuré med köttfärsbiffar. Biffarna var helt okej, men purén? *urk* Man blev illamående bara av lukten. Men det var ju bara att snällt mumsa i sig, annars hade ju även Alvin vägrat äta. Men han verkade gilla det.
Efteråt fick jag så jävla ont i magen. TÄnkte inte så mycket på det, men det blev bara värre o värre. På högersidan. När jag stog upp strålade värken ut över muffen. Kunde knappt stå så jävla ont gjorde det. Började googla o tyckte ju att jag hade alla symptom man ksulle ha för att det skulle vara blindtarmen. Men tillslut så lyckades jag somna iaf o idag gör det inte ont. Däremot så känns det att jag hade det igår eller vad man ska säga. Galet.

Har fortfarande inte lyckats välja några glasögon. Jag får panik. Jag skulle helst vilja att nån av mina vänner följde med o kollade tillsammans med mig, men det är ingen som kunnat. Eller iof, jag har inte direkt frågat heller. Lina träffade jag ju på stan o så sa hon vad hon tyckte. De har jag ratat nu, men börjar ångra mig. Att det ska vara så jävla svårt. *suck*

Sen vill jag bara säga till den som skrev anonymt om Alvins napp. TIll den första vill jag säga att Alvin får använda napp tills VI, hans föräldrar, anser att han fixar att sluta med den. Det gör han inte nu. End of story. Vi gör som VI vill o vad vi tror är bäst för VÅR son.

TIll nr 2 som svarade anonymt vill jag säga: Tack.

By the way

I morgon börjar jag om igen med min nya rökfria vardag. Tog en fuskdag idag... o lite igår också... Usch, dumma mig!
Nu går jag o röker!

Glasögonorm

Nu har jag nog bestämt mig. Det blir nr 1, de svarta, tror jag. Jag hoppas Lina kommer o hjälper mig att bestämma. De vita har jag ju redan bestämt mig för för länge sen.
Tack alla som haft en åsikt!

usch, jag mår inte ritkigt 100 idag. Vet inte om det beror på att jag är trött eller om det är för det ligger nåt o gror bak i kroppen.

nr 1 igen.

MMS

nr 1 igen.


nr 3. De här har jag redan bestämt

MMS

nr 3. De här har jag redan bestämt mig för.


nr 2

MMS

nr 2


nr 1. Vilka är bäst?

MMS

nr 1. Vilka är bäst?


badkillen

MMS

badkillen


Irriterad!

Nu får det vara nog... händer det nåt mer nu så går jag o röker. Men vadå? 1 cigg på 3 dagar måste väl ändå anses som ganska bra? Eller?

Usch!

Jag fick precis massage. AJ SOM FAN VAD ONT DET GJORDE! Jag började nästan tjuta, det var helt hemskt! (Förlåt Susanne!) Jag var nästan tvungen att ta en cigg efteråt för jag tyckte så synd om mig själv. Vad sjukt! Jag tycker synd om mig själv o då ska jag straffa mig själv med en cigg fast i min twistade hjärna så ser jag det som en belöning istället. Skadad? Ja!

Snart ska jag dra till stan o kolla på brillor...

Dag 3

I morse var det SÅ nära att jag stannade o tog en cigg. Fy fan, nu är det jobbigt!

Rökning dag 2

Igår rökte jag av naturliga skäl ingenting. Idag har jag inte rökt nåt heller. Känns som det börjar krypa i kroppen på mig. Men jag ska verkligen försöka att inte röka. Nu KÖR VI!


Värsta schlagern

Lördagen gick i schlagerns tecken. Det var en fantastiskt rolig kväll! Alla var härligt fulla o goa. Mest jag känns det som idag. Fy fan. Jag ska aldrig mera dricka sprit. Idag är det måndag och jag känner mig fortfarande lite bakfull. Hur illa är inte det? HJÄLP liksom!
Flygeln var asroligt! Malin, jag o Mona stuffade omkring därinne. Fy fan. Jag ska aldrig mera dricka sprit. Never ever again. No way!

O en till

Nu var Rikard Herrey här också. O pratade ner Alexander Bard... Very roligt!


Jag har sett en kändis!

Jag hälsade nyss på Caroline Af Ugglas på jobbet.... *nöjd*

Förbannad

Försöker nå mina dokument som jag lagt i en mapp på mitt "gamla" skrivbord. Går inte. Ringer ner till gamla kontoret o frågar. Då säger de att data rensat datorn eftersom "platschefen" ska dit. MEN FY FAAAAAAAAAN! Det sista jag sa till "platschefen" var att de skulle ligga kvar... o så har de tagit bort dem! Jag blir galen! Försöker ringa datakillen som varit där men han har gått för dagen. Det blir inte lätt i morgon för platschefen om de är borttagna. Då jävlar! !

Que?

Kvällssnacks, jag vill ha, yummie? O så är det en bild på Alvin? Hmm, låter lite småsjukt men riktigt så illa var det inte... =) Bilden var Russin som jag tog, men av någon konstig anledning blev det så här? EH?

cool

MMS

cool. Putte skulle bestämt gå till dagis fast jag erbjöd att sitta på cykeln. Då sa jag att ska du gå så får du gå hela vägen till dagis o det skulle han ju då. Säkert. Vi kom över Odalgatan så började tjatet. O tjutet. Sen pågick gapet genom hela ockaparken, men jag gav mig inte. O det gav resultat. Vi kom till dagis lite sent men men... shit happens! Han var ju jätteduktig! O jag var jätteduktig! Att jag inte gav mig...*stolt*


kvällssnacks.. Yummie! Jag vill ha

MMS

kvällssnacks.. Yummie! Jag vill ha choklad! Ligger i soffan under världens gosigaste filt o kollar på nya project runway.


Måndag, härliga måndag

Schlagervecka o allt. Känns som hela stan andas schlager just nu. Härligt, härligt!
Ska snart träffa Jessika för att åka o fixa lite med lördagen. Vi måste hitta lite kläder o så. Har redan spanat in lite men vi får se vad Jessan säger.

Tjing så länge.


Besserwisser

Lilla Sandra... jag vet att jag kan vända på telefonen för att få bilderna stående. Men då blir inte bilderna lika bra. *blink*

skogspromenad med svärisarna. 7 mi

MMS

skogspromenad med svärisarna. 7 minus men underbart. Svinhalt bara.


RSS 2.0