Åh, jag hade massa roliga saker att skriva idag...

Men jag har inte hunnit...

påminner mig själv tills i morgon:

*musse
*anders namnsdag
*tomtesmyg
*vår bil
*asså

på tomtesmyg

318b21fc69a593bfc3fdbe3331ce8a8f.png

Kolla varifrån!

på tomtesmyg


mina plastiga nya naglar. Look lik

17c04d999235cad4191c8307bbf0d815.png

Kolla varifrån!

mina plastiga nya naglar. Look like shit!


Skogsmulle

För tillfället sitter jag i receptionen på jobbet. O hit kommer det diverse olika människor, det är en väldigt rolig miljö faktiskt.

Förra året när vi hade haft julbord så gick jag o en arbetskamrat ut o tog en öl ihop. Vi hamnade på Highlander. Där sitter det en lirare i toppluva, slitna jeans o fjällsrävenjacka. Väldigt mycket skogsmulle över honom. Han kommer fram o frågar om han får bjuda oss på en varsin öl. Efter mycket om o men så tackar vi ja. Vi sitter o pratar lite med honom om diverse saker, vad vi heter o vart vi varit. När vi kommer in på vart vi jobbar så får människan nåt slags utbrott. Han blir helt aggresiv o talar om att vi minsann hjälper till att skövla skogarna runt Norrköping. Eh va? Han maler på som bara den om hur dåligt det är av oss o jag kommer inte ens ihåg all skit han hävde ur sig. Det hela slutade med att han satt vid ett annat bord o kastade mordiska blickar på oss.

Igår, när jag sitter på jobbet i godan ro så kommer då Skogsmullen in här o vill prata med debattredaktionen. jag ringer på dem o en kille kommer ut. DÅ VILL MÄNNISKAN PUBLICERA EN INSÄNDARE MED BILD PÅ EN SKOG!?!?!? Men ursäkta! Först sitta o säga att vi bidrar till att hans älskade skog skövlas för att sedan komma ett år senare o vilja publicera en artikel i, vad han tycker, den största boven som funnits - tidningen. Men herregud så pinsamt! Skogsmulle get´s published!


Naglar

På torsdag ska jag göra naglar på det där thai-haket i HC. De har ju ett erbjudande november ut, 50 %. Så gelenaglar kostar 250 kr. Asbilligt ju! Återkommer med bilder på underverken sen...=)

Min lön

Häromveckan fick jag reda på min nya lön. Jag blev jätteglad över lappen jag fick från chefen. Tills häromdagen när jag kollade i vårt lönesystem o det står en annan lön där, som var 200 kr mindre än den som stog på lappen. Men ursäkta? Går in till chefen o frågar om det, hon säger att hon förutsätter att det på lappen är rätt eftersom det kommer från personalavdelningen. Hon mailar lönekontoret o frågar.
Jag hör ingenting om det förrän idag då vår fackordförande kommer o säger att han hört på ett möte att det var nåt fel med min lön. Då visar det sig att den lönen som står i lönesystemet är den som är rätt enligt facket. Men hallå? Jag fick ju en lapp med en annan lön, det är ju den jag ska ha då! Han skrattar lite o ber mig ta med lappen till honom. "Det ska bli spännande o se vad de säger om det här..." säger han. Vadå säger? Det är bara att punga ut tycker jag. Det är inte jag som gjort fel, det är de som sagt en annan lön till mig. O den lönen är påskriven o klar. Inget att diskutera tycker jag. Visst det är bara 200 spänn, men i vårt fall är det ganska mycket ändå. Pinsamt är vad jag tycker det är...

Jag återkommer....


*uppdatering* *uppdatering* *uppdatering* *uppdatering* *uppdatering* *uppdatering*
Jag fick den högre lönen till slut. Det var HR som missat att vi skull ha ett extra påslag. Skönt!


Tomtesmyg

Tomtesmyg

Den 1:a advent är alla barn, tillsammans med någon vuxen, hjärtligt välkomna att hjälpa oss hitta våra bortsprungna tomtar!

Någonstans i skogen, längs en marschallupplyst sträcka, har tre av våra tomtar gömt sig. Vi vill att alla barn tar med sig en ficklampa och hjälper oss att hitta dom. Hos varje tomte kommer barnen att få en liten sak som tack för hjälpen. Alla tomtar har reflexer på sig, så man får lysa ordentligt ibland träden för att upptäcka dom.

Pris för vuxna är 20 kronor och för barnen kostar det 10 kronor. Det bjuds på saft och pepparkaka till alla barnen, och dom vuxna får glögg och pepparkaka.

Pris: 20:- för vuxna och 10 :- för barn

Tid: 2009-11-29. 16.00 till 18.00

Plats:
Tjalvegården Vrinneviskogen Norrköping
Sprängstensgatan
60379 Norrköping

Webb: www.korpen-norrkoping.se

E-post: norrkoping@korpen.se

Kontakt: Ulf Andersson. 011-123680

Karta: Visa på karta

Arrangör: Korpen Norrköping


Smart unge!

En annan rolig grej han sa var igår när vi var hos svärisarna var att han ville ha glass... o så hade han pratat om sin glass hit o dit.

Så frågar jag:
-Alvin, vem älskar du mest i hela världen?
-Farmor, svarar han helt klockrent!

Gissa om han fick glass sen??=)

Vart är mina isskor mamma?

I helgen skulle vi åka skridskor med Alvin. Bara det att vi inte hade några skridskor. Så kom jag på den briljanta idén att dra till Myrorna. Anders vägrade gå in så han o Alvin kollade på ankorna under tiden.
In på myrorna, detta stinkande ställe. Jag fattar inte riktigt grejen med att köpa begagnade grejer, jag har lite svårt för det. O myrorna luktar så jävla illa. Det luktar unket o gammalt o det börjar klia på kroppen. Inget fräscht alls. Hittade iaf ett par skrillor i strl 30. FATTA VILKA STORA! Han har bara 28 i skor, men jag tänkte att med ett par raggisar blir det kanon! Tyvärr blev det ingen skridskoåkning iaf, men alvin var helimpad av sina nya skridskor.

i morse när vi skulle gå till dagis säger han: Mamma, vart är mina isskor? hahahah! Han ville ha dem till dagis, men det fick han inte. Men där satt han o kollade o funderade över dessa isskor med en skena under. Mycket märkligt o fantastiskt sött!


fina va?

71be11a79adfaa2874202ba5b6b95f07.png

Kolla varifrån!

fina va?


H&M har skitfina grejer just nu!

H&M Look Book image

Jag har skapat en look book med mina favoritplagg. Besök hm.com för att se ännu fler eller skapa din egen!


Varför, V A R F Ö R ? ? ?

Är jag 180 cm lång o har 42 i skor??? *gråter*

H&M Look Book image

Jag har skapat en look book med mina favoritplagg. Besök hm.com för att se ännu fler eller skapa din egen!


Jag gillar Gina men...

... jag gillar inte deras nya reklamfilm med den nya tjejen. Jag vill ha tillbaka Gina-tjejen. Vart tog hon vägen??

Den här var väl cool?Åh vad söt!!


Åh, I WANT!!!


Jag har en röd period just nu, märks det?=)
Men GUD! Shit, vad snygg den här var! Om man fortfarande vore partypingla, då ni...*blink*Ja, varför inte?Shit vad billig!


Den här skriver ju alla modenördar om, men jag gillar den fan inte...


APD from hell!!!

Glad i hågen tog jag pärlan o cyklade till APD. Med glad i hågen menar jag inte att jag var packad. Vi får inte dricka på arbetstid. Dåligt! Nä, jag var bara laddad o redo för att bränna lite fett.
Ute vräker regnet ner. Piss! Kände hur laddningen avtog lite grann. Blöt o småkall kommer jag fram till Rörelsegruppen. Kliver in. Trummor i bakgrunden, små ljus här o där, dämpad belysning. MYCKET trevligt! Byter om från mina blöta byxor till ett par mindre blöta träningsbyxor. (Det regnade ute om ni kommer ihåg, o jag hade ingen platspåse bara en tygväska med grejerna i.) Pratade lite med tränaren o sa att jag inte kört POWERDANCE nån gång, bara afro/release. Hon säger att det är ingen fara det skulle vara lång uppvärmning o lång nervarvning. Okej, tänker jag. Då är det ju lugnt.
T o T dyker upp o genast börjar vi skratta. Berättar vad tränaren sa o allt kändes kanon. Vi ställer oss längst bak i klassen o fnittrar. Som i skolan. Tränaren säger till slut åt oss - "ordning i klassen", vilket fick oss att skratta ännu mer. Sen körde vi.... Det var solen o fågeln o krigaren o dansen o paddeln o tillbedja himmelen o så o kasta osv... HERRE MIN JÄVLAR I HIMLEN! Jag vet inte hur många gånger jag höll på att dö!! Det var helt överjävligt jobbigt. T kommer fram o säger " Sa du inte att det skulle vara ganska lugnt?!" Jo, men det var ju vad tränaren sa. Jag kommer ALDRIG i helvetet lyssna på tränaren igen. Sen skulle vi skaka rumpa också, jävligt rolig övning faktiskt. Men när hon säger " skaka ordentligt nu" så började vi alla asgarva o jag sa " Det är inga problem, det räcker med att vi rör oss..."
Men afro är så fantastiskt roligt! Man rör på varenda del av kroppen o man är så jävla ful! Det är nästan det som är det jobbiga, att man ser så ful ut. Eller nä, inte så... Men till stor del. När man går på "gym" ska alla vara så jävla fit, man ska ha de trendigaste kläderna o vara så himla chic hela tiden. Inte komma dit i en sliten tröja o svettas hela tiden. Alltså, vi snackar konstant svettning. Jag lider ju lite av översvettning. Kan ha med min dåliga kondis att göra, men jag ser det hellre som ett symptom. =) Detta har gjort att jag tycker det är jobbigt att gå på gym, för jag är inte så himla chic av mig. Men på så sätt är afron så jävla bra! Man är svettig o ful som bara den o ändå så mår man så himla bra! Heja AFRO!
Efter träningen gick jag till Konsum o köpte godis som A o jag tryckte i oss i sängen till Criminal Minds. Snacka om puckad! =)

Vart är världen på väg egentligen?

Höggravid våldtagen av okänd

  Främling gick till attack i hallen i hennes hem 20-åring akut till sjukhus.

Afropowerdance - APD

Idag är det dags! Dags att röra på fläsket lite. Visst räknas det som att man "tränar" när man gör det en gång var tredje månad, ungefär? Det måste det ju göra!? Det är ju iaf bättre än ingenting. Tina o jag ska vara vinden, trädet, o så på åkern. Fantastiskt roligt. Vi kanske får vara elefanter, simma, o röra i grytan också. Vem vet?=) Men APD är galet roligt! Jag rekommenderar det till alla som jag känner - TESTA! Själv går jag på rörelsegruppen ( nu lät det som att jag går där ofta, men läs ovanför så förstår ni). 
www.rorelsegruppen.se

Maten är tyvärr slut!?

Träffade A på lunchen. Han hämtade mig på jobbet o sen bar det iväg. Alltså herregud men den karln kan inte köra bil. Först kom en buss mot oss som han fick gasa som fan för att inte bli påkörd av. HJÄLP! Höll mig i alla handtag jag kunde hitta o garvade. När vi tillslut var framme var jag så åksjuk så jag nästan kräktes. När jag påpekade hur jävla illa han faktiskt kör fick jag till svar "du är inte den första som säger det." ha ha ha!

In på Meze, astrevligt. Vi kom dit kl 12. Kollade på menyn o valde några kolgrillade spett med potatis. Mumma! Vi åt jättegod sallad o drack Loka o hade jättetrevligt. När klockan var kanske 20 över hade inte maten kommit varpå A säger till personalen. "Den kommer strax ropade killen". Jättebra tänkte vi o tjattrade vidare. När klockan var 12,40 hade den FORTFARANDE inte kommit varpå jag börjar tjura ur lite. Fan, min lunch var ju liksom slut kl 13. Då säger idioten: "Alltså, först så glömde jag att slå in er beställning på datorn o nu har maten tagit slut". Eh va!??! Vadå maten tagit slut? "Ja, allt är slut- potatis, kött, allt är slut." Jaha, men vad händer nu då? "Jo alltså kocken håller på o gör nytt nu,men han fick ju börja om från början så det tar ju ltie tid. AMEN FY FAN!!! Men precis då kom maten. 4 potatisbitar o två små, små köttspett utan spett. Jävla skitställe. jag var/är fortfarande svinungrig när jag ätit upp.
Tillbaka till jobbet i racerfart. Jag har sån jävla otur jämt. Men vi hade mycket trevlig iaf. Tack för lunchen, A!

Äntligen är det hemgång

Jag längtar hem till mina älsklingar. Jag längtar inte hem till spisen. Jag längtar efter att läsa ut boken jag läser. jag längtar inte efter att diska. Jag längtar efter att se på Grey´s anatomy o DYTYCD. Jag längtar inte till att sitta o vara astrött i soffan. Jag längtar till min säng. Inte till soffan. VARFÖR vill aldrig Anders se på tjej-tv?
V A R F Ö R ? ! =)

Jenny-sjukvården 1-0

Igår var det dags. Dags för vaccinsprutan för Alvin. Han var inte alls speciellt sugen så jag gjorde som alla "bra" mödrar o mutade med Mc Donalds o deras glass. Då gick det lättare...=)

Kommer dit o möts av en lapp där det står att de stänger kl 17 för barnvaccinering. Suck kände vi o tänkte att vi testar iaf. så vi åkte upp i hissen o möts av en super, dupertrevlig sköterska som frågade om det var vi eller Alvin som skulle vaccinera oss. Alvin säger vi o vi var så välkomna in. Härligt! Hon var asbra med Alvin o han skrattade o var på världens bästa humör. Så frågade vi om inte jag också kunde få ta sprutan o först så sa hon nej, men sen när jag lagt fram lite fina argument om att det är så synd om oss om alla blir sjuka o bla bla bla så sprang hon iväg o kollade läget. De måste ju dra upp massa sprutor som sen blir förstörda om de inte används i tid. Så jag fick en sån, super! Men jag fick lova att hålla tyst om det. ABSOLUT så jag o ljög så näsan räckte till USA nästan..=)
Jaha, in i på nästa ställe. Där sitter det en totalt osocial människa o ska ta sprutan. Hon pratade inte med Alvin eller nånting. Sa bara att han skulle visa upp vänster arm, det gör vi. Sen när hon sticker så tittar han på det o blir HELT FÖRSTÖRD. KAOS!! Han satt inte still o kärringen säger till honom, precis som om en 3 åring lyssnar när det gör ont, att han måste sitta stilla. Amen va? jag höll krampaktigt fast honom, Anders dansade med Lollo framför honom o sjöng o den supergulliga sköterskan som mötte oss i dörren höll fast hans arm. Detta innebär att den där jävla sprutan satt fast i hans arm i säkert 20 sekunder o dansade hula-hula i överarmen. Stackars Alvin. Tillslut då så kunde hon spruta in det o Alvin var helt galen. O som den vekling jag är så började nästan jag tjuta för att han hade så ont. Herregud alltså, han var fan helt otröstlig.
Sen var det min tur. Jag hade ju missat det där med kortärmat på sig så jag fick ju dra av ena ärmen o satt där med mina ringar o skämdes. Sen var det dags. Alvin höll mamma i handen o jag tittade i taket. Först kändes det ingenting, men sen... fy fan när den skulle i, vad jag tror, muskeln. Jävlar i havet. Ni vet så där när man var ynge o man kunde sula knytnäven hårt som fan på nåns överarm. Ni vet när någon verkligen träffade riktigt rätt, det kunde ju göra så jävla ont. SÅ kändes det.
Jaha, då var allt över. Alvin tjöt, o jag förstog honom.
Till Mc Donalds.
Där sitter vi o äter i godan ro... mumma säger alvin är o är skitlycklig. Då ser jag den fetaste människan i hela världen som ska äta på donken med sina två barn. Hon sätter sig brevid oss o jag tänker "herregud hur kan hon?" Barnen var världens gulligaste o hon satte barnen på två stolar o sen sig själv i soffan. det är bara det att hon är så fet att hon får inte plats!!! Men jag vet inte? Tydligt tecken att man INTE ska äta på donken eller? Det hela slutar med att hon flyttar dottern till soffan o sätter sig på en stol själv.
SEn sitter de där o hon är så jävla gullig mot sina barn o barnen är så himla rara o öppna. Dottern kladdade sina kletiga McDonalds fingrar över hela mig, men det gjorde liksom inget för hon var så himla söt. O mamman skämdes. O jag skämdes. Där satt jag, lite lagom vardagsfet o dömde henne för att hon var tjock. När det visar sig att hon var jätterar. När Alvin o hennes son sprang i väg o lekte lite så pratade hon o jag lite. Man såg i början att hon var lite orolig för att prata med mig, kan tänka mig att hon fått höra en del syrliga kommentarer i sitt liv. Men hon var verkligen supertrevlig. O jag kände mig så jävla hemsk. tillslut så var vi tvungna att gå, alvin o jag, o det kändes nästan skönt för jag hade så dåligt samvete att jag satt o tänkte dumma tankar om henne BARA för att hon var så jäkla överviktigt. Iof var hon helt SJUKT överviktig. Det var nästan USA-varning på henne... eller NÄ, det VAR USA-varning på henne.

Men nu till det roliga med denna dag, kväll o natt...

jag bestämde mig för att sova inne hos Alvin då jag ville ha lite koll på hur han reagarede på vaccinet. Låg där o läste o la ifrån mig boken vid 01,00. Då börjar Alvin hosta som en jävla bäng. Jag hör hur det mullrar i magen på honom o jo då... Där spyr han. O spyr, o spyr o spyr... hela han o kudden. Han låg ju ner så allt rann ju liksom längs kinden, ner på kudden... O jag blev helt förvirrad! Springer upp i bara trosor o yrar omkring i lägenheten o tänder lampor o hämtar en handduk. När jag kommer tillbaka ligger han o garvar. "Vad skrattar du åt, säger jag?" "Men mamma, vad du springer..." ha ha ha... Jaha, torka upp lite spyor lägger handduken o typ bäddar in spyorna i honom, lyfter upp honom o springer in på toa... Håller honom under armarna framför mig... "WIIII, JAG FLIIIIGER , MAMMA...!!" Men ursäkta? Vad är det för fel...hahaha, ska inte du vara trött o ledsen?? Sätter honom i duschen varpå han blir överlycklig o säger .... `ÅH, vad chhhhhhönt mamma... är det morgon nu? Eh, va? Nä, det är mitt i natten... Men varför ska jag duscha då? Ja, du Alvin kanske för att du spytt ner dig?
Hela situationen var helt sjuk... Astrött, halvnaken morsa springer omkring o virrar o nyvaken, nerspydd unge är på asbra humör? Vad låter fel liksom?
Vi tog sovmorgon i morse kanske ska tilläggas...=)

Varför är allt så tråkigt?

Fy vad det måste vara jobbigt att komma in här som läsare o läsa detta negativa inlägg. Men det är verkligen så jag känner just nu. Allt är så jävla tråkigt! Vad gör man egentligen av sitt liv? Jag går upp, fixar alvin, går till dagis o jobb, jobbar, hämtar alvin, lagar mat, kollar på tv o går o lägger mig. Typ. Men hur kul är det vareviga dag? Är det hösten eller krisar jag? Jag vet inte. Det kryper i mig av oro mest hela tiden, men varför? vet inte. Eller jag har mina aningar, men det behåller jag för mig själv. Allt bara suger just nu.
Men jag läste ut ännu en bok igår av Sophie Kinsella, en shopoholics bekännelser. Fantastiskt rolig. Mycket bättre än filmen. Varför görs alla bra böcker om till amerikansk handling? Boken utspelar sig i London medans filmen utspelar sig i New York, tror jag det var. Är det nåt fel på London? Eller är det nåt fel på amerkanarna som inte tror att det finns nåt annat än deras land? Vi är bäst i allra högsta grad, eller vadå?
Fy fan vad jag låter bitter... jag spyr på detta snart.

HÄr är boken:


Rekomenderar den varmt om man vill läsa nåt roligt o lättsamt.

Long time ago

Nu har det gått över en vecka sedan jag bloggade sist. Jag känner inte ens för det. Men jag ser att min trogna "fans" går in varje dag o vill ha en uppdatering. O så finns det aldrig någon. snopet?!

Jag mår iaf bättre. Nya tag, ny vecka, ny whatever. Allt känns fortfarnde lite hopplöst men jag ser ändå ljuset...

På jobbet har allt löst sig till det bättre, det är skönt.

Läste en kanonrolig bok igår, är sugen på att rusa in till stan efter jobbet o köpa en till i samma serie.


Men jag vet inte vilken, det finns ju så många att välja på... Svårt val.

Läste även en annan bok av Åsa Jinder, " Vill du ha barn med mig?", o grät en skvätt för den orättvisa som finns. Men den var jättebra... oväntat slut. Kan rekomendera den faktiskt.

Idag känns det mycket bättre

Ibland när man har för mycket tid över så har man alldeles för mycket tid för att tänka. Tror det var det som hände igår.
Min älskling o jag hade ett långt samtal o nu mår jag mycket bättre. Han var inte orsaken till min dipp, men han är världsbäst på att få mig på bättre humör. Först brukar jag bli förbannad på att han negligerar mina "problem" men efter ett tag brukar jag inse att hans logiska tanke är mycket bättre än min egna. O då mår jag bättre. Men tror inte att jag missade att äta chokladen, herregud nej. Provade Marabo Vinter, den var så där. Men man måste ju prova... det är som med grönsaker...=) Man ska iaf prova...


Nekrolog? Vad är det?

Igår fick jag lära mig vad en nekrolog är. Vet ni? O försök gissa UTAN att Googla på det.

Ibland tar det stopp

O allt måste ut. Känner att det är en sån dag idag. Jag har tryckt undan mina tankar o känslor alldeles för länge nu o det är dags för dem att komma ut. De har smygit sig på mig under en längre tid, men har inte orkat eller velat ta tag i dem. Men nu är det dags. Jag känner det.
Jag har svårt att glädjas ordentligt, jag har svårt att se saker som påminner mig, jag har det jävligt jobbigt helt enkelt. Folk fäller små oskyldiga kommentarer som sticker som en kniv i hjärtat på mig. En stor sorg är vad det är. Har nog inte riktigt velat visa eller säga hur jag egentligen mår ibland. Det är ju så länge sen nu. Men nu får jag gråten i halsen så fort det närmar sig ämnet.
Så ikväll är det nog tjuta under täcket-äta choklad-tjuta till Greys-dagen. Så får det bli.
Kram till mig, jag behöver det!

Fan vad jag hatar

Att få obefogad skit för saker som egentligen inte är mitt ansvarsområde!

Slog till

på dessa idag, vad tycker ni?

Lindex Shop Online - Leggings

Scary Alvin

 
Alvin o hans skräcködla till morsa


 
Oj då, lägg märke till mormor Maud i bakgrunden som ser livrädd ut! =)Kussebussarna matar ankor vid strömmen


Hollywoodfruar

För ett tag sen när jag var hemma hos Tina så härmade hon Maria Montazaaaami…. Ni vet Hollywoodfruar… Hon gjorde det så jävla bra o jag skrattade som en jävla idiot. O varje gång hon sa ”Toppen” som Maria gör så kissade jag nästan på mig. Varje gång vi ses nu så garvar vi som fan o säger ”Toppen” på Marias sätt o skrattar som fan… Bara det att varje gång någon säger ”Toppen” till mig i luren så har jag svårt att hålla mig för skratt… I-landsproblem, I know… Men det har blivit som ett litet problem här… hahaha! Det är helt sjukt! Det där jävla ordet triggar igång mig…hahaha! Störd eller??


Helgen

I lördags var jag o Krillan på stan ett tag. Det började med kaos dock. Missade att det var "söndag" i lördags, så hon hade fått stått o väntat på bussen i en timma. Stackarn! Sen kom hon in o så gick inte bussarna hem ordentligt heller. O varken Bibban eller pärlaffären hade öppet. Så det blev en sväng på stan o sen åt vi o sen ville hon åka hem. Så då fick hon det.
Sen skjutsade jag Alvin till mormor o morfar. Han var superlycklig över att få åka dit. Fick glass direkt o var helnöjd.
Hem o göra sig i ordning o sen drog vi till festen. Alla sa att jag såg ut som Kitty? Eh, var det de som var alldeles för fulla eller var det jag som misslyckades med min utklädnad... Jag vet inte. Kanske lite av varje??=)
Söndagen var INTE rolig... usch! Jag ska aldrig mer dricka alkohol, har ni hört den förut?

Ikväll ska jag få ett samtal om en rolig grej ev... vi får se vart det leder. Fortsättning följer.

Just ja... idag får vi första leveransen från linas matkasse också. Spännande! Det som skulle vara denna vecka i påsen var: 

A Tuff:

Ungersk gulasch med créme fraiche-klick och bröd

B Medel:

Ugnsbakade koljaknyten med fänkål, dill och citron, dressade haricots verts och kokt potatis

C Medel:

Kyckling i dragonsås med ris och äppel- och mangoldsallad

D Medel:

Pasta med vitlöksfrästa grönsaker och mild och kryddig korv

E Snabb:

Tofuwok med snabba grönsaker och nudlar
 


Låter sådär va? Ja ja... man måste prova iaf...=)

RSS 2.0