Dagens motto

Gå alltid vidare!

Dagens motto

Gå alltid vidare!

Säg hej till Mr Jag-vägrar-sova-li

24e5f396965641f8e03a82ebbe6be273.png

Kolla varifrån!

Säg hej till Mr Jag-vägrar-sova-liggande. Hur skönt kan det här egentligen vara? Hans mamma heter förresten Ms jag-har-svårt-att-slita-mig-från-bokens-värld... Det är inte bara Alvins fel att mamma har påsar stora som magväskor under ögonen..;)


Nära-döden upplevelse

Jag livrädd för tandläkare, det är min största skräck i livet typ. Tyvärr har ”min” tandläkare slutat på Thea så jag skulle få en ny.

Min tid var 8,30, jag kom dit 8,35 o fick sätta mig o vänta. FEM ÖVER NIO hämtade de mig… då var jag skapligt hispig redan då.

Lägger mig istolen, presenterar mig för en tandläkare som hette Christina. Började så där, hörde knappt vad hon sa. Så fort jag lägger mig i stolen börjar jag tjuta, hon har inte ens börjat. Sköterskan frågar om jag tycker det är obehagligt, ja svarar jag. Hon ger mig en bedövning, jag säger att jag behöver två. Hon säger nej, jag säger Jo, hon säger vi kör ändå…eh va? Hon börjar, jag rycker till o får tillslut en bedövning till. Jävla kärring!

Hon börjar laga, jag säger att det ilar, hon säger att det inte gör det, jag säger jo… hon fortsätter, jag rycker till igen o tjuter ännu mer. Hon säger ”vad är det nu?”. Jag säger att det ilar o att de brukar lägga en bomullstuss innanför läppen på överkäken, hon säger att det inte kommer hjälpa för det är antagligen för jag har massa småhål. Till slut lägger hon en där iaf, o ilningarna försvinner. Idiot! Sen fortsätter hon laga o sen lägger hon en till bomullstuss  i underkäken o fortsätter gräva. Jag ligger på britsen o skakar o försöker andas. Rätt som det är så kan jag inte andas! Jag har fått nåt i halsen o börjar hosta o får kräkreflexer o kan inte ANDAS! Det känns som en jävla evighet men det tar säkert bara ett par sekunder, men jag tror att jag ska dö… kommer ingenstans liksom! Tillslut säger sköterskan, ” Men nej, bomullstussen!” Då slutar hon gräva o jag kan äntligen sätta mig upp o försöka hosta ut den där jävla tussen…! FY FAN VAD RÄDD JAG BLEV! Började tjuta ännu mera o då säger den där jävla människan åt mig att jag ska andas genom näsan, jag säger att jag inte kan det (jag kan aldrig andas genom näsan, det är därför jag jämt sitter med öppen mun), hon säger att det är bara för att jag gråter, jag säger att nej, jag kan inte andas genom näsan. Hon frågar ”Vadå? Är du munandare, eller?” Ja, svarar jag… sen fortsätter hon. Då lyckas hon riva mig på överläppen, vilket gör att jag rykte till igen o då säger hon döirriterat ”men vad är det NU då?”. Jag tjuter o säger, du rev mig på läppen med den där maskinen. Hon brydde sig inget om det utan fortsatte… Fy fan vilken jävla pärs, tror ni jag kommer gå tillbaka till den där jävla tandläkaren igen eller? Skulle inte tro det…


Tjejfilm

Såg den här filmen i helgen. Klockren tjejfilm som fick mig  att brista ut i asgarv X antal gånger.

Ica är ju för underbara!


vi är på julgransplundring, Alvin

0-5189f2f2b3d249464f3cfe2df2dc5855.png

Kolla varifrån!

vi är på julgransplundring, Alvin fiskade upp dessa snygga glasögon..


på bio för första gången, spännand

-1a7f9c1165bc7adfd4f1fb08e14ae3e.png

Kolla varifrån!

på bio för första gången, spännande


Snöat in

Jag har uppenbarligen snöat in på converse-skor den här våren... Shit vad coola!


Bild från halens.se

Rosa skor

verkar vara vårens grej. Jag är kär. Jag är så kär, så kär, så kär... Har velat ha ett par vita converse till våren, men jag tror jag ångrat mig efter att ha sett denna underbara skapelse... Vad tycker ni? Vita eller rosa?


bild från Halens.se

Semester

Nyss klev jag in på kontoret igen efter några veckors semester. Man kunde tro att man skulle vara nöjd då. Nej. Så är inte fallet. Sitter o tittar på resor för glatta livet, men kan inte besämma oss. Funderar på Turkiet, men nu pratade svärmor om att de kanske ville följa med o de var inte alls sugna på Turkiet. Kanske Korfu med Fritidsresors Splash-nyhet, för alvins skull. GAH! Jag vet inte...
Funderar också på vad vi ska hitta på för roligt i sommar, kanske Västervik. Vi ger inte upp! Men då måste jag veta när jag får semester i år o det vet jag inte ännu... ännu mera GAAAH!

Vad tycker ni? Barnfamiljer? Turkiet eller Grekland? Vart har ni varit o vad har ni för åsikter? Vi funderar på att dra i september.

Puss!

Vill ha

Lindex Shop Online - Kjol
249 kr från Lindex!
Bild från Lindex shop online

IQ-Test


Fynd

Kolla vad snygga jag köpte idag! Mumma!Sen slog jag till även på ett par såna här, typ... 100 spänn!


tvättar bilen

5daf135754c98832efe86134fe23852d.png

Kolla varifrån!

tvättar bilen


hej hel

163db578f8ff53e7a5037857740c2a2f.png

Kolla varifrån!

hej hel


är det fest så är det...

0-4516507ce20977a3b50e0af2fcf21221.png

Kolla varifrån!

är det fest så är det...


FilmtipsVill ni se en riktig tjejfilm så är detta filmen för er. Scenen när de är nakna är oslagbar! En film fylld av mycket skratt o lyckligt slut, vad mer behöver man?

Efter två veckors "semester"

återgår jag till lugnet på jobbet. Gud så skönt det ska bli. Att vara osams mest hela tiden med sin son tar på krafterna. Vet inte hur många gånger jag velat slå till honom, han är så jävla trotsig o gör mig GAAAAAAALEN! Inget hjälper, jag kan skrika, viska, prata normalt, inget funkar. Jag är dock fullt medveten om att slå sina barn inte är hjälpen jag behöver... så ni behöver inte oroa er-han får inte stryk här hemma. Men jävlar vad han kan gör amig förbannad för att i nästa sekund kasta sig om halsen på mig o säga hur mycket han älskar mig. O jag älskar honom! Men det ska bli skönt att jobba....=)

RSS 2.0