Plask i kisspölen i vasaparken

dsc01017 (MMS)

Plask i kisspölen i vasaparken


Garderoben har aldrig varit prydligare tro...

dsc01015 (MMS)

Garderoben har aldrig varit prydligare tror jag...


Livsfarlig

dsc01014 (MMS)

Livsfarlig


Livsfarlig

dsc01014 (MMS)

Livsfarlig


Anders öppnar kylen o ska hämta en snus....

Anders öppnar kylen o ska hämta en snus... Alvin står bakom. Anders o jag diskuteras huruvida jag spottar när jag pratar eller inte. Alvin drar mer byxorna på anders o skriker ' FJANTUNGE!' Gissa om vi bröt ihop av skratt...!


O har kom dino ut!

dsc01002 (MMS)

O har kom dino ut!


Alvin tvättar sin bil. Så stolt!

dsc01009 (MMS)

Alvin tvättar sin bil. Så stolt!


Beställt till hanna 10 år

dsc01013 (MMS)

Beställt till hanna 10 år


Ett till

dsc01012 (MMS)

Ett till


Nytt armband

dsc01008 (MMS)

Nytt armband


För alla skoälskare!!


Tjena snygging! Du har inte tid att klippa...

dsc00997 (MMS)

Tjena snygging! Du har inte tid att klippa mig någon kväll? Mamma slutar kl 16 varje dag o på måndag är vi lediga så det skulle passa oss. Du kan väl kolla o höra av dig? Kramar från Alvin. Just ja, mamma hälsar också.. Tror ni sina nappar?;)


Alvins dinosaurieägg! Om ett par dagar klä...

dsc00994 (MMS)

Alvins dinosaurieägg! Om ett par dagar kläcks det... Spännande!


Kliande vaccinationsgrandylom

Kan berätta att min son har fått kliande vaccinationsgrandylom (eller nåt sånt). En del barn får det av vaccinationssprutorna o kan få en fläck som de kliar på på framsidan av benet. Det kan framkallas av andra vaccinationer tex. Alvin har det inte jättejobbigt, en del kliar ju tills de blöder osv. Så gör inte Putte. Det är inget farligt, men kan vara lite störande för barnet. Däremot kan de bli allergiska mot aluminium. Så när doktorn var hos oss igår så satte hon på några grejer på ryggen för att testa om han är det. Så nu har han ett jätteplåster på ryggen med streck på… O Putte var så jävla duktig o glad när hon kom! Visade sina svärd, sina bilar o ritade till henne… Inga problem att visa upp nåt där inte…  Så på torsdag kommer hon tillbaka hem till oss för att se resultatet. Så håll tummarna nu!


Fejjan

Igår när jag satt o kollade på fejjan så ser jag att en tjej jag känner blivit kompis med en kille på fejjan. Jag blev skitnervös.
Den där killen är en fd kompis (inget annat) till mig. Vi hängde jämt ihop o hade skitroligt och gjorde tokiga saker. Han var en såkallad "värsting" o hade inte haft det så lätt i sitt liv. I början var det lite "tufft" att hänga med honom men det visade sig att han var en superfin kille långt där inne. Vi hade många djupa, fina samtal om livet i största allmänhet. Sen en kväll så hamnar han i slagsmål (som vanligt) vilket jag då gick emellan. Det slutar med att han spöar mig istället. När jag sen ligger där på marken o ropar på hjälp så kommer en av hans kompisar fram. jag tror ju självklart att han ska hjälpa mig, men det slutar med att han sparkar mig i huvudet o sen går de därifrån.
Efter den dagen har vi inte pratat med varandra, eller jo...efter ett par år så började vi hälsa på stan p åvarandra.
Killen har knarkat, suttit inne, slagit sina tjejer o jag har hört om så jävla konstiga grejer han har gjort. Jag önskar verkligen att han har tagit tag i sitt liv och att han inte håller på som han gjorde förut.

Iaf så blev jag självklart skitnervös över att den här tjejen blivit ihop med honom, men som tur var så var det inte så. Det visar sig att de spelar innebandy tillsammans - med honom o hans tjej. Och automatiskt blir jag orolig för den där tjejen han är ihop med. Undra hur mycket han spöar henne, knarkar han ännu?. Är det samma tjej han var ihop med förut så har hon barn - hur beter han sig mot det barnet? Jag vet att jag inte ska bry mig, men jag kan fan inte.
Han var så jävla bra o så var han så jävla dum i huvet. Det kanske inte är hans fel att han är så, eller VAR så. Men det var så jävla synd. Han var en riktigt fin kille som det gick åt helvete för. Jag hoppas verkligen att han rett upp allt gammalt skit....

RSS 2.0