Sammandragningarnas mekka

verkar ha sitt säte i min mage... OH MY GOD! Ska det vara så här i 10 veckor till? Positiv? Ja, visst...*ironi*
Hur ska man palla att ha det så här? Tur man ska till BM på fredag, då får vi prata om detta. Jag försöker ju ta det lugnt, men det är inte alltid så lätt på en kundtjänst. Det ringer ju en del så att säga...

Ja ja, den som väntar på nåt gott... O det gör vi ju verkligen! Tänk att vi ska ha en lite bäbis snart! Helt galet! Man längtar så mycket o jag tror det är därför jag gnäller. Bifogar några bilder på mitt andra hjärta. Så ni får se vad vi har att vänta... *kärlek*
    
 

Älskade unge!


Vecka 30 o jävligt långt kvar.  Nu är det ...

img_0680 (MMS)

Vecka 30 o jävligt långt kvar.  Nu är det inger roligt längre. Jag mår ärligt talat inte så himla bra. Magen värker, fötterna värker, benen värker OCH har myrkryp samt lider av sömnbrist. Då är fan inte livet som småbarnsmorsa så jävla roligt. Hur kan det vara 2,5 månad kvar? Det är helt sjukt!! Jag vill att det ska vara klart NU!!!!


Rockabillybröllop!!! så var det då dags. D...

img_2795 (MMS)

Rockabillybröllop!!! så var det då dags. Dagen då Micke o anna skulle gänga sig var äntligen här.  Jag var lite nervös, jag skulle ju vara toastmadam för första gången. Betyget för mig själv var godkänt, men jag skulle aldrig tacka ja igen. Puh!  Världens roligaste präst från " church om wheels" vigde dem. Superbra o lättsamt!! Middag , dans, mat, mycket skratt. En fantastisk dag! Tack o lucka till i framtiden!!


I love u darling

img_3699 (MMS)

I love u darling


Rödnästa jag

img_5103 (MMS)

Rödnästa jag


Me and My outfit

img_0604 (MMS)

Me and My outfit


Bruden o jag

img_5887 (MMS)

Bruden o jag


Snart är det dags. Rockabilly-bröllop. Vad...

img_3062 (MMS)

Snart är det dags. Rockabilly-bröllop. Vad tror ni om frillan? Typ?


Ena sidan

img_3982 (MMS)

Ena sidan


Andra sidan

img_8970 (MMS)

Andra sidan


Typ så här blir baksidan, tänkte locka tes...

img_5991 (MMS)

Typ så här blir baksidan, tänkte locka testerna oxå.


Bildbyte

Ibland blir man så full i skratt. Man tror att man vet, men man har inte en aning egentligen!

I söndags firade vi ju svärisarnas 40-åriga bröllopsdag. Den enda bilden jag hade på dem var den jag la ut.

Nu kom det ett mail: 

Hej Jenny!
Kollade din blogg idag med bl a bilden på det 40-åriga bröllopsparet. Här är en bättre bild, tycker jag. Vi ser åtminstone lite gladare ut.
Kram Ninna

Fantastiskt roligt! Jag visste inte ens att svärmor läste min blogg! Heja svärmor! Så nu lyder jag och publicerar en bättre bild... o lite till! =)


 


Jag älskar Anders! Idag firar vi 7 år till...

img_9081 (MMS)

Jag älskar Anders! Idag firar vi 7 år tillsammans. För 7 år sen låg vi i varsitt rum hos anna o Peter o smsade till varandra. Vem trodde det då?


Same same but different!

img_6795 (MMS)

Same same but different!


V 28 enligt appen. Jag har inte en aning u...

img_2877 (MMS)

V 28 enligt appen. Jag har inte en aning utan den!


Ännu ett bakprojekt - rosenbröd. Fantastis...

img_8635 (MMS)

Ännu ett bakprojekt - rosenbröd. Fantastiskt goda. Synd bara att vi har så sjukt liten frys att inget får plats. Så nu får vi äta bröd till förbannelse!


Mammas älskling! Stylad i röda jeans, vit ...

img_0594 (MMS)

Mammas älskling! Stylad i röda jeans, vit pik'e o kavaj. O spray i håret såklart. Det är SÅ viktigt numera!


40 år av kärlek!  Tänk om en annan skulle ...

img_6771 (MMS)

40 år av kärlek!  Tänk om en annan skulle få uppleva det. Knappast troligt, min fästman vill inte knyta ihop säcken.  I vilket fall så firade vi Gunilla o Derek i söndags på sjöstugan i Sandviken. Mycket trevligt o fantastisk god mat! Grattis till brudparet!


Fick bli några vanliga Goa också. Mina bul...

img_7217 (MMS)

Fick bli några vanliga Goa också. Mina bullar är några av de enda som min stora älskling äter så det är ett väldigt gott betyg. Svägerskan säger att de smakar som Statoils kanelsnäckor. Det är tydligen också ett väldigt bra betyg!!


Projekt nr 2 för dagen. Första gången o de...

img_2291 (MMS)

Projekt nr 2 för dagen. Första gången o det gick ganska bra faktiskt. Fattade dock inte att man skulle ha på sockret förrän de svalnat men de smakade lika bra ändå! Mums!


Färdiga Gifflar!  De är sååå goda! Rekomen...

img_3306 (MMS)

Färdiga Gifflar!  De är sååå goda! Rekomenderas!


Gifflar! Detta bakas just nu. Detta o bull...

img_6049 (MMS)

Gifflar! Detta bakas just nu. Detta o bullar med farmors hosta i. Bullarna är första gången så det blir ju spännande. Fortsättning följer...


Halsbrännan Allan. Undra om eländet ska bö...

Halsbrännan Allan. Undra om eländet ska börja nu. Med Alvin hade jag det asjobbigt med halsbränna men jag kommer inte ihåg när det började. Jobbigt är det iaf.


Soffläge med twist. Löragkväll. Obligator...

Soffläge med twist. Löragkväll. Obligatoriskt illamående. Ätit för mycket. Blä! Knoddas lever rövare som aldrig förr. Tänk att jag bara för några dagar trodde att nåt var fel o att Knoddas var borta. Ack vad fel man kan ha. Att ligga o titta på magen när det sparkas åt alla möjliga håll o kanter är faktiskt rätt coolt. Tom Alvin tycker det är coolt o gör pruttljud för bäbisen så den rör sig mer. Vi har haft namndiskussion här hemma idag. Tjejnamn är vi rätt överens om, det bli Amelia eller Agnes tror jag. Men killnamn? Vi kan inte komma överens o vi har heller inga förslag. Alls. Hjälp oss! Nåt som inte är supervanligt men som passar ihop med vårt lustiga efternamn men också passar ihop med Alvin. Hjälp!!


Vasaparken

Nu blir det Vasaparken med plask o lek tillsammans med Alvins bästa kompis Lukas och hans familj.

Tre damer i skärgårdens kalla vatten

img_9229 (MMS)

Tre damer i skärgårdens kalla vatten


Hopp!

img_5374 (MMS)

Hopp!


Vi gjorde det !

img_1067 (MMS)

Vi gjorde det !


Kusinerna!

img_5135 (MMS)

Kusinerna!


Äntligen fick vi se ett levande djur, föru...

img_1709 (MMS)

Äntligen fick vi se ett levande djur, förutom flugor, i den där dammen.


Nu kommer den!

img_4026 (MMS)

Nu kommer den!


Vi var inte själva...

img_7513 (MMS)

Vi var inte själva...


På färjan mellan kvarsebo & skenäs. Väldig...

img_7853 (MMS)

På färjan mellan kvarsebo & skenäs. Väldigt spännande!


Bridesmaids !! Verkligen en film jag rekom...

Bridesmaids !! Verkligen en film jag rekommenderar varenda tjej att gå o se. Sjukt rolig! My bff o jag var o såg den ikväll o jag skrattade så tårarna sprutade. Gå o se den!!!


Linda thelenius, Linda Rosing, big-brother...

Linda thelenius, Linda Rosing, big-brother Linda. Idag i Aftonbladet står det att någon hackat hennes blogg och att hon är rädd och inte vågar vara hemma själv. Det köper jag helt o hållet. Hon har småbarn, är en offentlig person som många har åsikter om. Nu var det ju inte bara hon som blev drabbad utan det var ju hela sajten o då kanske jag inte skulle ta det så personligt. Men vad vet jag? Jag är ingen offentlig person som får ta skit från alla möjliga håll. Men lilla Linda. Att du nu har blivit diagnosticerad med ADHD är ingen ursäkt till att skriva att du blivit terrorhotad när hela världen sörjer Norge! Shame on you! Det var ett hån mot Norge utan dess like!


RSS 2.0