Blåbärsplock. Körde ett race idag också. A...

img_6180 (MMS)

Blåbärsplock. Körde ett race idag också. Anders i jag lämnade Alvin hos morföräldrarna o sen drog vi till farföräldrarna o plockade lite. Denna gång hade jag en sån bärplockare. Jag var ute i en timme o fick ihop en halvliter kanske. Men det var flera i skogen idag o de skulle självklart vara precis där jag var. Där stod jag med spotify i öronen o sket nästan på mig när jag hörde röster precis bakom mig. Herregud! Yxmördare var det första jag tänkte på. O att springa. Men det var en liten familj så jag kunde vara lugn. Drog mig hemåt efter denna incident o blev bjuden på grillat. Mums!


Turist i sin egna stad. Det är det vi sats...

img_3080 (MMS)

Turist i sin egna stad. Det är det vi satsat på i år. Att göra så mycket som möjligt i sin egna stad. Vi har gjort Kolmården, tropicariet, vasaparken, bowlat, plockat blåbär, shoppat o varit i Söderköping. Synd bara att idéerna börjar tryta nu. Just ja... Spårvagn har vi åkt också. Gamla ettan Det är det vi gör på kortet. Efter åkturen så stannade vi till kollade på när Vibe, dansgruppen, körde på stan. Det slutade med att Alvin dansade med dem. Han ÄLSKAR ju att dansa så nu fick han verkligen mersmak så i höst börjar han på danskurs...


Världens oväder! Det var precis vad det v...

Världens oväder! Det var precis vad det var inatt. Jag sov i Alvins rum o det åskade o regnade så mycket att jag fick stänga fönstret. På Gotland fick jag höra att utdelningen var cirka 2 timmar sen, Gud så skönt att inte jobba! Undra hur partajandet under stockholmsveckan gick... He he he


Spårvagnstur. Sen bar det iväg m Tina o Ma...

img_9702 (MMS)

Spårvagnstur. Sen bar det iväg m Tina o Max. Jag tyckte det var rätt b faktiskt.


Här är de kreativa...

img_2912 (MMS)

Här är de kreativa...


Detta är Leo. Han är en ny medlem i bamses...

img_4837 (MMS)

Detta är Leo. Han är en ny medlem i bamses trollskog. Han är 5 år, gillar pannkakor o är bra på att stå på händerna. När vi vuxna påpekade att han inte hade några händer så berättade Alvin att de bara är osynliga. Vi kan rekommendera Bamseutställningen tillsammans med den kreativa verkstaden, det var riktigt trevligt!


Skaparglädje

img_0546 (MMS)

Skaparglädje


En stolt syssling med lilla Svante.

img_6468 (MMS)

En stolt syssling med lilla Svante.


Ont, det gör ont...!! Undra om allt eländ...

Ont, det gör ont...!! Undra om allt elände ska komma nu på en gång, eller om det bara är en tiifällighet. Jag har ont mellan skulderbladen på dagen och om nätterna vaknar jag o har så ont i ländrygg o höfter. Att jag har ont mellan skulderbladen är bara mitt egna fel- jag är lat. Jag har blivit tillsagd hur länge som helst att jag måste träna upp mina muskler i ryggen, men har struntat i det. Lite komiskt är det ju att jag är totalt ointresserad av träning när jag lever ihop med en Karl som är träningsnarkoman. Ländrygg/höft vet jag ärligt talat inte varför jag har så ont i. Jag har aldrig hört talas om nån som har foglossning bara om nätterna. Jag har provat att ligga på spikmatta, lagt mattan under madrassen så det blir hårt- inget funkar. Idag ska jag ta fram två liggunderlag o lägga under madrassen, det hjälpte när jag väntade Alvin så håll tummarna....


Pust...

img_8507 (MMS)

Pust...


Tog saken i egna händer

img_6656 (MMS)

Tog saken i egna händer


Alvin skulle fota oss, som vanligt så kapa...

img_5403 (MMS)

Alvin skulle fota oss, som vanligt så kapar han Anders huvud.


Ännu värre

img_6061 (MMS)

Ännu värre


Stort som smått kollar ut över stan...

img_9172 (MMS)

Stort som smått kollar ut över stan...


Vi gjorde det!! Halvdöd men nöjd!

img_2780 (MMS)

Vi gjorde det!! Halvdöd men nöjd!


På väg uppför berget- puh!

img_0283 (MMS)

På väg uppför berget- puh!


På Slussen i Söderköping

img_0964 (MMS)

På Slussen i Söderköping


Eehh??

img_7464 (MMS)

Eehh??


Gycklaren

img_9539 (MMS)

Gycklaren


In action...

img_9757 (MMS)

In action...


Vi tar hand om våra vänner i den här famil...

img_5743 (MMS)

Vi tar hand om våra vänner i den här familjen. Det spöregnade denna dag- ute.....


Wow, jag fick vara med på ett hörn...

img_0867 (MMS)

Wow, jag fick vara med på ett hörn...


Mina fina killar...

img_3599 (MMS)

Mina fina killar...


Bullbak! Tråkig dag idag, städning sår på ...

img_8756 (MMS)

Bullbak! Tråkig dag idag, städning sår på schemat! Då fick det bli lite bullbak mitt i... Mums!


Alvin är inne i en tatueringsfas, han vill...

img_9970 (MMS)

Alvin är inne i en tatueringsfas, han vill ha nya hela tiden. Så igår köpte jag en hel bok full med tillfälliga tatueringar. Han blev överlycklig o så var ju bäbisen tvungen att ha en. Konstigt bara att bäbisen fick en haj- Alvin är rädd för hajar!


Jag vill bli snygg(are)!

Klart man vill bli snygg (are) ;-)

Jag är med och tävlar om en styling och sminkning hos min fina vän Vicky. För att vara med i utlottningen så ska jag göra lite reklam för Vickans brors nya spel som han precis har gett ut.

Slam dunk Baketball. App spel.

Gå in och testa, NU!
Mohahahaha!


Tävla du med, gå in på Vickys blogg för att se hur :-)
http://www.babiidarling.blogg.se


SKITHUGG!Är inget jag önskar min värsta ovän! Det gör så ont, så ont!
Fick springa i panik till toan, men spyan hängandes i halsen.
Min kollega fick panik o sände ut spaningspatrullen efter mig,
-min syrra.
Allt gick ju bra alltså, men alla är så oroliga när man väntar barn.

Gulligt!


Cravings


Måsjävlar!! En liten dunig, burrig måsunge...

Måsjävlar!! En liten dunig, burrig måsunge har trillat ur sitt bo. Gissa om mamman (tror jag det är) är helt galen! H*n gapar o låter o flyger jättenära, kan lika gärna gå till attack direkt. Lite läskigt är det!


Testar lite fotboll

Testar lite fotboll


Hej hej Mr Ekorre. Rädd av dig var du mins...

img_5243 (MMS)

Hej hej Mr Ekorre. Rädd av dig var du minsann inte, däremot hungrig! På tröskeln till Abborreberg stod du o utdelning blev det i form av pajskal. Mums!


Gäschig...

img_9872 (MMS)

Gäschig...


Mina fina hjärtan!

img_4383 (MMS)

Mina fina hjärtan!


Vecka 22 eller 23, beror på hur man räknar

enligt min graviditetsapp... Fatta vecka 23! Shit vad tiden går fort. helt plötsligt är det mindre än halva tiden kvar... oj oj oj... Enligt FL så är jag fortfarande "bara" v 22. Här kommer lite info om dessa veckor: 

Vecka 22

Kroppen:
I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet:
Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.


Vecka 23: 

Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.Jag är fetare än aldrig förr. Eller jo, en gång tidigare har jag varit så här tung. Benen har fått restless leg syndromet, det är tungt att gå, ligamenten drar. Blä! Man är bara tung. Jag önskar att sommaren var över så jag fick gömma mig i mina jeans ett tag. Det är inget roligt att visa upp stubbarna jag har till ben just nu. De är dessutom helt håliga. Som en ost...


Så idag tyckte jag synd om mig själv o min tjocka mage, vi behövde en liten present. Detta blev det:

I love dad/I love mum strumpor strl 16/18 NYA!!

Man måste börja i tid...=)

RSS 2.0