Hoppas det inte smittar

Jag är ju sjukligt rädd för tandläkare, tandsköterskor osv. Allt som har med en tandläkarstol gör mig skitnervös. Det har blivit bättre, men det är verkligen inte bra.

Idag ska Alvin till tandläkaren. Han är svinnöjd och laddade upp med att ta med sig ett annat gossedjur till dagis i morse än Lollo. (stackars lollo, btw... hon blev ratad, dagen till ära) Istället tog han med sig en liten kanin som han faktiskt fick hos tandläkaren sist vi var där.

-"Mamma. Det här är kaninis. (eller sa han tandis? Hm, jag kommer inte ihåg men nåt av det var det. o det slutade på ...is"
-Ja, vad fin. Ska han med istället?
-Ja. Vet du vad min elefant heter?
-Nä.
-Elefantis, så klart.
-Ja, men så klart. Vad tokig jag är?!
-Jaha, mamma. Det är du.
-Vet du vem jag fick tandis (eller om det nu var kaninis) av?
-Mmm...
-Jag fick den av tandläkaren sist jag var där. Nu kommer hon tycka jag är jätteduktig som har med mig min kanin.
-Ja, det kommer hon nog.
-Mm...

Ha ha ha... gulle... Måste fråga sen vad den heter egentligen.

Men håll tummarna nu!


Nyhetens behag går snabbt över. Idag fick ...

Nyhetens behag går snabbt över. Idag fick jag reda på en ganska hemsk sak. En sak som jag inte direkt kan skriva om. Det jag kan skriva är att personen det handlar om är SÅ värd hela skiten. Däremot är det för jävligt att så många råkat ut för denna totalt rubbade människa. Sjuk. Helsjuk är personen. O denna har man haft i sin närhet, i sina käras närhet. O man har inte vetat hälften. Det är för jävligt. Om det ändå vore så att man kunde leva efter 'öga för öga'. Nåt rättvisare finns väl knappast. Jag hoppas bara att de drabbade klarar sig fint. Men ändå kan jag inte låta bli att önska att vissa hade lyssnat på andra från första början. Då hade det inte behövt bli så här. Tragiskt...


Att det kan vara så roligt med lite hicka?...

Att det kan vara så roligt med lite hicka?! Nu på kvällen så fick Big A hicka. Hysteriskt roligt tyckte jag o vred mig av skratt. Hur kan någons hicka vara så kul? Inte en aning. Men det var väl hela grejen, en 2-meters karl som drabbas av nåt så enkelt som en liten hicka o står lika hjälplös som resten av världen inför detta elände. Roligt var det... Hysteriskt roligt!


Min nya bok. Jag älskar ju det hon skriver...

dsc00105 (MMS)

Min nya bok. Jag älskar ju det hon skriver. Det är enkel, söt, rolig chic-lit när den är som bäst!


Sjukskriven! I en hel dag o sen är det ju ...

dsc00103 (MMS)

Sjukskriven! I en hel dag o sen är det ju helg o då borde jag ju hinna bli frisk. Fick ju tid 14.45, kom dit 14.47. Aj då! När kl är 15.10 så frågar sekreteraren om jag inte fått träffa doktorn än. Nej svarar jag. Vad konstigt säger hon o tassar iväg. Sen kommer hon tillbaka o säger att jag hade tid kl 14. Då blev vi nästan osams men jag fick träffa en läkare iaf. Egentligen inget större fel, inte mer än hosta, yrsel, snuva, svullen i örat. Fick hostmedicin, annars bara att vila. Kändes ju nödvändigt att behöva sjukintyg för en dag.. Not!


Till stavningshitler! Detta satt på v...

dsc00102 (MMS)

Till stavningshitler! Detta satt på vår lilla bil häromdagen. Jag älskar stavningen!


Att få vara på toaletten ifred

Det står högt i kurs här hemma. Jag har beskrivit detta dilemma förut, men här kommer ytterligare ett exempel på varför vi, när vi nu nån gång flyttar, kommer ha fler än en toalett. Eller förresten, ni får TVÅ exempel...

Exempel 1 - Alvin o jag ska gå o bada. Jag säger:
"Alvin, jag går o bajsar först för jag har så ont i magen" Vi snackar skithugget Allan.
Jag sitter där på toan o gör tvåan BIG TIME. Då kommer Alvin, inhoppandes med handen på snoppen:
"Mamma, jag kissar på mig!" (Förstår ni mitt dilemma?)
"Ja, men nu bajsar jag". (kunde liksom inte flytta mig eftersom det var ett aktivt bajsande just då.
"Men mamma, varför har vi inte två toaletter?!"
"Ja, men nu har vi inte det" Jag börjar se paniken i hans ögon. Det hela slutar med att han får ta en hink som stog i badrummet o kissa i. Jag kunde ju inte flytta mig o han kissade nästan på sig. Illa, men nöden har ingen lag!

Exempel 2:
Klockan är cirka 03.43 eller liknande. Det är i vilket fall mitt i natten o jävligt mörkt. Jag ligger på soffan o sover/hostar/nyser/mår dåligt. Alvin kommer intrippandes o ska ligga brevid mig i andra soffan. Jag känner att hjälp vad jag är kissnödig. Går upp. Sätter mig på toan. Har kanske suttit där i 10 sekunder. Då öppnas dörren. (Fattar ni? Det är fan inte sant, alltså! Inte ens mitt i natten?!)
-Suck, suckar anders o stänger dörren.
Jag gissar att han står kvar utanför. Men mitt kisseri håller i sig, jag var verkligen aspissnödig. Efter en stund så öppnas dörren:
-Är du klar eller?
Observera att jag fortfarande sitter kvar på toalettstolen!
-Nej, då hade jag ju ställt mig upp o gått härifrån.
-Amen bra! O så slänger han igen dörren. Vad hände nu? Hur kan man tjura ur för att den andra inte kissar tillräckligt fort? När jag väl ÄR färdig så går ut o slår upp dörren lite hårt vilket gör att den slår i anders, som råkar stå bakom dörren. Men hur skulle jag kunna veta det?
-DU KAN JU VARA LITE FÖRSIKTIG! (Anders humör är lätt lite lågt tidigt på morgnarna, sent om kvällarna, på eftermiddagarna när han kommer hem från jobbet, på dagarna när han har mycket att göra osv...;o) )
-Amen snälla du, hur skulle jag kunna veta att du står bakom dörren o gömmer dig?
-Bra! O så går han in... ha ha ha... det är ju så roligt att man dör!

Förstår ni mitt dilemma? Förstår ni min dröm?

Livet är inte helt svart trots allt

Fy fan säger jag. FY FAN! Jag har legat nere för räkning vill jag lova. Har varit så sjukt sjuk. Det var länge sen. Har inte rört mig från soffan på fyra dagar. Bara legat hela tiden, helt slut. Jag är fortfarande inte bra, men idag ar jag iaf orkat gå upp ur soffläget. Tom ätit lite. Igår åt jag inte förrän anders kom hem vid 17.30 o inte ens då kunde jag äta, åt 1/4 dels pizza.

Känner mig helt isolerad, men jag orkar verkligen inte. Lina ringde igår o skulle kolla så jag levde, det enda jag gjorde var att skratta i telefon. Åt mig själv. Jag verkligen ASGARVADE. Hon trodde nog inte jag var riktigt klok. Men ni vet, legat asdålig inte pratat med nån annan än alvin o anders o sen vara så jävla snorig att när man säger mamma så låter det som babba... då fattar ni statusen på mitt snorläge igår? ha ha ha... Babba...

Alvin hittade ju BTW mig sittandes framför frysen, med dörren öppen, med huvudet lutandes in i frysen mot en låda tjutandes. Stackarn! Värsta traumat. "Mamma? Är du ledsen? Ska jag hämta pappa?" Ja... svarade jag. Så hör jag hur han säger: "Pappa, mamma sitter i frysen o är ledsen" ha ha ha ha... stackarn!


Ögoninflammation och feber

Måste vara hemskt att ha samtidigt. I vår familj har den ena ögoninflammation, den andre har feber. Den tredje är på jobbet o har det skönt.
Jag mår skit. Alvin är pigg som en mört, han har ju bara ögoninflammation. Klegg i vrån. Det är som här hemma. Städa i ögat, städa i vrån. Så ser min dag ut i dag. Buhu, vad jag tycker synd om mig själv!


Tillökning på jobbet.

dsc00099 (MMS)

Tillökning på jobbet.


Go nuts...

...with Dumle!

Helt jävla underbara!


Kriget om trottoaren

verkar ligga på is nu i alla fall. I morse mötte jag tanten, dock på cykelbanan, o hon sa inget då. Vi blängde bara så där fånigt på varandra. Eller så var det jag som blängde, jag vet inte. Det känns bättre om vi säger att båda blängde, då behöver inte jag känna mig så fånig som jag kanske faktiskt är.

En skofetishist dröm

I´m in löööv! Dessa finfina skor skulle passa "lilla" mig perfekt. o vet ni vad? De fanns i min storlek... wihoooO!

Pumps från Skopunkten.com

Jävla kärring

Nästan varje morgon så möter jag en kärring med en hund. O nästan varje morgon så säger hon ” Man får inte cykla på trottoaren”. O första gångerna så ignorerade jag bara det där, för att så småningom säga typ ”skit i det”, ”bry dig inte om det” osv… En morgon skällde jag tom på henne istället, för då stog hon mitt i cykelbanand. Alltså, det är en sjuk nivå på det hela. O hon är nog inte riktigt 100.

Men så igår, så hinner jag bara komma ut från porten så ser jag den där jävla kärringen vid övergångsstället. O jag kommer cyklandes… o hon säger, som vanligt, ” man får inte cykla på trottoaren”. O jag exploderade totalt o vrålade typ: ”Nä, nu jävlar är det du som håller käften. Du behöver inte säga åt mig varenda jävla morgon, jag kommer ändå fortsätta. ”man får inte cykla på trottoaren” säger hon igen då typ. ”men är du min jävla morsa eller, håll käften på dig jävla kärring” Typ… jag var helt vansinnig. Så cyklar vi därifrån…. ”Mamma, man får inte säga så”. GULP! Nä, det får man inte… ”nu kommer inte tanten få några julklappar av tomten, för hon var dum”. Ja, det var hon….=)


Första vårtecknet!

dsc00095 (MMS)

Första vårtecknet!


Med smak av kanelbulle...

Kan det vara nåt måntro?

Kommentar: Nja... inte så värst...

En härlig dag i skogen idag. Vädret var ju...

dsc00093 (MMS)

En härlig dag i skogen idag. Vädret var ju helt fantastiskt. Det tog en timma att gå runt med tjat-kalle som var trött, hade ont i benen, när är vi framme o hur långt är det kvar frågorna haglade. Efter promenaden, där vi antagligen kommer slå nåt slags rekord i att inte kunna ett skit, så åkte vi hem till svärisarna o fick bli lite härligt ompysslade. Alvin hann med en tur i backen ocksa. Underbar dag idag! Våren är på ingång o vilken underbar känsla det är!


Vankas det vår måntro?

Vilken underbar dag det varit idag! Efter att ha somnat på soffan igår vid, håll er i nu, 19.30 så var jag helt utvilad i morse när Alvin gick upp tid 7.30. Vi åkte o handlade direkt vid 10. Skulle handla lampor till nummerplåtsbelysningen. Hon frågar vad jag har för regnr, det kunde jag inte. Hon frågar om det är en 1.0. Eh va? Den är röd svarade jag. Måste man veta sånt för att köpa ett par lampor? Sen gick vi en sväng till biblioteket för att låna nya tv-spel. Det är ju så bra att man kan göra det där. Sen gick vi hem o käkade o spelade lite för att sen ta tag i huset o städa lite. En härlig dag har det där varit o än är den inte slut. Snart börjar ju melodifestivalen ocksa, heja love generation!

Stora idéer

Var o fikade med bästa tjejerna idag o Alvin var med. Så sitter vi är där o pratar o Alvin ville ha lite uppmärksamhet, så barbro frågar: jaha. Alvin, vad ska du bli när du blir stor då? Han funderar man sekund o sen svarar han...' jag ska bli fem' Vi bröt ihop lite lätt, klockrent svar ju. O han blev överlycklig över att vi skrattade av honom.

Blommor o bin..? Redan!

'mamma, hur stor snopp har pappa?'

Mcdonaldsreklam

Är det nån mer än jag som skrattar högt åt den nya reklamen där 4 snubbar travar på som hästar i kassan o så står det ett fetto med en läsk i ena handen o en påse i andra, har en blond peruk på huvudet o sjunger happy birthday som marilyn monroe? Den är ju helt underbar!

RSS 2.0