Myys

Det här är hennes favoritposition. Inte min. Jag har 1000 saker att göra o magen kurrar. Vad gör man inte för barnen?


RixFM-festival

Vi gjorde som resten av stan o gick på festival! Alla Alvins idoler var där men den viväntade på, Eric saade, spelade inte förrän sist.
Vi stog ganska bra först, Alvin satt på mina axlar, ganska långt bak men så blev han kissnödig så då försvann den bra platsen. Hutlöst att de tog fem spänn för barn att kissa!! Dåligt! Hittade Sussi i Jonas i vimlet o följde med dem till parken istället. Där hittade vi Emelie o hennes Jonas samt deras barn så där satt vi. Jonas var lite knäckt över att han o Agnes inte är kompisar riktigt så han försökte bli det. Ni ser ju bilderna, de säger allt! Han lyckades tillslut. :)
Till sist kom då Eric o vi såg jättebra! Lyckan var gjord! Lyckan blev ännu större när han fick smaka en godisrem där tungan blev blå! Wohoo!!


Bus med nya barnvakter!

Julia, barnens kusin, kom förbi två dagar i rad o busade med Agnes så jag fick lasta ved o städa! De gick promenad, lekte på studsmattan, gick på gräset mm. Till sist slocknade hon sött. Tack tjejer!


Till Emma o majas mormor!

Lite bilder från Casa Gough!

Resultatet av moskokandet, spontanbesök av barnens gudfar( Alvin helnöjd!) o all JÄVLA ved. Jag är helt slut o hälften är kvar än...S U FUCKING C K!!


Nu äppelmos

Bad grannen om lite äpplen, han kom med en hel kasse, så nu görs det äppelmos. Har aldrig gjort det förut.


DIY utelampa-resultatet

Så här blidde det... Det blir bra det här!


Gulliga kusiner

Det skiljer en dag o typ 3 kg...:) men de är bedårande söta!


DIY utelampa del 1, MED BILD!

Glömde bilden i förra inlägget...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/494164/images/2012/pic_5026b24be087c35b0500014e.jpg" class="image">


DIY-utelampa del 1

En liten ljusslinga+plastmuggar+tapetprover=utelampa.
Detta är del 1, slutresultatet kommer en annan dag. Men det ser bra ut...jag lovar!


Avundsjuka!

När Alvin såg Agnes "nya" tavla blev han sur. Så då var det bara att pyssla vidare...tataaaa....! Ytterligare lite tapetprover från Flugger skarphagen. Tejpade enkelt upp det på en gammal canvastavla som ändå var lite trasig... Recykling på hög nivå!:)


Tavel-makeover

Har ni sett den där tavlan med tre bilder med droppar från Ikea som de hade för 100 år sen?
Vi hade den iaf för 100 år sen men sen vi flyttade hit har den bara stått. Nu tig jag ingen förebild men så här blev iaf slutresultatet:
Fint va? Tack Flugger skarphagen för tapetproverna!


Bästa ligget...;)

Att ligga såhär, med Agnes på bröstet, är nog det bästa ligget. Ever! Det är så himla mysigt o underbart! Kommer sakna detta när det försvinner!!


RSS 2.0