En dag i solen!

En underbar dag som söndagen får inte gå till spillo. Vi tog oss en promenad runt hollstad, mycket trevligt!


Kisseriet

Vi har två toaletter.
Den där uppe används av två personer. Båda är av det manliga könet.
Det kvinnliga könet städar denna toalett trots att hon inte använder den.
Idag kräktes nästan det kvinnliga könet när hon utförde denna handling.
Någon av de två medlemmarna i det manliga könet verkar ha väldigt svårt att pricka själva hålet i toaletten. Det mesta hade nämligen hamnat på golvet bredvid toaletten.
Till saken hör att de båda representanterna ur det manliga släktet dessutom sitter ner och gör sina behov. Halv-fjong? Kan det vara en förklaring? Jag vet inte, men det är fantastiskt vidrigt iaf.


Oh My god!

Vad säger man?


Har man över 40 graders feber...

...så man inte då himla kaxig.


Dubbelsidig öroninflammation

Har sessan fått. Grattis! Dettablur tredje veckan som hon ärsjuk. Först magsjuka, sen förkyld o nu öronen. Jo då. Känns bra dwt här!


När hjärtat brister

Än har inga tårar fällts. De kommer nog. Senare. Senare när jag sitter själv i soffan o filurar samt mumsar jordnötsbågar fast jag intalar mig själv att jag försöker gå på nån slags lchf-light. Det går sådär.

När vi ansökte om dagis så skrev vi vilka tider det gällde. Gissa om vi blev förvånade att INGEN fröken på Agnes avdelning finns kvar den sista halvtimmen som hon är där?!
O när jag ifrågasätter det så säger de att de inte visste så de valde en modell från en annan förskola. Eh?!
Så nu får hon vara på frita den sista halvtimmen med personal hon inte känner. Eh?! Vad hände med att barnen ska vara så trygga?
Jag pratade med dem i går o sa att jag inte tyckte det kändes okej o då säger en av fröknarna att hon är kvar den dagen då de ändå ska ha ett möte och att de ska träffa den personal som ska vara kvar. Okej. Kändes rätt bra.
MEN DET KÄNDES FAN INTE OKEJ IDAG NÄR AGNES VAR HYSTERISK HOS NÅN SOM VARKEN HON ELLER JAG TRÄFFAT!!!! Jag har sett henne sådär kanske tre gånger innan. Helt förtvivlad! Då hade hon bl.a ramlat ur vagnen! Men helt jävla hysterisk hos nån tant, som säkert är jättetrevlig o rar, bara för att personalen på hennes avdelning har lagt schema efter nån annan förskolas modell känns inte okej!
Men så vill jag ju inte stöta mig med dem. Jag lämnar ju det finaste jag har i deras händer, vem vet vad de gör mot henne om de blir arga på mig? Gaaaah!!! Varför kan inte allt bara vara smärtfritt?

Hur hade ni gjort?


Lycka!

Hon vaknade. Då fick jag hämta henne o ha henne sovandes på mitt bröst. ÄLSKA! LYCKA! Snälla, bli inte större!


Tårar

Har det kommit en del idag. Att lämna barnen idag var jättejobbigt. Allra helst Agnes. Men hon var lika glad som vanligt. Hejjå säger hon glatt o hjärtat smälter. Några tårar rann nerför min kind. Sen var det Puttes tur.
-du kommer inte förrän halv sex va?
- ja det kan vi säga.
- bra!
Jag försökte pussa på honom men hade helt plötsligt bara en slingrandes ål till son. Oops!

Jobba hela dagen, titta på lite bilder på dem o allt gick bra.

Gick hem lite tidigare o kommer till skolan 16:45.
-men mamma?!! Du skulle ju komma halv sex?!!!
Oops!

Kommer till dagis o då brast det nästan. Där satt hon. Lilla hjärtat! Så trött! Men glad iaf. Allt hade gått jättebra men de frågade om det var ok att hon sov en sväng på eftermiddagen också om det behövdes. Kör bara!

Hem o laga mat. Som tur är så har jag varit lite förutseende o lagat massa matlådor som bara är att ta fram o värma. Snabbt o enkelt!

Sen duscha, välling, kolla tv, borsta gaddar, läsa bok. Snark! 1,5 timma fick vi tillsammans. Det känns för jävligt! Jag hoppas det blir bättre o att det är ovanan som gör att det känns så här. För fy fan vad det känns! Tårarna slutar inte rinna. BLÄ!


Fjortisfylla

Herregud! Skulle på vuxenmiddag igår med tre-rätters o god dryck. Jag var på superhumör o hade verkligen längtat efter denna kväll.
Förrätt: toast Skagen
Varmrätt: oxfilé, potatisgratäng, rödvinssås
Efterrätt: tror det var crème brulee med olika bär.
Förrätt o varmrätt var fantastiskt goda!! Efterrätten var säkert jättegod men när den skulle intas var jag så överförfriskad att allt gick runt i huvudet på mig.
På väg hem fick Anders stanna bilen två gånger. TVÅ!! Så pinsamt! Fjortis... Jo det kan man säga...;)


Ibland förvånar jag mig själv...

Fasen vad bra den blev skylten! Lilla heily ska få den i morgon på sin namngivningsceremoni. Inte skålen dock, den fick bara agera stöd. :)


När barnen är borta...

... Dansar pysselmamman på bordet!

En gammal bambuskål från ikea får nytt utseende.
Två brädor målas vita o sen ska det på en hemlig text...


Röjar-Ralf!

På bio med Putte, Rix FM bjuder. Tack!


RSS 2.0