Seriöst!?!!

Vad fan är det här? Vart är karaktären?


Tack farmor & farfar!!

Stackars Alvin, som också fick vara hemma idag, beställde donken till lunch. Lovely! Farmor o farfar var våra superhjältar o kom med expressleverans. TACK!


Underbar kväll som slutade äckligt!

Ikväll kom mina älskade tjejer på besök. Vi ses alldeles för sällan men alla är upptagna med sitt på olika håll. Vi skulle säkert kunna prioritera annorlunda ibland för att kunna ses men så är man ju så himla bekväm! Iaf jag. Jag tycker det är skönast hemma. Då blir allt som jag vill ha det hemma. På mitt sätt. Detbästa sättet så klart. :)
Vi åt världens godaste lax, drack kaffe o åt kladdkaka med grädde. Underbart!
Tyvärr drog alla rätt så tidigt men jag fick iaf se dem o prata ett litet tag med dem.

När vi står där o lagar mat så ringer det på dörren. Då är det ena grannen. Han har kört ner vår brevlåda! Men han åkte o fixade en ny pronto. Vi hade en sån grön vanlig låda men det var tre dagars leverans på dem så han hade köpt en jättefin plåtlåda med mässingsiffra på. Jättefin! O så hade han med sig en korg med godis som plåster på såren?! Jag hade inte ens märkt nåt!! Härligt!

Sen dök Anders hem efter en dag på vägarna, åt två clementiner o gick o la sig. Hej hej! Kul att ses!

Gick o la mig med tjutfia som inte kan sova utan sin mamma. Håller precis på att somna så spyr hon. Kuddar, lakan, madrass, vägg, element o golv blev träffat. Mumma! Lycka till att tvätta en dubbelmadrass. OCH lyckas få den torr! Vette fan hur jag ska göra?! Den får ju inte plats i tvättmaskinen o vi har inget badkar! Jag får försöka tvätta den i duschen o typ kliva på den, ungefär som när man trampar vin. Känns ju sådär. O hur ska jag få den torr?!?! Torkskåpet? Vet inte ens om den får plats. Ja ja. Det får väl lösa sig.
Nu har Agnes o jag bänkat oss ivardagsrummet. Hon på madrass o jag i soffan. Får se hur det går.
Putte får vara hemma i morgon. Känns dumt att skicka honom till skolan o kanske smitta andra.
O inskolningen då?!?!! Hur kommer det gå med den!? Det som inte fick hända hände. Fan!


Dag 1

Allt har gått jättebra! Agnes stövlade in o tog över. Hon är ju rätt framåt vilket även fröknarna kommenterade.
Fröknarna, två unga tjejer, var supergulliga. Det är en äldre kvinna också men hon var sjuk.
Det var åtta barn som började idag, alla blir två under 2013. Det kommer bli 15 barn totalt men de andra börjar senare, den sista i mars.
Agnes verkade gilla det iaf. Hon busade massor! O skrattade högt mest hela tiden. Underbara unge!


I morgon smäller det!

Usch! Idag löper känslorna amok. Min lilla prinsessa börjar inskolning i morgon.
Hon är så jävla gullig, åh man kan inte annat än älska den där lilla ungen! Hennes leende lyser upp hela rummet, hennes skratt smälter isar o nu kommer inte jag få vara med henne hela tiden. ÅNGEST!
Jag vill vara hemma med henne för alltid! (Säger jag nu när jag är lite sentimental, jag vet!)
Samtidigt så behöver JAG börja jobba igen, dra in lite cash o få bli lite vuxen igen. Man kan kanske inte gå o dra i pyjamas jämt o ständigt?! Häromdagen frågade en granne om jag ville komma in o dricka kaffe. Jag fick tacka nej för jag gick fortfarande i P.J. Ha ha ha

Håll tummarna för oss i morgon o två veckor framöver. O träffar ni mig storbölandes nånstans så vet ni att det här är nog den mest troliga anledningen. :)


Film

Snabba cash II-inte så bra
Taken 1 +2- jävla bra
Django- micket bra!!


Sessans nya favorit!

Hon använder den som häst. Smyger upp på den när man inte ser. Man får passa sig när man ska dra den för rätt som det är så sitter hon där. :)


Känns som en strålande idé...

... Att man höjde hastigheten till 100 på E22. Vi försöker få olika myndigheter att förstå att det borde vara 70 på sträckan utanför oss. Synd att ingen lyssnar. Undra när någon kommer dö. För så illa är det!


Köpet måste handläggas av personal...

Jag hatar när det står så när man ska betala sina SJÄLVSCANNADE varor!
Självklart förstår jag att man har det men det är alltid så störande. Idag hände det på maxi och det var jättelänge sen det hände sist. Men kvantum?! Då blir jag nästan förbannad! Där får man göra avstämning MYCKET oftare än på maxi. Det är kanske förståeligt varför det är så men det är ändå lika störande.
Idag var jag dessutom superförsenad då jag mötte en gammal väninna som jag pratade massa strunt med. Tiden sprang visst iväg! O så kommer det där skiten på skärmen. S U C K!!


Walk a mile in My shoes!

Eller pappas i det här fallet:)


Vikten

-3,5 kg sen nyår. Det känns bra!


Skolskjuts

Alvin åker ju skolskjuts varje dag. Men när jag börjar jobba finns det ju ingen anledning att han ska det när jag ändå åker förbi skolan. Typ.
Men så har jag tänkt på de gånger jag måste vabba med Agnes, eller när jag jobbar halvdagar. Måste jag klä på henne o skjutsa honom då?
Så idag ringde jag o kollade. O vet ni? Det behöver jag inte. Det är bara att ringa o boka på morgonen så kan han åka med. Heja skolskjuts!!


Min älskade man

Min blivande man kanske man ska skriva. I alla fall... A är ju typ världssämst på komplimanger, att visa uppskattning och ömhet. Det här vet ju jag o jag har ju valt att leva med honom. Då får jag ju köpa detta för annars skulle jag ju bara irritera mig mest hela tiden. Men ibland. Ibland så slår han huvudet på spiken. O när det händer så blir man så himla glad. O känner så himla mycket kärlek så man vet inte vart man ska ta vägen. Så var det häromdagen.
Agnes o jag ringer A. Vi pratar på FaceTime, som förresten är skitbra, o när vi ska avsluta så säger A:
-förresten, kolla här då.
O så visar han sin dator. O som bakgrund har han...MIG! En av fotograf Satus bilder. Jag blev så himla GLAD!
-tycker du att jag är snygg där?
-mmm...

O tänk om han kunde göra/säga sånt lite oftare!!;)


Första flätan över hela huvudet!

Den är inte stor. Men den finns där! 23/1 2013 fick vi till det!:)


Casa kummelby

Det händer inte allt för mycket här ute men vi har ju börjat året med att vara sjuka. Tjohooo! Fick ju dra till jouren med Agnes för hon knappt kunde andas. Men självklart är hon pigg som en mört o har inga problem när vi väl kom dit. Jon fick hostmedicin utskrivet o så fick vi lite att ta med hem i ett kissrör. Mums!

Vi har slipat o oljat våra bänkskivor. Om o om igen, detblir aldrig färdigt! Det ser ut som en knarkarkvart här hemma. BLÄ!

Snart börjar Agnes på dagis, STORT!
Vi kämpar med Putte som har lite problem med sanningen. Sjukt störande. Man är förbannad nästan varje dag. Inte så kul!

Annars har ju hans fotboll börjat igen-älska! Han satt i bilen häromdagen "IFK ska gråta, Smedby får tårta". Ha ha ha

Anders har slutat med godis. Igen. O han är ju så duktig o har sån karaktär. Det har inte jag. Är jag sugen så äter jag!

Själv har jag börjat tänka på vad jag stoppar i mig o försöker knalla varje dag. Minsta svängen är standartsvängen, den är 2,5 km. Lagom!

Jag har inga kläder o börjar få ångest. Jag börjar ju snart jobba herregud!

Nä... Nu blire kaffe!


Nyår

På begäran så kommer en liten update om nyår. :)
Vi var hemma. Alldeles allena. Granntjejen var här o lekte med Alvin på dan men när det vankades mat fick hon gå hem. Då säger hon:
-Alvin, vad ska ni äta?
-Vi ska äta hummer, svarar han.
-Det vet inte jag vad det är, säger Filippa.
-asså...man kan säga att det är som en jättestor kräfta som har gift i stjärten o sen SUGER man på stjärten!!!
-Uuuääääää......!

Så det åt vi. Hummer till förrätt, men också räktorn. Mums! Att krossade ostbollar smakar så gott ihop med gegga o räkor! Fantastiskt!
Till varmrätt blev det helstekt älgfile och potatisgratäng. Underbart! Kan kanske vara så att det var det godaste jag lagat. Nånsin!
Efterrätt var chokladmousse o grädde men det orkade vi inte.
21.40 ville Alvin gå o lägga sig så då öppnade vi spratteldrickan/barnchampagnen o räknade ner.
23.00 vi gick o la oss. Helt slut!

Dagen efter bjöd vi Filippa på spratteldricka. Hon frågade Alvin vad det var för nåt:
-Asså... Man kan säga att...det är som...eh....sprit(!!) ungefär....

Say what?!?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/494164/images/2013/pic_50eb5350e087c30acb720820.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/494164/images/2013/pic_50eb5359ddf2b3430878f0d8.jpg" class="image">


Bus-Agnes!!

Hon gör hyss mest hela tiden o mes i badrummet. Stänger man inte dörren så är hon direkt där o river ut hela badrumsskåpet, gräver i papperskorgen, klämmer fingrarna i duschväggarna/toalocket eller så gör hon sin favorit; springer in I duschen. Med kläder på. Gärna direkt efter nån annan som har duschat så att hon blir härligt blöt. Men idag slängde hon ner ett decilitermått i toan, det var första gången. Och sista...


Dags för klippning?

Han vägrar gå till någon annan än Rosina på Sussis stylingteam. Hoppas hon har tid!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/494164/images/2013/pic_50e54b1ae087c36cb7daf34e.jpg" class="image">


Sjukstuga

Är det inte den ena så är det den andra. Alvin började på julafton o sen var han risig till nyår. Sen började Agnes o nu ligger hon o jag här. Vi kollar på roxette på tv o försöker andas samtidigt som vi, eller mest jag, funderar på vad Per Gessle gjort med sitt ansikte?! Har han bränt sig? Tagit meth? Eller är det så enkelt att han är en sån som inte åldrats så vackert??


R.O.C.K

Julfest med rocktema. Wohooo!


Pulkaåkning bakom 4-hjuling

Gissa om det var glada ungar?!


RSS 2.0