Svårt att hålla sig...

Det är rätt svårt att hålla sig för skratt när manhör detta från Agnes som försöker (läs mamma tvingade mig fast jag inte alls ville sova) sova i sitt rum:
-Hallå?! mamma? Nån hemma?

Vad svarar man på det liksom?:)


Rör inte mina druvor!

Nu är fruktskålen i fara också. Det lilla monstret har nu börjat klättra upp på barstolarna i köket också. Helt livsfarlig är hon! Denlilla vildbattingen!!
Idag på Ica Maxi så sprang hon omkring o busade o typ lekte att jag jagade henne. Rätt som det är så tittar hon på mig o tar världens fart o springer rätt in i rn hylla med ansiktet före o sen studsar hon liksom tillbaka o slår i backen. Herregud. Ni vet de filmerna på webbennär nån tittar bort o går in i en stolpe? Så var det!


Tokiga ungar

Klär ut sig till riddare (med Stålmannen-dräkt under, så han ser stark ut) o tomte o sen ut i skogen o leta pinnar. Okej? Blöta tror ni?


Magiskt


På riktigt?!

Ibland undrar jag verkligen om en o samma familj verkligen kan ha mer otur? Hur kan i princip allt vi köper vara skit? Åkgräsklipparen fortsätter bråka så nu får vi en helt ny. Drt är ju bra iof, men allt krångel tar så mycket energi.

Sen glömde Alvin att dra upp bilrutan på sin sida så det har regnat in massor!! Kupevärmare i juli, det känns ungefär lika normalt som när vi eldade i kaminen mitt i sommaren förra året.

Bajs!


Halv åtta hos oss

Underbar kväll. Underbart sällskap. Underbar mat. Lovely!

Förrätt: kräftsoppa med västerbottenchips

Varmrätt: linas lyxpasta

Efterrätt: cheesecake med jordgubbar

Vill bara säga att soppan var to die for!!


Klätterapa!

Inga problem...tills hon skulle ut. "Mamma! Jag sitter sass..."(fast)

Gullunge!


Bygglov!!!!

Idag kom det! Wohooo!! Nu ska det byggas garage. Vi ska bara hitta nån somvill göra det också.
Ärligt talat, hur kan man som snickare säga "jo för fan, vi är intresserade. Skicka all info så räknar vi på det. " o sen när manväl skickat allting så hör man inte av sig? O inte ringer de upp heller när man ringer dem igen. Varför ens säga att man är intresserad? Av fem olika firmor är det fyra som inte hållt vad de sagt. Det är fan skitdåligt!
Så här ska det se ut iaf. Fast andra färger.


Me and My phone

Det ska börjas i tid!


Skara sommarland

Kl 05 ringde klockan. Då var man rätt trött. Upp o fixa det sista o sen gav vi oss iväg. Det tog nästan 4 timmar men då körde vi lite fel samt hade fikapaus också.
Vi hade verkligen valt rätt dag! Vädret var kanonfint o eftersom alla andra badade var det inte så långa köer till karusellerna. Jag åkte en berg o dalbana(mådde svinilla efteråt), flumride(blött men sjukt kul) o en barnkarusell med Agnes (T o m då mådde jag illa!!). Agnes var fantastisk hela dagen, gnällde ingenting överhuvudtaget, vi var ju lite oroliga innan för hur det skulle gå. Alvin såg jag knappt, han hängde med de andra grabbarna (grannarna) nästan hela dagen.
Dagen avslutades med chokladhjul o lyckan var ju total när Alvin vann storvinsten!


Wiiiii!!

Min nya asavärsa fina väska! I love IT!


Jag kan själv!

Ibland är det inte så lätt när man är liten o ska göra själv...


Sömntutor!


Bästa idag!

Var tjejen på Länsförsäkringar som tyckte att vi skulle trafikförsäkra vår åkgräsklippare! Eh?!


Nähä...

...det blev visst ingen läsning. Någon kan visst inte sova.


Bättre tillsammans

Heter min nya bok. Den är säkert jättebra, sheila o'flanagan brukar vara det, men jag drar mig för att börja läsa. På dagarna, när jag har 1000 andra projekt, så längtar jag efter att bara få sitta ifred o läsa. Men nu, när jag har tid, så gör jag massa larv på telefonen istället. Som att blogga tex. Men det kanske hjälper att skriva om den? Vi provar...


Dam-EM 2013

Julia, Alvins kusin, skulle vara med o bära en flagga på matchen idag så självklart varvi ju där o kollade.
Alvin kläckte en del sköna kommentarer:
-jag hejar på Spanien! (Här gör Frankrike mål) nää, mamma... Jag hejar på Frankrike istället!;)

-asså... Damfotboll är ju helt värdelöst!(vi satt precis bakom Spaniens avbytarbänk, tur de inte förstod svenska!!)

När vi går från matchen frågar jag:
-jaha, vad var drt bästa med ikväll då?
-läsken.
Ok. Vi kanske inte behöver gå på nån mer match kan jag känna...:)


Fan-zone

Var ett stort skämt!! Så "stort" arrangemang o så var det så himla dåligt! Nada engagemang... Mengrabbarna testade att bli spelare nr 12 iaf... Sen gick vi o klättrade i vasaparken istället.


Jul. 15, 2013


Semester!

Underbart! Tyvärr går visst inte Agnes på semester...


Tittut!


Ormbett?!

På midsommar blev Agnes biten av nånting? Vi trodde det var två myggbett, men vartefter så blev det rött o svullet runtom o sen blev det små sårskorpor på toppen. Vi har inte tänkt så mycket på det där mer än att det ser ut som ett ormbett. Eller hur vi tror att ett ormbett ser ut. Men hon har ju inte varit påverkad eller nånting. Men så fick hon 40 graders feber i helgen o sen har dagis reagerat på att hon verkar så trött o gnällig. Samt att betten helt plötsligt blossat upp igen o blivit röda.
Vi ringer 1177 som lyssnar o antecknar. Sen ringer hon barnakuten. Lång väntan. Sen kommer hon tillbaka o pratar om njurproblem o dålig blodbildning??!!!! HJÄLP! Hon säger åt oss att åka direkt till barnakuten.
Dit kommer vi o väl där så blir vi smådåligt bemötta- ungefär som "vad gör ni här?" O så skakade de på huvudet åt hon på 1177.
Alla prover togs o allt var helt normal så vi fick som tur var åka hem igen! Med fina juveler på fingret!

https://cdn1.cdnme.se/494164/6-3/pic_51d47607ddf2b3299b3e3be3.jpg" class="image">


RSS 2.0