Xtravaganza

Snart ska jag åka till Xtravagnza o hämta mitt nya kort. Jag har gått med där för att träna på deras vibratorplatta. Träna hela juni o juli för 200 kr. Tänkte prova... Tänk om det funkar liksom? Då är det ju värsta bästa grejen... Det sägs ju att 20 minuter på plattan motsvarar 1,5 timmas styrketräning...


Tisdag

Tänk att tiden kan gå så fort ibland. Den susar förbi som ett X2000 på väg till Malmö. Galet fort. Vad hände? Vad gjorde jag under tiden? Är jag gammal nu? Med tanke på att min älskade unge fyller 3 år så börjar det väl närma sig tantgränsen? Eller? De gråa stråna döljer sig fint i det blonda håret, säger som Anders brukar säga om sina grå strån "Det blir så i solen...". Säkert!
Vet inte om jag ska dra ner på stan o kolla på lite skit till Putte till lördag, men jag drog ju en repa igår o hittade inget roligt. Han har ju allt känns det som. Vad svårt det är! Vad ska man köpa? Allt han vill ha eller behöver har vi redan önskat till honom.
Ikväll blir det familjedag på dagis. Det ska bli supermysigt så idag efter jobbet ska jag hem o steka ägg som vi ska ha med oss. O mackor, korv, rädisor, gurka, kakor o kaffe. Farmor o farfar ska också med.

Rolig grej som hände i morse var:

Alvin har ju blöja när han sover fortfarande. Så när han kom upp stog jag i duschen. Så frågar jag om han är kissnödig. "Nej" svarar han då. Nähä tänker jag o låter honom vara. En sekund senare kommer han inspringandes i badrummet o vrålar att han är kissnödig. O så får han inte av sig blöjan så jag fick ju hoppa ur duschen med vatten rinnandes av mig, slet upp blöjan o bad honom sätta dit ankan (lilla ringen). Ja svarar han o gör det. Precis när han lagt på ankan så börjar han kissa... på GOLVET! *suck* men jag såg glad ut o sa oj, då vad tokigt det blev nu. "Det gör inget mamma, man får kissa på golvet"... Eh? =)


Alvin dansar till TRF

http://www.youtube.com/watch?v=1oYGUFaryz8

Blogg?

BLoggen ja? Oj oj oj, den ligger nere  just nu... hinner ju aldrig o har glömt hur man mobilbloggar. Ska ta tag i det där... Det är som sagt jävligt mycket just nu. Igår laddade jag min mobil för första gången efter att den laddade ur fyra dagar innan. När hände det liksom? Jag som brukar bo i min telefon. Men jag är så jävla trött på telefoner, folk o datorer när jag kommer hem att jag orkar inte. Dåligt, jag vet men sdet kanske blir bättre så småningen... ni ser ju, kan ju inte skriva ordenligt längre ens...=)

Kollad epå ett hus idag igen, på  katterumsvägen. Blir inget med det heller. Alldeles för dyrt o sen var det en del "stora" grejer som man var tvungen att fixa till... Har vi verkligen SÅ höga krav? Hjälp liksom...

Idag sket jag nästan på mig också... Igår när jag varit på stan o handlat slängde jag min plånbok i mcd påsen. Inget mer med det. Bara det att när vi skull ehandla mat förut så hittade jag den inte. Kom då o tänka på att shit jag la ju den i mcd påsen som jag gav till anders i morse för att han skulle lsänga den. Jaha, in i soprummet när jag kom hem o började riva. DÅ HAR DE TÖMT SOPORNA!! SHIT! Jag såg framför mig allt jävla bestyr med att spärra kort o fixa nytt körkort o visa o allt annat skit. Men som tur var så hade jag flyttat den till en annan påse istället så den var hemma. Snacka om att hela jävla Mt Everest lossnade från mitt bröst.

Kram på er!


Mina älsklingar

Kolla vad fina de är?! Mina hjärtan!


Extra Östergötland

Hur tänkte man här egentligen??=)


Till Alvin

Hur söt var inte den här då? Lindex Shop Online - T-shirt, Organic cotton Bilder från LIndex shop online Åh, det här måste jag köpa i födelsedagspresent Lindex Shop Online - Set

Klänningar

Åh, vad fin! 149 spänn?! Värsta fyndet juh! Lindex Shop Online - Klänning Bild från Lindex shop online Åh, den här då?? UNderbar! 349 kr? Lindex Shop Online - Klänning Bild från LIndex shop online

Grey´s anatomy

Shit vilket bra program det var igår. Scenen där pappan låg i sängen med sin döende flicka var nog bland det bästa jag sett på tv... nån gång. Så himla hemskt o vardag för många. Jag vill aldrig hamna där. När pausen var o jag tjöt som en idiot gick jag in o la mig hos Alvin o grät lite till. Låg där o försökte hålla om honom. Han slog mig hela tiden. Han ville nog inte att jag skulel ligga där. Flyttade mig längre o längre ut tills jag förstog piken. Tog mig i kragen o hämtade tvättställningen o hängde tvätt igen. Nej, det där programmet berörde mig verkligen.

Schlager

Heja Malena! Shit vad bra hon var i går, fast jag tyckte att numret var bättre med manliga körsångare än kvinnliga. Turkiets låt tyckte jag var skitbra! O hjälp vilken röst hon hade isländskan! Jag älskar schlager men det är inte på samma sätt som det en gång var. Allt var bättre förr eller är det uttjatat? Tonartshöjningar o glitter o glamour? Ska det inte vara så för att var riktig schlager längre? Nä, nu åmas det som aldrig förr o de som väl klär sig som förr är tyska transvestiter...typ... Har ni hört Azerbadjans låt förresten? Den är svenskproducerad o skitbra! Heja Heja! Norge är överreklamerat tycker jag. Den är bra, men SÅ bra tycker jag inte att den är. Huset igår var asfräscht! men inget för oss. Vart man än klev ut utanför dörren så hade grannarna koll på vad man gjorde. Man var aldrig ifred liksom. Så det blir inget. Min rygg altlså. Jag DÖR! Jäkla unge att vägra gå till dagis... min cykel stog kvar på jobbet så vi skulle gå till jobbet o det ville inte putte... inte hela vägen iaf. aj aj aj...!

Huskoll idag

Idag ska vi till Åby o kolla på ett hus. Hoppas att det är nåt att ha! http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/415850

Gina Tricot? Menar de verkligen allvar?

Guldiga cykelbyxor? Haremsbyxor? Men hjälp liksom? Kicki, från jobbet, o jag var där i dag o skrattade oss fördärvade. Bäst var jag i en liten svart klänning som klämde åt tuttarna så pass att även om jag försökta "pusha" upp dem så var de helt platta. Såg för jävligt ut helt enkelt. O vi garvade som as... ! ha ha ha!

Allergisk mot ägg?

Ja, jag tror jag har blivit det på äldre dagar. Varje gång jag ätar kokt eller stekt ägg så mår jag illa o mår allmänt konstigt. Tvåan måste jag alltid göra också. Asjobbigt för jag tycker ju verkligen om ägg. Ägg i mat o bakverk brukar gå bra... men iof har jag inte tänkt i banorna ägg allergiker så länge så... jag vet inte. Hmm.... Livet stora gåta eller?


Kosläpp på lördag

vi var på det förra året o det var ju så bra! kossarna var helt tokiga! Här kommer några bilder från det!

       
  

Kick off!

På fredag drar vi iväg till detta underbara, vad det ser ut som iaf, ställe.
 



  


 

Najs va??

Växeln hallå hallå?

Vår växel har brakat ihop. Vad gör jag? Rullar tummarna? Nej, inte ens det gör jag. Känner mig sjukt frustrerad o onyttig. Hjälp liksom! Jag kan ju inte göra ett skit! Suger!

Blöjfri!

Alvin har slutat med blöja på dagen också! Heja honom! Några olyckor hade hänt, men nåt annat vore ju nästan konstigt! 2 nätter i rad nu har han inte kissat nånting i blöjan utan går på toaletten direkt när han kommer upp. Han är så stor!? Vart tog min bäbis vägen?!

Blöjfri!

Alvin har slutat med blöja på dagen också! Heja honom! Några olyckor hade hänt, men nåt annat vore ju nästan konstigt! 2 nätter i rad nu har han inte kissat nånting i blöjan utan går på toaletten direkt när han kommer upp. Han är så stor!? Vart tog min bäbis vägen?!

Jag älskar mina grabbar!

Jag älskar Anders för att han är min trygga, stabila klippa som tar ner mig på jorden när jag flyger iväg till drömmarnas land. För att han är den finaste killen i hela världen! Hans leende skulle kunna smälta hela Antarktis isar om han så ville.

Min älskade lilla Alvin! O vad jag var stolt i lördags. Min lilla plutt dansade framför The Rhyme Fantaticz som om han aldrig hade gjort annat. Supersocial o supersöt! Ibland är han till salu för en väldigt billig peng, men så får man den där kramen o pussen som man längtat efter hela dagen.

love U!

Ont i bröstet!

Har i ett par dagar haft jätteont i ena bröstet. Fattar inte vad det är. O så blir jag helt nervös o är hetl övertygad om att jag har cancer o kommer dö. Kanske inte är så konstigt eftersom både mormor o mamma dog i cancer, tom bröstcancer tror jag. Mamma iaf. Eller det var ju bröstcancer som startade det hela, sen hade hon det ju i hela kroppen.
Hade det varit gravid-ont i bröstet hade det känts annorlunda. Tror jag. Eller nä, jag vet det. Det känns inte alls så. O det är ju bara i det ena. Det känns snarare som att jag fått mjölkstockning på ena bröstet. Askonstigt. Jag ska vänta ut det lite o sen om det inte går över så går jag till doktorn o får min dom. Tänk om det är cancer. Vad fan gör jag då? Jag är ganska noga med att kolla brösten, men jag tycker det är svårt att veta hur det ska kännas o inte ska kännas. MEn jag har iaf inte hittat några stora knölar, eller små heller. O det är ju skönt. GaaaaH!

nu ska jag klä på mitt monster o sen ska vi gå ut o passa boll o kolla på 1 maj tåget med bilar o MC.

KRam på er!

RSS 2.0