Fest

Festen, eller FESTEN, närmar sig med stormsteg. Det är både nervöst o förväntansfullt på en gång... spännande helt enkelt. Jag ser verkligen fram emot den, men inte lika mycket åt dagen efter...*gulp*
Igår var jag o Sina o handlade det mesta till maten o drickat..:Shit, vad svårt det ÄR! Jag känner att vi handlat för lite av allting, men det har vi säkert inte... men HJÄLP! Ja ja...det löser sig. Vi är lediga på fredag o ska fixa med allting då...så det lär väl säkert bli en o annan tur till affären...=)

Här är ett inköp iaf...=)


Min gosiga älskling!

image68

VÅR!

image67

Tisdag

Dagen började mindre bra... Vaknade med asont i ryggen, spräng huvudvärk o en jäääääävligt tjurig unge! Han har vaknat minst 15 ggr i natt o bara vrålat helt hysteriskt rätt ut... GAAAALEN! Man känner sig så himla handfallen när de blir så där, vad gör man liksom?
Sa åt honom o gå in till Anders för jag orkade bara inte med honom, då gjorde han det o ställde sig o gapade där istället. När jag väl kom upp, efter att legat o känt efter HUR ont jag egentligen hade (vilket var JÄVLIGT ont) så upptäckte jag att Alvin var helt KNALLRÖD i nacken... SÖNDERBRÄND! Lilla gubben! Inte konstigt då att han levt Jack hela natten... O jag som smörjde honmo igår på morgonen o dagis hade smörjt under dagen. VÄLDIGT känslig kan man säga... USCH!
När vi kom till dagis lämnade jag klara instruktioner om hur han skulle skötas om under dagen, de gick tom med påatt smörja honom. Antar att de såg hur illa det faktiskt var...! Lilla plutteälsklingen!

Idag började Tesse på mitt jobb också...ROLIGT!

Nån som vill torka spyor?

Själv är jag mäkta trött på det efter att ha gjort det i två dagar... Den tredje, idag, har jag än så länge sluppit. Däremot har jag tagit hand om en liten som är väldigt fäst vid sin mamma, som inte får fram vad han vill o då bara tjuter (helst rakt in i mitt öra som skulle betala 100 spänn för ett par öronproppar!) och som helst vill äta upp hela världen efter att ha svultit i två dagar. Känner mig som världens elakaste som ger honom torra rostisar o vatten till frukost, en banan till mellis, lite youghurt till lunch ihop med lite potatis. Tänkte erbjuda lite majsvälling (som jag fick knata ner speciellt för att köpa i Konsum och då passade på att bli vuxen o skaffade mig ett MedMera kort. Pluspoäng?) när han vaknar efter att nu ha sovit för typ fjärde gången idag. Undra om han överhuvudtaget kommer somna ikväll... Hm...

Tyvärr verkar det inte bättre än att Anders nu åkt på samma åkomma som den lilla... Lutar åt att jag får vara passopp på honom också, men vad gör man inte för de man älskar? Men snälla, hoppas att inte han också ska bli buren hela tiden, matad o bara tjuta rätt in i mitt öra... Han är väl förhoppningsvis tillräckligt stor (och vuxen) för att klara av att berätta vad han vill ha istället...=) Eller?

Back to spy-land...!

Helgen!

Helgen började väl sådär bra... skulle ju upp tidigt o hjälpa ERika o TOmas att flytta. Jag skulle få sova på natten o <Anders skulle ta Alvin. Det gick käpprätt åt helvete. Alvin blev helt hysterisk när han såg Anders o skrek helt galet mycket i 40 minuter. Då kom anders in o sa snälla kan du försöka lägga honom. Mmm, mumlade väl jag o gick in helt sömnig o förvirrad...La honom i sängen o själv la jag mig uppepå Erik, Grodan o Älgen... OH MY GOD! Ingen bra idé...Vaknade efter 2 timmar o hade GAMNACKE! Tassade in i vårt sovrum där jag får frågan "Somnade du?" Eh? Ja, vad annars? "Jag väntade på dig ju..:" Gulligt! Men då får man skylla sig själv att man får lite sömn...

Upp halv åtta på lördagmorgonen o käka o packa ihop det alvin skulel ha med sig till Morfar. Sen tog vi Clion o busåkte (med alvin i knät) till morfar. Han blev skitglad när han såg vart vi skulle o började prata om Morfar när vi svängde in på gatan... ROLIGT! Lämningen gick kanonbra!

Sen provade vi Anders nya GPS till Linköping! Fan vilken bra grej det där är alltså! MOOOOT LINKÖPING...
Väl framme möts jag av ett nytt smeknamn...? EH, va? TOMAS!
Erika o jag städade som galningar, tvättade fönster o höll på! Trött i armarna? JAAAAA!
Allt tog tre timmar o det var både flytt o städning! TEAMWORK! Jajamensan...!
Mot Tallboda o hämta Mia o sen åkte vi tillbaka till norrpan o deras nya hus... SHIT VAD SAKER!
Vi började plocka i ordning men det ballade ur lite när alla blev trötta... Erika blev förbannad på bredbandsbolaget som inte fixat igång deras tv men då åkte vi hem. Eller anders åkte hem o jag åkte o hämtade Alvin.

Allt hade gått jättebra o hos morfar o maud! Inte ett pip hade han sagt på hela dagen (Varför händer aldrig det hemma??)  När jag kom satt de o lekte med bilarna! SÖTIS! De såg fram emot att ha honom den 3 maj också... Eftersom han var så lätt att ha...SKÖNT!

Hem o väl hemma så käkade vi pizza, orkade inget mer. Sen gick Anders o la sig 20.30 o jag 21.30...STENTRÖTTA! Sov hela natten för Alvin vaknade inte..:SKÖNT!

Mindre roligt var det att han började spy på morgonen o höll på HELA DAGEN!! Han fick inte ens behålla vatten...KRAKEN! O så var han så söt efter varje gång han kräkits..."Oj, spillde..." Snutteplutten...!

Idag mår han mycket bättre iaf...har fått behålla vällingen än så länge men ligger o sover på en madrass i vardagsrummet just nu...
 

MELVIN ÄR ÄNTLIGEN HÄR!!!

Grattis Carra o Mange till guldklimpen!
Nu ser vi fram emot att få träffa den lilla parveln! Grattis än en gång!

Dagens godmorgon bild...!
image63

Nya Lollo har blivit godkänd! Visst är hon fin!?

30 år snart...

... o ikväll ska vi planera vidare. Trevligt trevligt! Dessvärre så ska Anders åka o kolla på en hoj med Micke så Alvin får hänga med oss till Waynes först o sen hämtar Anders honom.

Var det nån som såg barnmorskorna igår? Åh, herregud... Jag tjöt o tjöt o tjöt, heltokig! Jag är ju så känslig nu för tiden. Men det är ju säkert för att man känner igen sig själv, hur ONT det faktiskt gjorde men också vilken helt otrolig känsla det är/var!

Godmorgon bilden uteblir idag då jag, mitt smarta jag, glömde mobilen hemma...*suck*

Ha en bra dag!

Godmorgon i regnet!

Usch, vilket tråkigt väder! Varför kan det inte alltid vara soligt väder o varmt? Jag vill inte gå ut när det ser ut så här... *kräks*

Natten var faktiskt rätt så bra... Alvin vaknade en gång, men jag orkade inte gå upp så till slut somnade han om. 05.40 kom han in till oss o då fick han ligga kvar hos oss... det har aldrig hänt förut... Han somnade om o snarkade sött brevid oss... MYSIGT! Vi gick upp fem i sju!!!*hjälp vad sent* Fick stressa som ett as o sen när vi kom till dagis så hade de LÅST!! IGEN!

Igår sprang jag in på stan en snabbis, till LIndex. Slog till o köpte den fina gula tröjan som jag visade häromdagen. Pratade med Erika o då ville hon ha den söta bodysuiten också. De hade en jättefin brun solhatt med massa elefanter på så jag fick lov att köpa också. OJ, vad fin korven kommer bli...=)

Fick ett glatt besked igår också, Tesse fick jobbet på vår avdelning!! TJOHOO!! En tjej! Fan vad najs! Det blir lite ensamt här nere ibland när man är ensam tjej... Men nu så blir det lite ordning på torpet...=)

Dagens morgonbilder:

image61

image62


Hälsokontroll

Idag var det dags för hälsokontroll. Vad händer? Jo, vaknar med asont i halsen o ett riktigt stopp i ena borren... Hur funkar en näsa egentligen? Hur kan man ha stopp i bara den ena? O varför rinner det snor konstant när det är stopp? Konstigt fenomen det där...
I vilket fall, slutpratat om min näsa, så cyklade jag dit o fick vänta lite. Sen kom hon ut o hämtade mig o så fick vi ta blodprov, blodtryck, vikt o sen cykla. På med en ISKALL *brrrr* pulsmätare under tröjan o sen trampa i sex minuter. Det var ganska tungt, eftersom jag har lite problem att andas pga förkylningen. Men det gick bra tyckte jag...
SEn skulle vi läsa av resultaten. På kondisen är 6 max o lika med elitnivå, jag hade 5+!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag höll på att trilla av stolen, dö, ja... jag vet inte allt. Fick iaf en stor chock! Min kondis så bra? Nä, det kan inte stämma... Men det gjorde det. Hon blev ganska förvånad själv o räknade om på det en gång till men kom fram till samma sak... SKAPLIGT BRA! Frågade vad jag hade gjort i idrottsväg fram till 20 år? Eh...? Krökat, dansat o rumlat i sänghalmen...? Fast det kunde jag ju inte säga... Så jag svarade "jag höll på med ganska mycket idrott fram till 12-13 år, sen la jag av..." Hon tyckte fortfarande att det var lite konstigt, men det hjälpte ju inte att räkna om på det...vi fick ju samma iaf. DÄ NI! *nöjd* Det blev lite sämre när hon hade räknat in vikten också, men det var fortfarande väldigt bra! Jag är superglad!

Godkväll...?

istället för morgonbild vill jag visa hur det kan se ut hemma hos oss om kvällarna. Alvin är ju, som de flesta andra två-åringar, inne i en RIKTIGT ÖVERJÄVLIG trotsperiod...INGET ROLIGT ALLS!
   


Inte lika gullig som här alltså...


Me and I

På söndag smäller det! Då är det Me and I party hemma hos mig. O jag vet inte varför egentligen. Det var någon som impuls-Jenny fick för sig, men nu ångrar jag mig nästan. Jag vill ju inte ha nåt???
HJÄLP!
  Varför är inte Alvin en BÄBIS!??!

 Men den här funkar ju! ASFIN!

  Näää!! Shit, vad söt! Jag vill verkligen ha en liten bäbis igen...!

  Här är orginaltröjan. Vad tycker ni? Lindex är GANSKA lik va?!=)

Älskade Kristin!

Efter mycket tjat så besökte jag Kristin på jobbet. Kristin är då en förståndshandikappad kvinna som jag är kontaktperson åt. Just nu så ringer hon ex antal gånger per dag till mig, oftast för att fråga när och OM jag kommer till hennes jobb snart. Allt bara för att lämna några paket till henne. Hon fyllde ju år i mitten av mars men jag blev magsjuk då och kunde inte o ville inte åka dit då.
I vilket fall så fick hon sina paket och hon verkade bli glad. Hon tog emot mig med öppna armar och gav mig en jättekram. Det har väl hon aldrig gjort förut. TACK CARINA! Carina är en nyanställd tjej på Kristins jobb som verkligen jobbat med henne och fått henne att öppna upp sig. SUPERBRA!
Hon är ju så gullig Kristin, även om man många gånger blir så trött på henne. Vi har diskuterat fram o tillbaka hur vi ska göra med det här ringandet som hon håller på med, men jag tänker avvakta lite. Jag vill ju få henne att förstå själv att hon inte kan hålla på o ringa hela tiden, men det går ju inte fram... inte än iaf.

jaja, vi får väl se...

Lindex

Måste bara säga att jag ÄLSKAR Lindex barnkläder. Jag har sagt det förut men de förtjänar att få höra det igen. SHIT VAD MYCKET FINT!

Stor vill ha-faktor:

 Den här var ju såååå fin! Tjej, men who cares??

 Undra vad Me and I säger om den här ripoffen... ?!

 Jag vill ha en bäbis....!!!!

Godmorgon härliga måndag

image47

Traktorn som kom på vägen var mycket roligare att titta på än att vara med på bild.

Posera? Nej tack!

Alvin har i alla tider alltid varit en riktig posör. Har en kamera funnits i närheten så har han alltid lagt på ett smajl o stått stilla... Tills nu!
Försökte ta en bild att skicka till farmor, som hon bad om, men det gick käpprätt åt H-te...!=)
Så här blev det iaf...

Fotografen

Vår son TROR att han är en väldigt duktig fotograf. Han tar gärna min mobil o fotar allt han kommer åt...Det brukar bli hans fingrar o tummar i NÄRBILD... o då pratar vi NÄRBILD. Bild på detta skickliga fotograferande finns längre ner i bloggen...

Här är iaf gårdagens skickliga fotande...

 Lägg märke till de små fötterna som han lyckats fånga helt perfekt...



Underbara konstverk, eller vad säger ni?

Bilföraren...

Vår stora kille älskar, älskar, älskar bilar o tjatar om bilar o lastbilar o bussar heeeela dagarna. Då förgyllde vi hans söndag med att få KÖRA bilen... Ser mest skraj ut, men efteråt pratade han om det i flera timmar...=)

image43

Mina tjejer!

ikväll ska jag få träffa mina älskade bästisar! UNDERBART! Jag saknar dem o längtar efter gångerna vi ska ses. Vi pratar ju iof varje dag på mailen, men det blir liksom inte samma sak.
Ikväll kan ju dessutom vara sista gången vi ser två utav dem med magarna i vädret. MYSIGT!

*skrattar ihop med Rix FM* De asgarvar just nu på radion o jag kan inte hålla mig...

Godmorgon häromdagen

Då bloggen legat nere så har jag ju inte kunnat lägga in godmorgon bilden...*gaaaaah* Här kommer den... image42

RSS 2.0