Lättnadens suck

Jag har hittat dem!


Fan. Fan. Fan.

Jag hittar inte mina hemmanycklar o jag vet inte när jag hade dem sist. Hur surt är inte det?


Hon ler!!


Kottebanan

Idag togvi bussen till kottebanan med bästaste kusinerna.


Jag börjar gråta

Vi sitter i soffan. Alvin håller i Agnes. De tittar på varandra. Då säger Alvin:
- asså mamma. Jag blrjar nästan gråta!
-va? Varför då?
-hon är ju så himla gullig!!
Ha ha ha gulleplutten!!
Igår tjöt hon helt hysteriskt o såskulle vi iväg o vi kom ingenstans för hon bara tjöt. Då la jag henne på skötbordet medan jag klädde på mig jacka o så. Då står han o tittar på henne medan hon tjuter hysteriskt.
-mamma jag blir faktiskt ledsen.
-varför då?
-amen hon ligger där o skriker o sparkar o är så ledsen. Snyft.
Amen lilla gubben. Så känslig!


Pluttan!

img_8919 (MMS)

Pluttan!


Mina fantastiska ungar

Hittade jag så här idag när jag kom ut från duschen. Alvin ville gossa med sin
Lillasyster. Myskillen!!


Lite bilder från julen


Mina härliga arbetskamrater

Här är presenterna från er. Tack så jättemycket!!


AJ

Agnes äter oftast var tredje timma på natten. Inattsovhon i nästa SEX timmar o då fickjagväcka henne ( trodde somvanligt att hon slutat andas ofick panikskaka henne varav hon blev skitskraj! Smart!)
Mina tuttar känns just nu som å bilden. Det är inte mina tuttar.
Men AAJ vad ont det gör!!! Tur det går över så fort hon börjar äta.


Bakartagen

Tills i morgon...
Knäckklubbor o fransk chokladkola. Mums! O tack Ernst.


SMS-inlägg

img_8184 (MMS)


God Jul från oss!


Dagens outfit

Röd bodysuit "moln by Gunilla axen" från färg o form.


Tisdag

Jag hatar att vänta på pengar. Jag hatar att inte ha några pengar. Jag hatar nog pengar överhuvudtaget har jag kommit på. Alltså de är ju bra att ha men samtidigt så ställer de ju till det för många också. Jag skulle vilja ha massa,massa, M À S S À PENGAR. Jag vill ju gärna tro att allt blir mycket lättare då. Vet inte om det stämmer men det känns så.

Nåt roligare än pengar:


Nu är det jul i vårt hus

Alvin har klätt vår gran idag. Asduktig!


Skumtomte?

Är det det här som kallas skumtomte?

Alvin ligger på mage i badet.
-dumma snopp! Mamma hur kan snoppen stå uppåt när jag ligger ner?
-eh?
Han vänder sig om o snoppen... Ja står lite.
-är du kissnödig då?
-nä. Men nu vet jag. Det är ju en UBÅT!!


Dagens outfit

Rosa mysdräkt med volanger från HM. Present från Lillie o Neila.
Svart body, ACDC, från lindex. Present från pihla o Monika.

TACK!


Mina fina arbetskamrater

Har alla samlat till fantastiskt fina saker. Jag tackar er alla från hela familjen, TACK!
Lampa Gunilla axen, rosa moln.
Örngott samma serie
Adidasdress med nalle puh
Presentkort på mitt lilla kryp in
Presentkort p babyproffsen.

Såååå himla bra grejer, love it!

Tack igen.

Ett speciellt tack till ACE! Agnes hade sin fina klänning i lördags på dansavslutningen. Asgullig! O Alvin blev jätteglad. Hans kommentar var:
-va? Hur visste kristina-ann att jag bett tomten om de här? Såna har ju Lukas!
Gulle!!

O emma! Sötaste polospelaren i världen kommer hon bli! Tack!


Helgens bravader

Efter dansen o lite andra sysslor så kom farfar o hämtade Alvin så Anders o jag fick lite egentid. FUCKINGJÄVLAUNDERBART! Jag gick o la mig direkt o sov i 1,5 timme. Så skönt. Anders väckte mig o då hade han både lagat mat o tvättmaskinen var igång. Underbara man, jag älskar'n!
Såg två filmer. En som handlade om smarta apor o den andra hette cowboys and aliens. Apfilmen var kanon men den andra var rätt kass faktiskt. Sov sen till 10.15!! Med amning däremellan såklart. Det var så skönt!!
Upp o städa, hämta Alvin o sen till HC. Totalt kaos! Varenda tonårig tjej o varenda unge i hela stan var där. O skrek. O tjöt. Galet! Alvin var så lycklig efteråt!
På väg från HC undrar Alvin varför tjejerna skrek o grät när de såg Erik saade. Jag svarar att de gör så för att de är kära ihonom. Då säger Alvin:
- Filippa är inte kär i mig längre. Inte i Vilgot heller. Hon är kär i sin granne. Men vet du? Vilgot o jag har ett team o vi ska hitta tjejer.
Eh?! Ha ha ha.
Hem o packa upp alla varor o baka kladdkaka till våra gäster. (min nya grej är att bröa formen med pepparkakskross för att få en julig känsla, fantastiskt gott!)
Sen kom Neila, Lillie, Julia, pihla o Monika o hälsade på. Agnes fick jättefina saker! Bla en acdc-body. Cool!
Bilder kommer.


Dansavslutning

Lördagsnöjet är slut för denna gång. Vecka 5 drar det igång igen. Vi kom inte in när vi kom dit. Koden fungerade inte! Som tur var så kom en annan mamma som hade en annan kod. Så tillslut kom vi in. Puh! De var jätteduktiga!
Sen gick vi till arbetets museum o fikade, dansade i ett litet rum de har där o pysslade. Det är ju så bra!


Jagad av ankor

Tina, Rikard, Max, Lisa, Agnes, Alvin o jag begav oss till parken för att mata ankorna. I regnet.
De blev helt GALNA! Rikard blev biten. De stod som små hundar och tiggde. Såg jätteroligt ut! Max klappade dem o Alvin blev avis o sprang efter.
När brödetväl var utdelat var det fikadags. Kladdkaka med pepparkakskross o kaffe o sen varm choklad till barnen. MUMS!!


Kul med kameran


Stressad

Lundbergs ringde. Halv två kommer nån o kollar på vår lya.
Nedan följer några bilder så förstår ni varför.


Jag skrek

Konstan mellan kl 17-22 igår. Jag var inte så poppis då. Men när jag är är så här söt så är allt förlåtet!


Dagens

Svärmors gulliga tossor som hon hade när hon var barn är ju bara för söta!!


Vilken dag!

Lugn o fin... Nä, inte min grej direkt.

Upp o gå till dagis, knalla till garaget i hämta jeepen, besiktiga den o den gick SJÄLVKLART igenom. Dags för Agnes att käka, in på jobbet o lösa det vilket innebar att jag nästan inte kom därifrån. Angenämt problem men jag hade ju en dejt med bästaste Kicki D som väntade. O då till en gående Kicki D. Inga rullstolar på turnén där inte.
Lunch på kupolen o så fick Agnes superfina Katvig-kläder. Tack så jättemycket! O när vi sitter där o myser så kommer luciorna på besök. Vackert!
Efter lunchen for vi till dagis igen, sen lämna bilen, in till stan för att amma o köpa vantar o magdroppar ( fan vad dyra de var) o sen hem för att dammsuga. (Ska ju åå turné i morgon när de ska visa lyan. )
På med tomtekläder på barnen o sen luciafirande på dagis. Mysigt! O de var så himla duktiga!
Sen hem till Tina o Rikard för fika o sen hem o inta soffläge. UNDERBART!! sen såg jag twilight o blev glatt överraskad! Nu måste jag se alla o läsa böckerna. Så d så.


Tack Suzy!

Anders gulliga storasyster lämnade födelsedagspresent till Agnes. Tack så jättemycket!


Tråkdag

Usch vilken tråkig dag. Klicka är 15.21 o den enda som inte går i PJ är Agnes. Vi har inte gjort ett skit idag. Städat undan lite, vilat lite o bakat lite. Med amning däremellan. Stackars Alvin. Jag hinner verkligen inte med honom alla gånger.
Han har hjälpt till med Agnes massa idag. Han ärbäst helt enkelt. Men är jag frågade om hanvilme gå ut såville han inte. Så här sitter vi. I pyjamas. Med spyor på axeln. Fräscht!
Alvin målade värsta fina teckningen idag!


Lite bilder


Vårt lilla bi.

Say no more...


Ny programid'e i juletid

Skulle kunna vara "Sveriges fulaste gran" istället för "Sveriges fulaste hem".

Denna gran är på riktigt. Okej. Granen är kanske okej. Men vem kommer på tanken att sätta BLÅ lampor i den? Det är ju hysteriskt roligt! Ha ha.

OBS! Detta är på riktigt o sorry du som faktiskt ger granen.


Växer så det knakar

Okej. Jag föddes för ganska exakt tre veckor sen. Då var jag...vi kan säga kort och tjock. Farmor, farfar o Alvin köpte de här kläderna i storlek 56 till mig. Då DRUNKNADE jag i dem. Typ. Nu är de för små?! Redan? Vojne, vojne vad jag växer fort!! Byxorna passar ett tag till men bodyn är ju för kort i ärmarna. Tänk om jag får pappas superlånga armar? Men vem kommer de korta benen från? Morfar? Alvin har ju hans öron då kanske jag fått hans ben. Men hallå? Ska inte tjejer ha långa ben? Inte armar väl? Hej jag heter Agnes och jag kan praktisera som gibbonapa? :) nä vars. Jag växer ikapp ska ni se. Promise!


 Våra hjärtan! 


Resultatet

Blev så här. Alvin gjorde ett gethuvud (?!?!) av sina nejlikor. Eh? Vart fick han det ifrån liksom?
Nästa projekt blev en julgirlang. Nu kanske den inte är så julig. Men men. Dekorerat med stjärnor o nonstop kan det inte bli bättre!


Pysselverkstad

På hög nivå!


Ångest

Varje år vid den här tiden så får jag lite småångest. Helst av allt skulle jag stanna inne o aldrig mer gå ut. Känner varje år att jag undrar hur skitiga vi faktiskt är. Vinterkräksjukan. Fy fan! Jag mår illa bara jag tänker på det. Funderar ärligt talat på att hålla Putte hemma. Känns liksom inget bra om Agnes också skulle få skiten. Men vi får väl se. Däremot verkarbesöket på jobbet ligga i farozonen. Hm.. Ja vi får väl se hur det blir.


Okej

Jag ska vänta ett par veckor med att hoppa....


Då kör vi!!

Nu har jag gjort dessa övningar. Jag inser hur sjukt otränad jag är. Max antal armhävningar för mig var fyra. Med knäna i. En minuts planka? Eh nä va!! 20 sekunder var Max. Sen dog jag. nästan iaf. Men jag orkade bara tre upprepningar. Otränad så INIHELVETE!! Ont i magen fick jag också. Sen är ju frågan- är man lös Downs There om det " fladdrar" när man hoppar?! Ha ha ha. Eller är det lite 70-tal över det hela?? Frigjort till tusen o troslös?! Ha ha! inte direkt va? O jag som bad kirurgen att tajta till det hela när jag opererades. Hon verkar ha ignorerat mitt önskemål.


Nääää!!!

Förstår ni hur illa det faktiskt är...


Mitt nya projekt

Den här hallmöbeln har ju helt klart gjort sitt.
Nu har jag fått för mig att jag ska pimpa upp den lite. Den ska bli vit. WOW! Vilken grej, tänker ni säkert nu? O ja, det är det. Bara jag får arslet ur. Men snart så!


Att leka frisör

Kan ibland vara ganska...dumt. Man borde kanske låta utbildade människor ta hand om det istället för att ge sig på det själv.
I detta fall var det Anders kalufs som skulle kortas ner. Agnes låg påklädd i vagnen o jag skulle klä på mig o gå ner på stan. Då börjar Anders klippa sig. Han gör alltid det själv o så brukar jag ta nacken o pollisarna. Sagt o gjort. Lite stressad var jag så jag stog o tjatade om att jag kunde göra min del först o så kunde han fortsätta sen. Men det gick inte. Vanemänniskan Anders kunde inte kompromissa utan jag fick snällt vänta. O barnet smälte bort. Tillslut är det min tur. Tog kanske en minut vill jag bara tillägga. Då ser det inte likadant ut som det brukar o jag får hjärnsläpp o vet inte hur jag ska göra. Så jag lyckas raka bort halva ena polisongen!! Oops!
-va fan gör du? Utbrister Anders o där står jag med tårarna sprutandes. -förlåt! Tillslut visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Tror ni han var irriterad? Mitt försvar var ju ganska lamt också:
-det såg inte ut som det brukar!
Nä men det var ju jag som hade sagt åt honom att göra så också. Ha ha. Jag fick försöka fixa till det men nu ser det ut som han har stålmannenmärket på sidan. Ha ha. Tur det växer fort!


Men ååååh...

... Jag har ju glömt att visa vad mina fina tjejer hade fixat till Agnes! Tadaaaa.... Tack så jättemycket! Dockan skrattar när man kastat den i luften... Det har jag INTE sagt till Alvin.


Tack faster o farbror

Kerstin och Janne för den jättefina blusen!


Testar ny app

Tur jag har så söt modell


Naaaaaw....

img_5405 (MMS)

Naaaaaw....


Coolaste frillan i stan, det har jag!  Vi ...

img_3436 (MMS)

Coolaste frillan i stan, det har jag!  Vi har varit på BVC idag. Gått upp 300 gram på en vecka så nu väger jag 4635 gr o är 55 cm lång. Man kan säga att jag växer på bredden... He he he!


Eh? Hur blev det såhär?

img_5521 (MMS)

Eh? Hur blev det såhär?


Glömde

Bifoga bilderna...


En helt vanlig måndag

Skulle bege oss till kottebanan tänkte vi. I verkligheten hamnade vi i vasaparken.
Inget blev som det var tänkt. Allt tog jättelång tid. Så tillslut orkade vi inte gå till kottebanan utan det blev Vasaparken. Tur var väl det för hjälp vad kallt det var.
Vi hade med oss pannkakor o varm choklad. Varm choklad är ju underbart att dricka utomhus. Det smakar ju SÅ mycket bättre!
Sen in o köpa vinterskor till Alvin. Men det gick fort. Hittade schyssta på skopunkten för 199 kr. Värsta fyndet!


Vinsten

Användes direkt på söndagen. TJEJ-TE (inte chai, erika!) o en sån rysshora. Kom inte på vad det hette i lördags så det blev ett nytt namn. ;)


Kusindejt!

I går så kom brollan med familj o hälsade på. Julia ville gärna hålla i sin kusin. Tack för de fina blommorna o för de fina kläderna. Som jag ÄLSKAR!


Jag är så duktig!

Ohjälper till att hålla i flaskan.


Mina älskade damer!

I helgen var det dags. Hela ligan skulle ses. Mona o Carro hade nåt spännande på gång o som vanligt visste vi ingenting.
Två bilar åkte iväg mot okänt mål. Som visade sig vara... LINKÖPING. Linköping? Vad skulle vi göra i denna hockeytokiga stad? Jo ni... Vi skulle måla kroki!! Innan vi gick dit så fick vi förhållningsregler av Carro. Inte skratta! Alla människor är olika bla bla bla... Redan här började det osa mystiskt kände vi. Men vi förstod ju varför lite senare.
Men vi har visst blivit vuxna för ingen skrattade. Inte ens när det hängde grejer från modellens snorre så garvade vi. Vi satt där o målade väldigt koncentrerat. Som om det vore helt naturligt för oss att måla av en naken man. Men det var faktiskt fantastiskt roligt! Sen fick läraren välja ut den teckning som var bäst av de vivalt ut. JAG VANN!!! ha ha! Min teckning är nr 2 från vänster.
Efter målandet så åkte vi hem till Mona där vi spelade julklappsrejset, pyntade pepparkakor( BTW jag vann den tävlingen också, min är den som har två tomtar på sig. Alla röstade på min) sen åt vi underbar julmat o snackade skit i flera timmar.
Jag älskar mina damer! Ni är bäst! O även om vi är dåliga på att ses så "pratar" vi med varandra VARJE dag. På mailen. På återseende!


Fina grejer

Åh! Agnes har fått sååå fina saker under helgen. Jag ska fota o lägga upp bilder senare.


Fredagsnöje

Fota med mammas telefon är "fantastiskt" roligt!


Din dummer!

Alvin ritar denna teckning o visar upp sin fina katt.
-åh, vad fin, säger jag. Är det här berg? O pekar på de större grejerna i hörnen.
- berg? Nähääää! Du ser väl vad det är?
-eh nä? Då skulle jag ju inte ha frågat?
Amen mamma?! Är berg gröna eller? Din dummer! Det är ju buskar...
Oops.. Då blev man uppläxad då..:)


Pepparkakshuset

...blevväl sådär. Men kul var det! Snart ska tomtarna flytta in också!


Dagens citat


Frosseri

Det är en dödssynd va? Oops!


Beroendeframkallande!!

img_8837 (MMS)

Beroendeframkallande!!


Jag har ont i magen! Mot Apoteket!

img_7323 (MMS)

Jag har ont i magen! Mot Apoteket!


RSS 2.0