Familjen Fredag


Fredag idag, då är man extra fräsch! Alvin har tagit efter denna grej från mig tror jag... vad tror ni?

Bollywood

Jag ska gå ner i vikt. så enkelt är det. Fick med mig Tina på att testa Bollywood idag. OH MY GOD!!


Det var rumpskak o det var dubbelduttar. Det var hopp o det var snurrar. JESUS CHRIST! Kul var det, men herregud? Man är verkligen som en bensinpump`! Vadå vicka på höfterna? Vilka höfter? Hur gör jag? Ni vet hur stela killar brukar kunna vara o så ska de dansa? Så så jag ut. Tina också för den delen. Svetten den sprutade ut. Fötterna domnade bort. Skapligt otränad. Men eländet var inte över. Sen skulle vi avsluta med styrka. Jag tog de lättaste vikterna, tänkte att det här grejar ju jag. Tina gick o bytte o lyckades få 3 kg hantlarna. Stackare! Jag dog nästan. Utfall med utsträcka armar, biceps, triceps, knälyft osv. Hur kan man vara så otränad? Jag är ju som ett spädbarn i kroppen, slapp o svag. Bara att på mig är det inte gulligt - bara oansvarigt o fult. Dallrande armar, Yeah baby kom så ligger vi med varandra. Hell No, H20..! Stackars Anders... jag känner med honom...hahahah!

Hör ni inte av mig i morgon så kommer anledningarna här:
1 - jag kom inte upp ur sängeng
2 - jag kom upp ur sängen, men kan inte gå till jobbet.
3 . Jag är på väg till jobbet, men kommer inte fram förrän vi stänger.
4 - Jag kom upp ur sängen, kunde gå till jobbet men kan inte använda armarna.
5 - Jag kom upp ur sängen, kunde gå till jobbet, kan använda armarna, men har inget blod o huvudet än.
6 - Jenny är bara en blöt fläck på huvudkudden o finns inte mer.
7 - Ovanstående gick bra, men jag blev påkörd eller ramlade på väg till jobbet.

Håll tummarna!=)


Att sova på plastad frotté

För er som inte vet vad plastad frotté är så är det nåt man lägger i sängen, vaggan, bilstolen, soffan eller så för att förhindra att dessa blir förstörda/nerkissade. Det hamnar i frottén istället. Asavärsabra!
Men att sova PÅ plastad frotté, i en 90-säng tillsammans med en värmekamin på 4 år är INTE att rekommendera!
1 - Den knölar sig, i alla fall den vi har just nu. Vi har flera o de andra gör inte det.
2 - Att överhuvudtaget försöka få plats i en 90-säng är bara dumt.
3 - Man svettas som en gris. Jag vaknade flera gånger o var helt genomblöt. Fräscht att somna om på det, man orkar ju inte gå upp o byta lakan mitt i allt ihopa. Jag vill ju bara sova.
4 - Den är lite hård o inte så skön att ligga på.

Ni ser. Ni förstår? Mina nätter är riktiga helveten.
Jag drömmer om en värld där jag kan sova hela nätterna i min egna underbara säng, där min man håller om mig hela nätterna (o inte gnäller om att det är så varmt), där Alvin för alltid är frisk o aldrig drömmer mardrömmar eller har nattskräck, där jag sover med stängd mun o inte dreglar o heller inte vaknar med odören Allan i min mun.

Är det verkligen för mycket begärt??Alvin har fotat sina föräldrar - snygg bild va??=)


Ut i halkan

Alvin o jag ska åka till Lena sen o fira "lill-jul". Känns mindre kul eftersom det ser ut som det gör på vägarna. Jag har ju blivit värsta haren när det kommer till att köra bil. Helst vill jag bara köra Jeepen, den är den enda jag känner mig riktigt trygg i. Sukisukin känns ju som man kommer ramla av vägen med bara minsta lilla vindpust blåser till, hur ska det då gå med glashala vägar?? Eller "SNOR-hala" som Alvin sa idag o jag svarade ja, så kan man säga. "FÅR jag säga så, mamma?" hahaha, klart han får!


Kurvan fortsätter nedåt iaf...

81.7 stod vågen på i morse.. Heja mig!

Vilken underbar dag

Det ska bli idag! Alvin o jag ska plocka bort julen, sen ska jag hämta kristin. Vi ska till biblioteket o sen shoppa lite. Sen blir det kalas hos tina. Härligt!

Min viktresa - del 1000 eller nåt sånt...

Denna vecka har jag tagit tag i mitt liv - eller lite iaf...

Nu är det soppdiet som gäller. Jag har bestämt att jag får äta ett mål om dagen. Men jag tänker inte vara benhård, lite gottsaker får jag äta. Men inte varje dag som det har varit.

Måndag - onsdag har jag ätit 2 smoothiesar om dagen. O jag är så fruktansvärt hungrig när jag kommer hem, men det funkar om jag får äta mat då. Dessutom är de riktigt goda.

Måndag morgon stog vågen på över 83 kg. Det var fan inget roligt. En liten elefant kan man likna det med. Eller så känns det. Elefanter väger säkert mycket mer, men inte långt därifrån.

Alvin o jag har kört Wii, vi har gått en del osv. Så nu är hoppet på topp iaf... =)

Nästa vecka kör jag igång med träning också. Det bara SKA jag göra. Var på Anders gym igår o kollade när Anders o Alvin tränade. Då säger ägarens fru/sambo - "Ska inte du också börja köra lite nu då?" -Va? Tycker du att jag behöver det?? (hon är så sjukt snygg i kroppen!!!) "Nä, men eftersom resten av familjen kör så...=)" Sen blev det en utläggning om hur var o varför osv... väldigt hemlig konversation var det...


Bajs-bloggen

att trots att det var otroligt länge sen jag skrev nåt i bloggen så har jag dagliga "läsare". Men shit vad tråkigt att det aldrig står nåt nytt... Bajs-bloggen kanske jag skulle döpa om mig till...? Sorry för det. Men jag "hinner" aldrig...

RSS 2.0