Semester-smycken

NU har vi äntligen semester. Igår gjorde vi inget speciellt, vi trodde ju att det skulle vara dåligt väder så vi hade inte planerat nåt. Vi gick o matade ankorna, fikade lite i knäppingsborg, sen gick jag på stan o köpte lite grejer o sen hem. Alvin somnade o då gjorde jag lite örhängen. Fina tycker jag. Sen åkte alvin o jag till Erika o TOmas. Några av tjejerna var där o fikade. Det var så trevlig o Alvin var sådär härligt busig. Lite uppkäftig också när han säger åt Erika " SLUTA ERIKA". Ha ha... man blir lite paff. Men vad gör man? Säger åt honom att sluta tillbaka, men det hjälper inte.
Ja ja... Idag ska vi lämna in bilen o hoppas att erika o tomas orkar ge oss lite kaffe, annars blir det nog minigolf om det inte regnar.

Lunch


Välkommen till den thailändska restaurangen Sing Thai i Norrköping
UppTorsdag
AStekta äggnudlar med blandat kött72:-
BBiff med röd curry i kokosmjölk **72:-
CFläskfilé på spett med jordnötsås *72:-
DWokade färska grönsaker med soyasås72:-
EFriterad kycklingfilé med sötsur chilisås *72:-


Lätt att det blir jordnötssås...MIN FAVVO!

Läppar

Shiloh! Sl.äng dig i väggen!

 

Skumt!


Badkillen!


Smycke

Efter att mitt "pärlande" legat nere under nästan ett halvår fick jag ett ryck i helgen. kristin och jag var på pärlaffären och gjorde ett halsband till henne o då kände jag att det var nog dags att börja igen.
Satt i lördagskväll o pysslade lite... det här knåpade jag ihop.


STOLT!!!!

Igår tog min älskling 200 kg i marklyft!!! Han är så duktig! 

 

Puss min älskling!


Benjamin

Åhhh, Me like bigtime!

http://www.youtube.com/watch?v=VQvUpdPVfAc

Ont, det gör ont men det går...

Smart idé att gå barfota i nya skor... AJ!


This is me...


Yesterday!


Dagens inköp

 Lindex 79,50

Vita jeans från VILA 99 kr
Röd top med prickar 79 kr New Yorker
Röd tubtop 149 kr New Yorker
Halsband Miss Dee 379 kr (present)

Ja, det var dagens shopping...=)

Love!

Finns i färgen offwhite,brun,blå - klicka för ännu större bild...
Småfolk har ju såå fina barnkläder, men 219 kr för en vit tshirt till en grabb...? Hm...

Fin!

Såg den här på bildtråden på Familjeliv o föll som en fura... SÅ FIN!


Gravidchock

Fick en  bok med en tidning häromdagen... började läsa den igår o LÄSTE UT DEN! Den var kanonbra, gick inte att släppa den ur händerna. Satt ute på gården, drack en öl o rökte o läste... Solen värmde fint ett litet tag, men sen kom skuggan... orkade inte flytta på mig så jag satt kvar. Sen kom lilla Nora, från gården brevid o pratade lite. Då dyker en äcklig gårdskatt upp o stryker sig mot mig. Lilla Nora blev hellycklig o stog nästan o hoppade o påpekade att katten var söt o ville bli klappad. Men jag hade ingen lust att klappa det där äcklig lopp-boet, men det kunde jag ju inte säga till henne. Så jag försökte snällt knuffa bort den med boken, då blev det bara värre... skulle krypa upp i knät, gosade med min rygg. "Katten kjamaj din jygg..." Mmm... tillslut upptäckte äckelkatten Nora o hon var ju inte sen på att jaga katten... =) Skönt! Bara jag slapp lopp-boet så... *urk*
Här är boken:
Omslagsbild: ISBN 9789170014345, Gravidchock! reporter erkänner

När Alvin o jag kom hem så hade Anders lagat mat, härligt torra, osaltade makaroner o korv. Mmm... satt där o petade i de ihopklistrade pastaklumparna när vi satt o kallpratade. Jag frågar Anders, hur mår du idag då? Trött svarar han... Hm... för att jag snarkade eller? Då säger han:
-Ja, va fan... Är du med barn igen?
-Eh? *chockad* Nä...det tror jag inte...
-Man kan ju undra alltså, du snarkar ju som bara den... !
Vad svarar man då? Jag vet inte... Det kändes som jag blev anklagad för något som jag hållt hemligt, men det gör jag ju inte. Jag tror inte jag är gravid, har inte kännts som det iaf... Men vad vet jag? Vi får väl avvakta o se... Tänk vad komiskt om det är så?
Jaha? Hur upptäckte ni att ni väntade barn igen...? Jenny snarkade så dant? Eh...? Komiskt!

Godmorgon little Alvin

En rödgråten liten skit...

Godmorgon!

Idag är jag super dupertrött! Blev väckt 100 ggr av Anders som påstog att jag snarkade!? Moi!? Skulle inte tro det va... jag snarkar INTE...  O hur jag än låg så skällde han på mig... Jag skulle kANSKE kunna snarka om jag låg på rygg, men inte annars... o inatt spelade det ingen roll.. han petade på mig hela, hela tiden. Så trött är jag... o har en ljugande gubbe... Snarkar...*fnyser*  Var det värsta jag hört!

Huset igår har vi delade meningar om. Fint, men för litet. konstig planlösning, men ändå bra. Nära natur, pool osv... Usch, jag vet inte! !!!

Snart har vi möte med gapande mannen också... *gulp* Får väl se hur det går då... Skällde ju tillbaka rätt så bra på honom igår så han var jättetrevlig senare på dagen o även idag har han ringt till de andra o varit supertrevlig. Förvirrad? Lite...

Nä, mot klubbhuset...!!

RSS 2.0