Dagens vikt

80,6. Va fan??

Dagens vikt

80,3

Dagens vikt torsdag 26/8

80,3

Dagens vikt

80,4

Namnet Gough är inte alltid så lätt...

As if my life weren’t trying enough,

I have to have the last name “Gough”

I can’t see the reason, though;

Why not pronounce it simply “Gough”?

And if slough is slough to rhyme with through,

Why the deuce can’t I say “Gough”?

Or if you’re saying plough and bough,

What’s wrong with just plain “Gough”?

I tell folks until I am about to cough,

My name is pronounced simply “Gough”!!


Inbjudan till damernas!

 

Inbjudan

Den 16 oktober kl  15 är ni välkomna på galej

Plats får ni senare, så ni inte kan ropa nej

Partyklänning är ett måste

Leggings är förbjudna, så ta bort era plåste(r)

Att stoppa i väskan är ett glatt humör och lite pengar

Osa senast 1/9 från era sängar

 

 


Zlatan! Släng dig i väggen!

Igår började alvin på fotbollsmatch, som han själv säger... SUPERGULLIGT! Han var jätteduktig o sprang omkring o snodde bollen för sina egna lagkamrater, gjorde självmål o lyssnade inte alls på vad ledarna sa. JÄTTEDUKTIGT! Men allt är förlåtet, för han var så gullig...! Han sprang o sprang o sprang o sprang... det tog aldrig slut med springandet. Herregud, det skulle vara en annan det... Kasta mig till hajarna istället, det skulle vara mindre smärtsamt tror jag.
Men han ville fortsätta så det kommer vi göra. Det var ju hur mycket barn som helst där o massa kompisar från dagis. Jättekul!

Alvin är en smurf...:)

dsc01130 (MMS)

Alvin är en smurf...:)


Mätt, mättare, mättast

Mumsade just i mig en fin-fin sallad från restaurangens buffé. 25 spänn för en smäckfull låda. Tyckte jag var asbra. Blir nog att äta det fler gånger... nu kanske jag inte kommer hungra ihjäl iaf.

Funderar på afro idag... Nån som ska med?? Pliiiis?!

Beskrivning
Barfotadans till sköna trummor
Evenemang: Afropowerdance
ID: 106/10
Status: Ledig
Start: 2010-08-24 18:30
Slut: 2010-08-24 19:30
Sista dag/tid för anmälan: 2010-08-24 18:30
Ansvarig: Anna
Målgrupp: Alla välkomna
Plats: Rörelsegruppen
Bokningsbar: 7
Antal platser:
Kostnad per deltagare: SEK 75 per person

Fet, fetare, fetast

Igår, måndag 21/8, startade mitt "nya" liv. Nu jävlar kör vi.
dagen började med en soppa, 100 kalorier med päronsmak. Mumma. Sen fick jag hungerattack vid 10 o var tvungen att ta mig en smoothie á 200 kalorier. Sen var det lunch, ännu en smoothie á 200 kalorier. När jag kom hem hade jag så jävla ont i magen o höll på att dö. Svullade i mig en kokosboll, 3 köttbullar, havregrynsgröt med rivet äpple ( vilket var förvånansvärt gott, jag som alltid hatat havregrynsgröt) o en mealbar. Tror mitt upplägg gick sådär, även om totalkalorierna var mycket mindre än vad jag brukar äta i vanliga fall. Mitt största problem är ju småätandet av godsaker, tror jag. O att jag sitter alldeles för stilla om dagarna.

Startvikt 82,7, typ fredag
Tisdag 80,7

på tal om att sitta stilla så körde jag ju ett pass med afro hemma framför tvn häromdagen. Alvin hjälpte till. Han hjälpte till så pass att han stog o petade mig i arslet med ett svärd o jag viftade bort honom - bara det att jag viftade till svärdet som han slog till sig själv med i pannan. Gapskrik! Aj då...
Men den där killen som har passet alltså... jeeez... Det är en neger med dreadlocks som har den största glugg mellan framtänderna som jag nånsin sett. Sen hör man inte vad han säger för han pratar med sån brytning, plus att ljudet är katastrof så man får höja till typ maxvolym för att ens få lite känsla för det. Men för övrigt är den ganska bra. Svettig som ett as blir man...=) Anders hotade att han skulle sitta o titta på mig o eftersom jag rör mig som ett kylskåp höll jag på att skämmas ihjäl redan INNAN jag ens börjat... UUUT! =)

Börjar kl 6 den här veckan - T R Ö T T ! ! !

Haft en underbar dag idag! Först gick Alv...

Haft en underbar dag idag! Först gick Alvin o jag ner o åkte karuseller. Vi åkte alla barnvanliga som fanns o masken åkte han tom själv sen.. Det var nog det bästa med det hela. Vi tog massa lotter o Alvin kastade boll på burkar också. Han missade alla men fick iaf ett tröstpris... En blå plasthatt..:) sen mötte vi emelie o gjorde vasaparken med skatt jakt, fiskdamm, allsång o ösregn. Stod ett tag under ett tält för att ta skydd. Det var kanon allting. Självklart hittade vi en fotograf från nt också, precis som igår..;) vet inte hus många som kommenterat att de sett mig o kristin i soffan..:) tillslut avslutades dagen med att lilla julia döptes. Det var jättefint o hon var så duktig. Alvin hittade några killar att leka med. Ibland blev han lite arg o skrek på den när de inte lyssnade. Det han inte förstod var att de visst hörde honom, de fattade bara inte vad han sa- de var från tyskland..:)


Augustifesten är i full gång...

O vi har inte sett eller gjort nånting på den...ännu. Idag ska Kristin o jag gå på marknaden o i morgon ska Alvin o jag till vasaparken på barngrejerna o sen ska vi åka karuseller... SEmester o allt har vi o jag/vi orkar inte ens ge oss ut... dåligt... vi har helt enkelt blivit förslappade...

O på tal om förslappade. På måndag kör vi... då jävlar. Nu finns det ingen återvändo. Nu har jag hitta till the big 8-0 o lite till... då finns det inget försvar längre. Jag har blivit ett fetto. Vad ni andra än säger för att vara snälla så är det fakta. Jag är FET... inte lite mullig, inte "det är bara en kebab". Nä, jag är FET... F E E E E E T... Det ska bort nu. Ska köpa träningskort på rörelsegruppen, försöka köra lite styrka på jobbet. Men ner ska jag...
kanske ska lägga upp ett fettokort som skäms-morot...?? Men vågar jag det... vi får se...=)

Det ska börjas i tid...

dsc01127 (MMS)

Det ska börjas i tid...


Just nu älskar jag stället i västervik. Li...

dsc01125 (MMS)

Just nu älskar jag stället i västervik. Lite vin o en bra bok, barnen leker i bakgrunden. UNDERBART! Varför har det inte varit så här alla andra dagar?


Kan det bli bättre?

dsc01124 (MMS)

Kan det bli bättre?


Mot västervik o regnet pissar ner... Som v...

Mot västervik o regnet pissar ner... Som vanligt när vi ska dit:(


Cool

dsc01102 (MMS)

Cool


Ja tack

dsc01101 (MMS)

Ja tack


Åh vad roligt!:)

dsc01100 (MMS)

Åh vad roligt!:)


RSS 2.0