V 39! Hur galet är det inte? Snart har man...

V 39! Hur galet är det inte? Snart har man gått över tiden igen.. Eller nåt. Varje dag kollar man efter proppen o känner efter lite extra. Det är tungt nu men det kanske jag inte behöver säga. Ni som ser mig vagga fram i korridorerna kan nog intyga att så himla lattjo ser det inte ut. Men det är värt det. SÅ värt det! Idag har vi tänt brasan hemma för första gången. Man måste ju passa på. Mysigt är det! Ringde o frågade om vår uppsägning idag o damen i andra änden blev helt överlycklig när hon fick höra att det var vår lgh. Det var inte vad jag förväntade mig men det var ju roligt att få glädja henne lite. Har ringt till kommunen idag också. Fick ju, av en slump, höra att man senast på torsdag måste ha valt skola i det område ditvi ska flytta. Eld i baken fick jag men jag fick inte tag på riktigt rätt person. Jakten fortsätter under morgondagen. Vår tv har gått sönder. Hur kul är det?


Är det halloween så är det! Middagen idag ...

img_2030 (MMS)

Är det halloween så är det! Middagen idag bestod av blodigt mos, älgpluttar o mögliga gröna saker. Riktigt smarrigt faktiskt!!


Dagisdisko!!! Så var det då dags! Man har ...

img_1457 (MMS)

Dagisdisko!!! Så var det då dags! Man har pysslat, man har övat o planerat Danny was in tha house!! Discot startade 8.30 o höll på ca en timme. Man hade mikrofoner o uppträdande av barnen ( bl a då Alvin var danny) o sen var det dans. Man mumsade popcorn o drack äppeljuice Lyckan var komplett!!


Svullen?

img_1942 (MMS)

Svullen?


Alvin o jag provade denna jacka häromvecka...

img_5621 (MMS)

Alvin o jag provade denna jacka häromveckan. Vi köpte den inte även om den är väldigt fin.  Igår fick Alvin jacka i byxa av sin gudmor. Jackan var grå-rutig o hans kommentar var - "shit, vad fin!" allt kändes kanon... Tills jag visar byxorna. Då säger han: -"vad är det där?" - byxorna, svarar jag.  -"de ser lite små ut?" - nä då, svarar jag o tvingar på honom dessa grå termobyxor.  -"de är alldeles för långa! " säger han bestämt.  -näää, men de ska ju vara så...  *Alvin börjar gråta*.  -"jag vill inte ha de där byxorna!! Alltså mamma. Grått är inte riktigt min färg... Vart får han allt ifrån? Ha ha ha


På skogspromenad i Aborreberg

Vi skulle gå tvåonhalvan... det tog nästan 2 timmar. Vi fotade, vilade o gick
V Ä L D I G T sakta. 
Vi möter en bekant till mig som säger att hon mötte tre älgar i spåret en gång. Alvin blev dölycklig och ville också leta djur. Vi såg en myra. En ynka myra på 2,5 km. Vi hörde lite fåglar, men vi såg dem inte. Missnöjd kille, say no more...


Att klättra i träd kanske inte är att föredra som höggravid, men vad gör man inte?

Nu räcker det!


Blandad kompott från La familia   
   


Nu är den väck! Liten har blivit stor!

img_4401 (MMS)

Nu är den väck! Liten har blivit stor!


Sötlöken i morse: " Mamma, jag är så trött...

img_5571 (MMS)

Sötlöken i morse: " Mamma, jag är så trött. Kan vi inte stanna hemma idag?" -nä, det går ju inte... "Joo, men mamma! Mitt ansikte kommer ramla i filen eller mjölken! "


Vuxenvarning va?

img_8651 (MMS)

Vuxenvarning va?


V 37... 28 dagar kvar. Det är nära nu. När...

img_3910 (MMS)

V 37... 28 dagar kvar. Det är nära nu. Närmare än vad man tror. Snart sitter jag i samma hörn som nu o tjuter av glädje o blues istället. Som jag längtar. Men idag har jag haft mycket sammandragningar. Har känts som en konstant träningsvärk mest hela dagen. Jag minns inte att jag hade så med Alvin men jag fattade ju inte ens att jag hade värkar med honom. Så hur ska jag veta nu då? Min största skräck just nu är att vattnet ska gå på jobbet. Vad gör jag då? Vi har grå heltäckningsmattor. De skäller på oss när vi spiller kaffe på mattorna, blir jag betalningsskyldig om vattnet går då? O tänk om jag börjar blöda? Hjälp! Kan man lägga ut plastsäckar runt omkring mig? Såna saker tänker jag på. O att jag kanske borde packa bb-väskan. Men än så länge tänker jag vidare på det. Måste ju packa en bb-väska till Putte också. Han ska ju antingen sova hos svärisarna eller så kommer de hit. Det beror ju på när vi får åka. Ja ja.. Ungen kommer ut på nåt sätt o reSten ordnar sig.


Allt jag vill är att få sova. Istället sit...

Allt jag vill är att få sova. Istället sitter jag i soffan efter att ha tagit varenda halsbrännemedicin jag hittade, varit på toa o spytt, duschat, spytt ner kudden. Livet som gravid är fantastiskt. Man känner sig sååå vacker. Vilket skämt!


Vi hjärta magenV 35


RSS 2.0