GOD JUL!!

God jul önskar jag er alla!!

Tack bästa svågern för min fina pyjamas!!:) nu kommer jag sova varmt iaf...


Vila i frid

Idag är en sorglig dag. Denna ljusets dag började mörkt när vi deltog på vår grannes begravning. Det var så sorgligt. Tårarna kunde inte sluta rinna. Hemskt! Man tänker till lite. Man ska vara glad över varandra. Ta hand om varandra.


Onsdag?

Funderade på vad det var för dag idag. Blev osäker. Då tänkte jag på vad det var på tv igår. O vad det var på tv ikväll. O blev glad! Mina favoritprogram ikväll, Grey's och Scandal. MEN HUR TRAGISK ÄR MAN??

Ja ja... Onsdagen har svischat förbi. Som alla andra dagar. Kanske för att de i princip ser likadana ut? Varje dag.

Postade traderapaket idag. BLÄ! Verkar ha vägt fel så jag gick +-0 på affären. Skit!

Var på bibblan o hämtade en ny bok av en av mina favoritförfattare, marian keyes. Alvin lånade ett spel.

Kollade på matta till Agnes rum hos Nyströms mattor. Rusade in o S tjena tjena känner ni igen mig!? Det gjorde de INTE. Rullgardin ner!;) jag jobbade ju lite extra där för 100 år sen.

Hem o bada liten, käka julmat, kolla tv o sen läsa lite. Underbart!


Snorungen!

Förkyld som bara den! Fy! Helt täppt o hostar som bara den. Vi sover på soffan, hon o jag. Mindre skoj!


Nobelfesten!!

Har ni sett en stiligare sexåring??!
Kostym, vit skjorta med röd fluga o så en röd servett som vi vek till av lite filttyg jag hade över från tomtarna vi gjorde förra året. Mammas fina fina älskling!!!


Nya bilder

Just ja! Jag har ju fått nya bilder från satu också! Jättefina! Man ser ju rätt skaplig ut...;kr


Soffläge!

Idag är jag ingen rolig mamma. Mittguvud sprängs! Så här ligger vi idag. Mys!


Nobelfesten!

Alvin kom hem med denna häromdagen. Rolig grej! Kostymen är framplockad, slipsen är godkänd. Bara skjorta som måste inhandlas!


SNÖÖÖÖÖ!

Man skulle kunna säga att det snöar. Det snöar MASSOR! Jag skottade nyss o det har nästa blåst igen. Redan.
Vår väg har blåst igen, hoppas Anders tar sig hem sen bara!


Julbord med vår fack-klubb

Årets julbord var på skandiateatern där mat intogs och sen var det teater.
Det började ju sådär...
På bordet står en vinare och fyra öl. Vi var sju personer vid bordet. Alla fick en varsin dryckesbiljett som gällde 2 öl/vinglas. Men jag körde ju! En servitris kommer fram till bordet o frågar:
-är det någon som vill ha Ramlösa?
-Ramlösa? Undrar jag. Nä, jag skulle vilja ha julmust.
-vi har tyvärr ingen julmust.
-har ni ingen julmust?! På ett julbord? Det var dåligt. Men du kan väl kila över till kiosken rätt över gatan o ordna det då...?
-eeh, alltså...nä...
-Nähä? Men har ni inget annat då?
-jag ska kolla, säger hon o tar med sig en öl o försvinner. Hon frågade alltså ingen annan vad de ville ha. O varför tog hon en öl?? Tänk om ingen ville ha vin då? Ska hon hämta tillbaka den ölen då? Ja ja.... Hon kommer tillbaka o säger att de hade colA så då tog jag det. Vi passar då på att fråga varför hon tog en öl. Få säger hon att hon ska plocka bort det när någon väljer alkoholfritt istället. När vi då påtalar att alla kanske vill ha öl o inte vin säger hon lite surt. PÅ VÄRMLÄNDSKA:
-jag gör bara som jag blivit tillsagd!
Då dog vi andra...:)

Maten var inte speciellt bra o presenterades dåligt i engångsförpackningar. Riktigt B.

När min älskade PEPSI, inte cola, är uppdrucken går jag till baren för att få en ny. DÅ ÄR DEN SLUT?!?!! Amen ärligt? Menar de allvar!! Det enda hon erbjuder är Ramlösa. WTF?? Tog en jävla Ramlösa då men sen visar det sig att det FANNS PEPSI MAX!!?! Varför erbjöd hon inte det då?? En arbetskamrat beställer i samma veva ett glas vin o får en slatt upphällt i ett glas med....LÄPPAVTRYCK(!!!!) på. Så himla äckligt!! Då säger hon till o får ett rent glas o där häller hon upp vin från en BiB. Va?!?!
Låt mig säga såhär... Jag kommer ju inte rekommendera någon att äta där isf. Se gärna showen för den var riktigt rolig. Vi skrattade massor. Men maten o servicen var under all kritik!!


Ny medlem i vårt hushåll!

Idag har denna hårlösa kille flyttat hem till oss! Fin va? I morgon ska vi se om han kan få en fin granskrud, hoppas det inte är -20 bara då får vi nog vänta lite...


RSS 2.0