putte är sjuk... Igen. Han kräktes

MMS

putte är sjuk... Igen. Han kräktes när jag kom o hämtade honom. Jag tror det berodde på dels att han har feber, vilket vi märkte när vi kom hem, men också för att de rätt honom i en bäbisstol o han inte kom loss. Älsklingen! Blev lite trött på personalen, fick ingen hjälp utan jag fick både torka spyor o ta hand om en smått hysterisk unge också..:-( O vi som skulle på kalas i helgen som Alvin pratat om hela veckan. M jag skulle ha kristin o hon blev jätteledsen o ringde o grät. Men vad gör man? Kram på er!


Ny mössa från HM med idolen...

MMS

Ny mössa från HM med idolen...


Telefonidiot

Pratade precis med en idiot i telefon. En riktigt jävla idiot. Hon vägrade lyssna och jag blev skitirriterad. Hon tyckte att JAG skulle ringa ett samtal till en person som jag tyckte att det var bättre att hon ringde sjläv. Sen var eländet igång. Jag ringde personen i fråga som även han blev skitirriterad på att hon ringt till mig. Han skulle återkomma till henne på måndag.
Sen ringer hon igen. Presenterar sig o frågar om jag är trött på henne. Ja svarar jag då. Hon blev skitsne. Men ursäkta? Fråga inte då. Sen pratade vi vidare o jag försökte förklara för henne att jag kanske inte rätt människa att prata med utan att hon borde prata med ekonomi. Säger att jag ska koppla henne, får inte tag på någon på ekonomi o ber henne då ringa tillbaka på måndag. Då är inte jag tillmötesgående o hon ska prata med min chef. Ja snälla gör det, talade jag om för henne då. Jag lämnade gladeligen ut chefens nummer. jävla idiot!

allt om barn

Har precis skrivit ett långt mail till allt om barn. De efterlyste människor som gått igenom ett missfall. så jag skrev ner min story....

Vindragning

Kommer precis från vår månatliga vindragning. Det är ett trevligt inslag i vår lilla organisation.
Vi börjar dra. När det är tre "kulor" kvar så börjar det pirra i kroppen... JA! Jag är inte urdragen o kommer vinna... Pirret höll i sig en sekund kanske. Tills någon smarting kom på att vi glömt lägga i en ny "kula" för en av tjejerna. FAN! Då fick vi börja om från början o jag åkte ur asfort! FAAAN! Det är en besvikelse varje gång. Inte ens en liten vindragning kan man få vinna i... Loser!

Bloggvärde

Fattade inte hur jag skulle få in detta i koden så jag gjorde så här istället... känner mig helt puckad...*gulp*SKAPLIG PENG va??=)

Biosällskapet!

MMS

Jenny, Lise, Tesse, Jessika o Jill.
Filmen var att rekommendera om man gillar riktiga tjejfilmer...
Precis när filmen börjar så kommer det en mycket förvirrad man o ställer sig o tittar snurrigt över publiken. Tillslut går han o sätter sig på vår rad näst längst ut. Det var bara det att där hade vi lagt våra jackor. Så de tar farbrorn o kastar på stackars Jill. Sen slår han sig ner o lägger sin egna jacka på stolen längst ut. Eh?
Filmen hade allt. Mycket skratt, snygga killar, gråt o ett lyckligt slut! Wonderful!

På vägen hem skulle jag handla mat i vår "kvartersbutik". Vi brukar aldrig handla där då det är lite halvskumt. Kommer in, köper en mjölk o upptäcker att jag inte har några kontanter. ska då handla en mjölk för 8 kr på mitt kort. Då tar turk-fjortisen i kassan 5 kr i avgift. O jag som var lite lätt irriterad efter att ha pratat med Kristin IGEN, fjärde gången denna dag hon ringde, så fick jag ett mindre utbrott. Talade om för "turk-snärtan" att du får inte ta 5 kr i avgft. Varför då frågar hon? För att jag har VISA kort svarar jag då. Då ger hon mig 5 kr o lägger på mjölken. Fine tyckte jag o end of story. Men det tyckte inte "turk-snärtan" bakom kassan. Istället för att låta mig gå så börjar hon tjafsa emot mig. "Oavsett vad man har för kort så tar man en avgift" Nej, svarar jag. För jag har VISA kort. Du får inte göra det då. "Amen, alla tar ju avgift". Ja, men det får man inte. "Amen det kan ju inte jag veta, svarar idioten mig då". Fast det skiter ju jag i, det är ju du som står i kassan då får väl du ta reda på vilka regler som gäller sa jag till henne då. "Vadå för regler?" undrar hon då. VISAS regler svarar jag då. Då fnyser turk-snärtan åt mig o jag fnyser tillbaka o gick därifrån. Idiot! Jag brukar aldrig tjafsa om att de tar avgift, men bara för att jag var så irriterad så fick hon sig en skopa. Men det där är väldigt irriterande, varför ska jag betala en avgift liksom? Jag gör ju redan det genom att ha ett VISA kort! Suck... undra om jag ska ta samma diskussion idag. Jag lovade Anders att aldrig mer gå dit nu...


jag läste nåt HELT annat än vad so

MMS

jag läste nåt HELT annat än vad som stod.. Asg. Gubbarna idiotförklarade mig rätt så bra vill jag lova...


god mat? Ja! Men snål restaurange

MMS

god mat? Ja! Men snål restaurangen gav mig bara 2 köttbitar o den ena gick ju inte att äta, bara fett! 2 pannkakor slank det mer också Mums! Tyvärr är jag lika hungrig ändå..


Åh!

Äntligen funkar det att blogga från mobilen! O så roligt! Nu blir det mycket mera spontana grejer här... *lovar*

jag behöver verkligen nya skor! Hi

MMS

jag behöver verkligen nya skor! Hittade jättefina puma med blommor på men de var lite små... Bu hu! Var på ikea igår o shopade upp alla pengar så nu där jag gå med trasiga skor ett tag till.. Dumt!


Bio!!

Ikväll ska jag o några från familjeliv gå o se på bio...!!

SF Bio: Bröllopsduellen

Barntillåten

Regi:
Gary Winick
Genre:
Komedi
Speltid:
1h 29m
Skådespelare:
Anne Hathaway, Kate Hudson, m.fl.
Premiärdatum:
2009-01-16

Bröllopsduellen

Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!


Bilder


trött

MMS

trött


Vad är detta?

Har flera gånger försökt att mobilblogga, det har INTE funkat. Tom skrivit till blogg.se o klagat lite. Ovanligt att jag klagar va??*ler* Men iaf, så ska man få massa bekräftelser på att det funkar men det ha rinte jag fått. När jag nu kliver in o kollar så har två testbilder lagts upp? Hm... ska jag tolka det som att det funkar nu, eller vadå? *fattar inget*

Jag får helt enkelt prova igen...

*hämtar mobilen*

Baby Alvin

MMS


Baby Alvin... Puss puss puss!


Utelek på gården

MMS

Här är han inte så gammal... lilla plutten!! Puss puss puss!


Metallica

Anders gillar Metallica. Jag gillar Metallica. Anders är uppsagd, jag har jobb. Jag frågade Anders i dag om vi skulle åka o kolla på dem i Globen. Jag har hittat biljetter för 800 kr styck. Anders tycker inte att vi ska åka för han har inget jobb om 6 månader, jag tycker att vi kan åka ändå. Vi gör aldrig nåt speciellt. Men nu har vi skilda åsikter. Vad tycker ni? Hur hade ni gjort? Det blir ju mera kostnader än biljetterna såklart typ mat o bensin o parkering. Men hallå? Det är ju nästan once in a lifetime känsla över detta juh... Vem vet hur länge till de där gubbarna kommer spela? Så...ge mig era åsikter... !!


Mordmysteriet

I lördags var det då dags! Skinnbrallor, nitbälten o hård sminkning var ett måste en kväll som denna! Vi skulle lösa mordmysteriet på "Princess" vår sångerska i vårt lesbiska hårdrocksband - SATANS HELGON! Alla hade verkligen lagt ner energi på detta vilket gjorde det hela svinroligt!
Först spelade vi "Upp till Bevis" o sen började spelet. Det visade sig att jag var mördaren...*gulp* Som var vänsterhänt, men det missade jag totalt så jag gjorde allting jättesvårt för mina medspelare. FÖRLÅT! Det var bara Pärlan som gissade rätt...
Maten var kanon! Jag som aldrig äter fisk i stort sett har fyllt årskvoten nu...=)
Sen gick vi till Bomull o hade svinroligt. Asgarvet på toan är fortfarande fantastiskt roligt! =)
Tack alla för en superkväll!
  Stumpan!

  Pillan o Samamtha

  Regina, Mama Rap & Baby Princess

  Hella o Sabbe

  Satans Helgon!!

  Pillan, Mama Rap, Regina o Cilla

 Regina o Sabbe

  Pilgrimsmusslor med blåbärsvinägrette


Nästa träff sker om cirka 3 månader o då är det Jenny och Jessika som håller i det!!

Dagens shopping 2

Byxorna var så där.
Tröjan var skit!
Tajtsen var kanon, har dem på mig idag faktiskt. Tillsammans med en svart overzise t-shirt som blivit för kort i tvätten. Jag ser ut o känner mig som en liten fjortis som försöker se vuxnare ut... ha ha ha!

Ska in till stan sen o prova en mindre storlek i jeansen o sen lämna tillbaka tröjan. Känner mig fortfarande inte riktigt nöjd med vad jag ska ha på mig på lördage, men nu skiter jag i det. Det får bli som det blir. Jag har ju ändå kille så vem faaan bryr sig!??!

Dagens shopping

Idag hittade jag ett par asfina jeans på Cubus som jag sett i Sofis Mode. Jag tycker de är såååå fina! Men jag har inte provat dem, så jag vet inte om de sitter som de ska men jag håller tummarna.
Sen hittade jag ett par "jeans"-leggings på VILA för 159 kr. Kan det bli bättre??*glad*
Tillsist hittade jag ännu en top från Gina som jag köpte hem o ska prova. Fan att det ska vara så svårt att hitta nåt att ha på sig...*suck* Jag går ju aldrig ut längre, vet inte HUR man ska se ut längre...*buhuu*

Fortsättning följer...


Dagis

Idag när jag hade lämnat Alvin o stog i kapprummet så kom en av fröknarna ut. Hon berättade att det hade hänt en rätt allvarlig grej som de ville berätta själva o inte att någon från de andra avdelningarna skulle berätta. Jag blev asskraj! Så säger hon att när de hade lekt igår på dagis så hade Alvin tagit strypgrepp på en kille...!!! Jag dog!! Visste inte vad jag skulle säga, eller vad jag skulle göra! Vad fan gör man!? Hon berättade vidare att det var ingen fara med killen o det hade gått så fort o de hade ju varit med o sett det, men det är ju ändå allvarligt! Fy fan... Efteråt hade han skrattat o sagt att han sett det på Simpsons. Vilket hon trodde kunde stämma eftersom de gör ju så där rätt ofta. Så jävla pinsamt! Alvin o Anders brukar ju kolla på det där ibland. Typ bläddrar vi o ser att det är Simpsons så kan de ligga o kolla på det. Men nu är det slut med det. Nu har vi ju fått bevis på att han tar in det han ser på TV o gör likadant. Han kan ju inte förstå att man inte får göra så o att det är farligt. Usch! Känner mig som världens sämsta förälder typ. hur fan har vi kunnat låta honom kolla på det där jävla skitprogrammet? Klantigt!!!


Lunch

Jag kan inte bestämma mig. Ska jag gå ner på stan o se om jag kan hitta nåt att ha på mig på lördag om vi ska gå ut? Eller ska jag äta kalvlever? Hm...valet är faktiskt inte så lätt som det kanske kan tyckas... Men nu hör jag att gubbarna drog. Utan att fråga om jag vill följa med... så då går jag väl till stan då. Äta en flottig burgare eller nåt...

Peace! *V*

 

Tillägg klassisk musik...

jag slapp! Tjohooo...!

Klassisk musik

Är inte riktigt min grej men nu ringde svärmor o frågade om jag ville följa med henne på en konsert... Jag svarade... eeeh... njaeee... jag får nog säga nej. Det är ju inte ritkigt min grej. Men så tyckte jag så synd om henne att gå själv att jag sa att om hon inte hittar någon annan att gå med så kunde jag följa med...för hennes skull alltså..... .Så snart kommer jag väl sitta där o höra gnisslande fioler tills öronen trillar av... *gulp*

Bajslådan

Fan vad svårt det ska vara med Alvins mage jämt. Han är ju typ ständigt förstoppad så man får hjälpa honom ut med skiten. Fräscht? Nej, men vad gör man inte för de små liven?

Angående Oidipuskomplex så har jag nu fått massa bra råd o tips. Känner att jag gärna vill lägga ner ytterligare ett par ord om detta.
Nej, jag tror inte stenhårt på vad Freud säger. Men det skulle förklara en hel del hemma hos oss. Varför Alvin alltid sätter mig främst o pappa får inte vara med, vi ska inte gå hem till pappa osv. Jag tror inte att Alvin vill döda sin pappa och heller inte att han vill gifta sig med mig. Fast iof, vem har inte velat gifta sig med sin pappa eller mamma när man var små? Jag ville det iaf....=)
Det kändes mest skönt att få en titel på hans beteende och veta att det kanske inte är VI som gjort något fel.
Sen är det många som sagt att Anders och Alvin borde göra mera tillsammans. Ja, det kan jag hålla med om. Anders är ibland lite passiv o tycker att saker är så jobbiga att han hellre är hemma medans jag hellre hittar på saker. Sen kan ju inte jag själv påstå att jag tycker det är så himla uppfriskande att stå o kasta smulor till de där jävla ankorna. Men Alvin gör det, o då får ju jag beska med helt enkelt. Däremot så gör Anders och Alvin MYCKET mer hemma tillsammans än vad Alvin och jag gör. De leker mycket bättre än vad jag o Alvin någonsin gjort. Men visst... allt det vardagliga är det oftast jag som gör.

Lite bilder...

Idrottsgalan

Var det som stog påhemma hos oss igår. Blev helt överväldigad varje gång någon skulle säga sina tacktal o satt o bölade. Herregud, kan man vara mer patetisk än så??*flinar* Illa, Illa! Gustavssons herrarna tyckte jag bara var pinsamma, men Gessleimitationen var bra men alldeles för elak. Ja ja, när man läser AB nu så kommer det säkert stå om hur bra de var. O Kalla? Herregud? Vad fan hade hon på sig? HJÄÄÄÄLP! O Sanna Kallur såg ju lagom "bitter" ut när hon blev snuvad på Jerringpriset... Fast, vem vet? Det hade kanske jag också gjort...

Oidipuskomplex

Är vad jag börjar fundera på om vår lilla plutt lider av. Han är helt hemsk mot Anders. Inget som Anders gör duger, det är bara mamma som är bra. Han får inte dra vagnen, han får inte byta blöja, han får inte klä på honom, han får inte göra ett skit. Bara mamma, mamma, mamma. O från mitt håll blir det jättejobbigt att ha honom springandes efter mig precis HELA tiden. Jag kan inte göra nånting utan att han är mig i hasorna. Inte ens gå på muggen i fred, då slits o rycks det i handtaget o bölas utanför. Man tror nästan att någon slår honom sådant skriker han. Helt galet. Fick höra av en bekant att det kan vara ovanstående o att det brukar drabba dem i den här åldern. Jaha? Vad faan är oidipuskomplexet då? Länkar från wikipedia: Oidipuskomplex Oidipuskomplex är ett begrepp inom psykoanalys som avser Sigmund Freuds teori om att varje barn genomgår en utvecklingsfas där föräldern av samma kön uppfattas som en antagonist, en konkurrent om den odelade kärleken från den andra föräldern. Speciellt används termen om sonens fixering vid modern. Namnet kommer av den grekiska myten om Oidipus som aningslöst dödar sin far Laïos och gifter sig med sin mor, Iokaste. I modern psykologi, beskriver termen "oidipuskomplexet" sonens undermedvetna strävan efter att hitta en partner som har samma egenskaper som modern. (Den kvinnliga motsvarigheten kallas Elektrakomplex, infört av Carl Gustav Jung.) Begreppet är dock inte helt accepterat inom den moderna psykologin. Jaha? Men sen då? Vad gör man åt det? Hur får man bukt med det? Hur ska vi bete oss?? HJÄÄÄÄLP!!!

Vabbar

idag igen...  Min plutt har knappt kunnat andas inatt så vi tyckte det var bäst att  vara hemma idag. Dock är han pigg som en lärka o är väldigt aktiv. Sitter just nu grensle över soffan o kollar på att det "snövar" o att sopbilen åker utanför. Väääldigt spännande.
Anders är på väg till Ulricehamn. lite läskigt med tanke på vädret. Men det ska nog gå bra. Han ska dit o träffa sina nya "chefer" eller vad man ska säga... Lång historia...

Helgen har varit bra. Lördags gjorde jag nada. I går var vi på brandstationen på julgransplundring. Väldigt bra arrangerat faktiskt! Sen gick vi hem till kexmannen o fikade lite. Alvin slocknade sittandes i soffan... hahh a, helt slut!

Sen åkte vi hem o då började jag leta efter grejer till lördagen. ÅH HERREGUD! Jag älskar mig själv ibland. Jag är så jävla bra på att spara på saker. O nu hittade jag det jag letade efter i min garderob o blev så jävla nöjd! O att jag kunde ha det jag hittade så här typ 10-12 år senare... ha ha ha!

näHÄ, Nu måste jag ringa svärisarna så de kan komma hit en sväng sen så jag kan jobba det jag måste göra idag.

Ursäkta

Idag kom vår nya så kallade platschef o sa till mig att jag skulle "försöka" göra nåt på min arbetstid också? Ursäkta? Jag gör precis lika mycket som innan, men kanske inte med samma motivation... Bara för att han har bett om en jävla telefonlista som ligger LÅÅÅÅÅÅNGT ner på min priolista så tycker han att jag inte gör nåt. Vilket jävla skämt! Jag skällde tillbaka som en idiot. Så säger han:
"Nästan varje gång jag går förbi här så sitter du på Internet..."
Jag svarar: " Ja, jag gör som vissa andra på det här kontoret också gör" (chefens son).
Då flinade han bara o typ ... "Ja..." o så gick han... Jävla idiot! kom inte o tala om för mig vad jag ska göra o inte göra... Så det så!

Tandkrämsfläckar

Varje morgon och varje kväll så har Anders lämnat en klutt med tandkräm kvar i handfatet. Hur svårt kan det vara att spola ner den där jävla klutten OCKSÅ? För helvete liksom? Jag har sagt åt honom 1000 ggr att ta bort den, men det händer inget... Vad ska jag göra? Nu ser ni ju vår fina spricka i handfatet också, som Lundbergs tycker att vi ska köpa ett nytt... Yeah Right! Tänker inte betala nåt jävla handfat...

Ny frisyr

Var o klippte mig igår hos Sina. Gulliga Sina. Satt där o var asförkyld o så jobbade hon över bara för min skull. TACK TACK TACK! Är jättenöjd med färgerna, men håret har liksom inte satt sig ännu. Det är ju STOR ändring för mig som hade svinlångt hår innan... 20 cm klippte hon nog... eller var det bara 10?? Nä... 15 säger jag iaf...=)


Ber om ursäkt för mitt osminkade jag...=)

Bloggträsk

Ha ha ha... gud så patetisk jag är... ha ha ha... har verkligen fastnat i bloggträsket. Går inflera gånger per dag o läser o läser o läser o tiden bara rinner iväg. Nu sista hamnade jag på Rafael Edholms blogg. Han är förresten sjukt snygg. Men nu till det patetiska.... I hans blogg berättar han om sina snorkråkor som han stoppar i blommorna och att han är killen som hänger upp o ner o kör situps i george michaels video till Freedom. Vad gör jag? Sätter mig o glor igenom hela jävla videon... 6 minuter. Bara för att se om det stämmer. Men hallå? Varför i helvete skulle han hitta på det?? En annan rolig sak är att Katrin Z har lagt upp samma bilder som han har på sin blogg o säger att hon var där o fotade honom. Rafael berättar om en hysteriskt fnittrande tjej som var o fotade när han hängde där... måste ju alltså ha varit K.Z... ha ha ha...


Dagens Rubriker o thaimat

Gud så gott det är med thaimat! Hämtade från spicy Hot på Kungsgatan. MUMMA! www.spicyhot.se
Det värsta är att nu efteråt så lever min mage rövare o fjärtarna vill avlösa varandra. FRÄSCHT!? Nej! O så får jag ännu ondare av att hålla tillbaka dem... buhu! Moment 22!!!

Läste i FÖ att Lars Stjernqvist hamnat i blåsväder! Men jag tycker det är obefogat! Hur skulle han kunna veta att det var under Hizbollah flagg? Dessutom så står han med ryggen åt flaggan på bilden som visas hela tiden. Överdrivet? Ja, lite faktiskt. http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/artikel.aspx?articleid=4330675
Den här bilden har Erik Svansbo lyckats få spridd över bloggvärlden. Tillsammans med ett antal andra står Lars Stjernkvist kvar på scenen efter sitt tal,  Medan någon annan (utanför bild) nu håller sitt tal klättrar en person upp på ställningen kring scenen, med bl a Hizbollahs flagga. Detta var mot slutet av mötet, som strax efteråt avslutades..<br>Foto: Erik Svansbo

O "stackars" 15 åring som får 60 timmars samhällstjänst för att han brände ner X antal radhus i Smedby. Nej. Inte direkt. Det som är för jävligt i denna story, enligt mig, är att personen som var med o gjorde denna gärning inte får nåt straff. För han är 14 år. Eh va? Han var väl lika medveten om att det var bus som 15 åringen? Sen kan jag förstå att de inte kunde tänka sig att det skulle få såna följder som det faktiskt fick. Det vet inte jag om ens jag skulle tänka på. O jag är ändå 30 bast. Men att en slipper fri för att han bara är 14 år o den andra är 15 det tycker jag är hemskt. O så ska 15 åringen stå med skadeståndsskulder på flera flera miljoner resten av livet. Själv!? Nä, det är för jävligt. De var två om det hela då ska båda straffas också, oavsett ålder. O varför inte straffa pappan till 14 åringen också? Det var ju han som köpte ut fyrverkeripjäserna. borde inte han då se till vart de tar vägen? Så att de inte hamnar i fel händer o nåt sånt här kanske hade kunnat undvikas. ORÄTTVIST!! Ja! Så på så sätt tycker jag synd om honom. Inte för att han får 60 timmars samhällstjänst...  http://www.folkbladet.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4330807

Klippa mig idag då. Stort! he he. det händer ju inte allt för ofta o nu var det dessutom strax innan jul som jag klippte mig. Det är jättenyss för mig. Men mest vill jag slinga mig. Det är därför jag går dit o då kan jag lika gärna passa på att klippa mig lite också. Men hur? Jag vet inte... Ska jag klippa "kort"? Då snackar vi alltså att klippa av kanske 15-20 cm, vilket innebär att jag fortfarande kommer ha ganska långt hår. Eller ska jag bara ta ett par cm o klippa upp mycket? Hm... jag vet inte? O mina sk kompisar ger mig ingen feedback heller trots att jag frågat dem... schyssta kompisar? NOT! =)

 
shopping

Jag älskar verkligen att shoppa. Jag känner mig lycklig då. Får jag inte shoppa så mår jag nästan dåligt. Det behöver inte vara nåt speciellt, det kan vara en tidning, men får jag shoppa så mår jag bättre.
Idag kände jag att jag var "tvungen" att shoppa. Sprang ner på stan på lunchen o fyndade en tunika på Gina, hittade en top jag vill ha men inte orkade hämta när jag beslutade mig för att jag ville ha den. Sen hade de ett par asfina chinos, men inte i min size. 199 spänn, värsta fyndet!  https://www.ginatricot.com/se#/product/24622900
Sen hittade jag ett par jeans till Alvin o en jättefin farfarströja på Polarn. LOVE!

Möte Tina o RIkard som jag lurade in på Polarn också, så de fyndade lite till räkan. Kom nu räkan!!! =)

A Night from Hell

Varje natt så kommer Alvin skrikandes in till oss. Varje natt tar jag min kudde o ,oftast mitt täcke också, går o lägger mig hos honom. Det slutar med att jag sover som ett arsel o vaknar med ryggont o är helt slut. Att vi gjort så här beror mycket på att Anders har sina "sömnproblem" (som inte är några problem enligt honom o ändå så tar han till dem när han behöver) och att Alvin varit så mycket sjuk. Men inatt fick jag nog.

Eländet började vid 00. Då kom han skrikandes in till oss. Jag tog honom o satt där halvnaken o frös halvt ihjäl hos honom. Han la sig i sin säng o när han somnat till så gick jag till min säng igen. Det gick fem minuter så kom han illvrålandes igen o så fick jag ta honom o gå tillbaka med honom igen. Satt där halvnaken o frös som en idiot. Alvin höll krampaktigt i min hand. Jag berättade lugnt o stilla för honom att mamma ska sova i sin säng och alvin i sin säng. Efter ett tag gick jag ut igen. 10 minuter senare är monstret tillbaka igen. Då tog jag på mig mina kläder o gick in med honom igen. Vi satt o kramades ett tag o så sa jag att jag skulle sova i min säng o alvin i sin säng. Då säger han att jag måste tända lampan. Ja, det kan jag göra på vägen ut när jag går till min säng. Okej svarar han då. Hoppsan tänkte jag o gick fort som fan. Sen kom han inte in nåt mer. *kors i taket* Anders o jag pratade lite o jag sa att jag tänker vara hård nu för jag sover som en kratta o att bryta ett sånt här mönster kanske tar ett par dagar högst, om vi har tur. Inget mer med det. Vi sov till 05. Då kom monstret igen. Herregud... tog min kudde o la mig hos honom. Allt blev förstört...*suck* I kväll kör vi igen...

Resultat av mätningen

- 2 cm på kebaben
- 1 cm på "midjan"
- 1 kg på vågen

Måste väl anses som godkänt va?

Klippning

På onsdag ska jag klippa o slinga mig... Funderar på att klippa av mig det här långa eländet till hår som jag har. Men då kommer jag väl ångra ihjäl mig sen... men jag ska iaf göra blonda slingor upptill o sen lite mörka o lite röda tror jag. Gillade det som fan sist, men Sina kanske har några andra roliga förslag.
http://www.sussie.se/rosina.htm

Mätning

Idag är det mätning av mage, lår, armar, midja osv... undra om det visar nåt resultat? Knappast va??=) Återkommer om resultaten i morgon...

Rolig kommentar av Alvin

Igår sa jag till Alvin att herregud vad du är kaxig. (han var det)  Han svarar: "Du kan åka taxi mamma..." Då bröt jag ut i ett asgarv varav han säger" Nej, mamma! Du kan åka lastbil..." Varav jag nästan dog o kissade typ på mig... ha ha ha!

Mobilbloggning

Jag måste ju vara helt dum i huvudet. Läste instruktionerna igår om hur man går till väga för att blogga från mobilen. Gjorde precis som det stog. ÄNDÅ funkade det inte... jag blir galen!

Utrensning

Idag har jag städat ur vårt skafferi. Shit alltså. Vi hade så mycket gammal mat där att det var nästan sjukt. 2 hela påsar med bara gammalt skit. Iof torrvaror, men ändå. Nu åkte det ut iaf. O nu ekar skåpet tomt istället. Tyvärr hittade jag ingen choklad. Jag ser chokladkakor, Marabous, överallt just nu. Är så sjukt chokladsugen att det finns inte. Varför ska det vara så jobbigt att lägga om sin kost? Till efterrätt igår åt vi fruktsallad. FRUKTSALLAD! Jag HATAR fruktsallad! Jag vill ha choklad! CHOKLAAAAAD! Åkte spårvagn till Erika idag, Alvin blev helt lycklig. Väl där så fotades Emma Flemma, den lilla prinsessan. Så fina kort blev det! Alvin ville INTE vara med. Efteråt så knallade vi hem. Alvin sov o jag gick där o lullade. Sprang in på ÖB en sväng o kom därifrån TOMHÄNT! Ursäkta? Tomhänt? Jag? Nåt är fel. Jag som ALLTID handlar något vart jag än hamnar, typ, kom därifrån utan en massa skit i påsar. WAY TO GO, JENNY! Sen när vi kom hem så tog jag tag i den jobbiga utrensningen... Kul dag? Nja...

Mens

Jag hatar verkligen att ha mens. Det är det värsta eländet vi tjejer har enligt mig. Eller kanske näst värsta, det värsta måste vara att föda barn. Men skit i det, jag HATAR mens. Det gör ont, jag förblöder typ o får springa på toa hela tiden. Är alltid orolig för läckage o springer därför hela tiden på vår äckliga orangea toalett. Vår toa är verkligen hemsk o så luktar det väldigt ofta urin på den.. Jag brukar anklaga gubbarna för att de inte kan pricka rätt men alla säger att det inte är de utan att det är fel på rören. Yeah right. Deras "rör" i så fall. Vi har numera en "dam" -toa. Den kallar vi för klubbhuset. Men den har börjat användas av gubbarna nu också, men än luktar det inte urin på den. Så det kanske är rören iaf då? Nä, jag tror ändå att det är de som inte kan pricka rätt. Varför sitter inte killar o kissar?
Meeen... det var ju mens jag skulle prata om. Fast nu vet jag inte vad jag ska säga mer... mer än att jag HATAR det. PUNKT.

Let´s Dance

Ikväll börjar eländet! Men man måste ju bara se det! Världens föredetta starkaste man är ju med. Herregud, 2 meter lång man som väger 150 kg i trikåer? Det kan ju inte bli mer än en hel skrattfest... ha ha ha!
bild

Alvin o flygplanet

Igår när vi satt o åt så berättade Alvin att efter maten skulle han köra flygplan. Jaså, sa jag. Vad roligt... ! "Mamma får åka med, inte pappa." Vi fnissade lite för Anders får aldrig följa med nånstans enligt Alvin. Så visar han att vi ska flyga upp i himlen o fram o tillbaka. Så säger jag: Jaha, men vart ska vi åka då? Flygplan svarar han. Ja, men vart ska vi åka med flygplanet? Då funderar han lite o säger: Vi ska åka till mormor.
Jag började nästan tjuta. Min lilla plutt. Mormor bor ju i himlen säger ju vi till honom. O så kom han då fram till att när vi ändå flyger i himlen så kan vi ju hälsa på mormor. Tänk att de små liven kan tänka ut så smarta saker. Man blir ju faktiskt imponerad över det o hur mycket som snurrar i de där små skallarna. Min älskling!

Vattenfråga?

Hur kommer det sig att när man bestämt sig för att försöka leva ett "nytt" liv så blir man alltdi hungrig. Nu pratar jag alltså om mitt nya liv som att försöka tänka på vad jag äter o hur jag rör mig. Jag är konstant hungrig. Det är helt sjukt. Det enda jag tänkte på igår kväll var att jag ville äta godis. men jag höll mig o åt inte en enda godisbit. mest för att vi inte hade nåt hemma, men ändå. jag gjorde det inte.*stolt* Jag drack vatten istället. Men hur gott är vatten egentligen? O vet vi egentligen vart det där vattnet kommer ifrån? Jag menar, vi kissar o det försvinner ner med massa vatten. Vi duschar o det försvinner ner med massa vatten. Vi diskar o det försvinner ner i massa vatten. men vart tar all skit vägen? Kan vi verkligen vara 100 procent säkra på att vattnet vi dricker ur kranen är 100 procent rent? Nej, jag vette fan. Det är därför jag alltid dricker Cola. Men nu är det slut med det. Så nu väntar väl en tid full av salmonella o kass mage. Jag som de senaste dagarna skyllt mina fisar o toaspringande på all broccoli jag ätit, men nu har jag det. Det är vattnet! Får helt enkelt köpa flaskvatten istället. För i kontraktet med mig själv om mitt nya liv står det fan inget om att vara rädd om miljön också. Konsum! Here I come....

Onsdag

... är jag ledig o ska vara hemma med Alvin, de har planeringsdag på dagis. Vi ska leka med Jessika o Filip som kommer hit på förmiddagen, trevligt trevligt! Sen tänkte jag ta med Alvin o allt vårt gammalt bröd o mata ankorna, det är så mysigt. Idag har vi varit hos svärisarna. Anders morbröder med fruar var där. Vi åt lite käk o snackade. Alvin var så trött att han somnade på bordet, ha ha ! Nu är monstret här o kör med sina bilar = jag kan inte skriva. Tjing tjing

Hungrig!

Idag jobbar vi bara halvdag. Jätteskönt! Men det är ett stort problem för mig. Jag hungrar ju nästan ihjäl! HJÄLP! Ge mig mat snälla!
Snart ska jag hämta Putte o så ska vi gå hem till Filip, Hugo o Jessika o leka. Väldigt trevligt ska det bli! Får nog köpa med mig nåt att äta dit. Dock inga sötsaker då jag börjat mitt nya liv idag. (yeah right!)  Nä, men jag ska försöka att inte trycka i mig sötsaker all the time, som jag brukar göra.

Vinterdag

Fy bubblan vad kallt det har varit idag. -14 grader! Burr! O käck som man är så tar man inte vinterkängorna utan snyggstövlarna. Smart va? Frös som en idiot om fötterna o vägrade vara ute. Tvingade på Linus o Petra att vara hemma o leka med mig o Alvin. Najs! Grabbarna busade o hade roligt (eller de slogs mest!) o morsorna fikade o snackade goja.
Mitt lilla monster är på storhugget idag. Så jäkla jobbigt! Allt är fel o han tjuter för minsta lilla. Får han inte som han vill så spottar han åt mig o jag blir galen!!!! Vad gör man? När vi åkte från Linus så somnade han. Vi lånade deras Brio Zenit också o tänkte prova på. Eventuellt köper vi den om den är nåt att ha. Den var lite glapp i handtaget, men Petra sa att den skulle det. Ja ja, vi får testa helt enkelt.

Efter bussfärden skulle vi handla mat på Mc Donalds. Kul! Kom fram till Filmstaden då började han tjuta för att två grabbar tryckte på knappen o öppnade dörren. Det skulle ju han göra. VÄl inne på Mc D gapade han så att folk vände sig om o suckade. O jag tittade på dem o suckade tillbaka. Vad är det för fel på folk? Tror de att man inte skulle göra nåt åt det om man kunde eller vadå? Nej, jag tycker det är en fröjd att höra min unge gå upp i falsett o tårarna sprutar.
Sen skulle han iaf inte ha kycklign, han skulle ha plättar. När jag sen beställde kyckling iaf så gapade han för att han inte fick den direkt. Sen kastade han vantarna, sen skulle han ha vantarna. Sen kastade han nappen, sen skulle han ha nappen. Sen kastade han Lollo, sen skulle han ha nappen. Så hölls det på. Skapligt irriterad kom jag hem o då fick Anders hämta honom i trappen. Sen kom vi upp, då tror anders att han har halsfluss. Jaha, suck! Kul liv, liksom. Nu sitter jag här o har monstret hängandes runt benet o skriker efter att få se pappa-bil på Youtube. Jag fortsätter ignorera o skriver lite till istället... La la la la....

Vad roligt det är med Tema fester!!=)

Hittade precis dessa på datorn...*asg*


Mina älsklingar!


Nytt jobb

som guideansvarig på båda tidningarna? kan det vara nåt? Tycker ni att jag ska slänga in en ansökan? *hm* Jag vill inte skriva nån CV men till de andra tjänsterna som utlysts har man inte behövt det... 
Får bli efter helgen isf... *funderar vidare*

Kameraproblem

Min kamera har inte seriebildtagning, tror jag. Har iof inte läst instruktionerna heller... Häromdagen hittade jag en funktion som tar kort när någon ler... Jag ler bara åt själva funktionen... ha ha ha! Det roligaste var när jag upptäckte, efter att ha använt funktionen, o skulle se på korten att den tog tre på en gång ( så min kamera har det visst, men man måste fan i mig le lite annars funkar det inte) o jag dog nästan för alla gjorde så jävla fula miner när de "ler". Anders beskrev sina egna kort som att se ut som bärgarn i filmen Cars, det var bara glasögonen som saknades. Kan väl meddela att bärgarn inte ens har några jävla glasögon o anders ser verkligen inte ut som bärgarn på bilderna. Han ser bara APFULL ut...!! =/


Gott nytt fruset år!

Shit, vad kallt det är idag! Mina fingrar är helt stela av kylan - inomhus! Jag har klagat i typ sex år att det är så kallt på mitt kontor. Än har inget hänt. Men snart slutar jag här så nu skiter jag i det. Men det är lite jobbigt att skriva på tangentbordet...
Har precis läst min nya idols blogg - hanky.se/dominika Hon är ju för härlig alltså. Slank in på gynnings också, men fan.... jag fattar inte riktigt henne. Djup o ytlig på samma gång... skriver halvkonstiga inlägg bla bla bla...

Kevin skrålar i bakgrunden "with every bit of me..." Ibland gillar jag den massa, just nu inte alls.
Halsbrännan svider i halsen - jävla jordnötsås. O jag som ska gå ner i vikt o allt, smart att äta jordnötssås då? NÄ, men grönsaker o jag är inte riktigt kompisar. tomaterna hatar mig o rymmer o jag vill inte ens jaga dem. Soltorkade absolut, men inte färska. Om bara de soltorkade tomaternas små bäbisar kunde sluta fastna i mina tänder så jag får gräva som en idiot för att sen kunna bita ihop tänderna normalt. I-landsproblem? Ja...


RSS 2.0