Blogg?

BLoggen ja? Oj oj oj, den ligger nere  just nu... hinner ju aldrig o har glömt hur man mobilbloggar. Ska ta tag i det där... Det är som sagt jävligt mycket just nu. Igår laddade jag min mobil för första gången efter att den laddade ur fyra dagar innan. När hände det liksom? Jag som brukar bo i min telefon. Men jag är så jävla trött på telefoner, folk o datorer när jag kommer hem att jag orkar inte. Dåligt, jag vet men sdet kanske blir bättre så småningen... ni ser ju, kan ju inte skriva ordenligt längre ens...=)

Kollad epå ett hus idag igen, på  katterumsvägen. Blir inget med det heller. Alldeles för dyrt o sen var det en del "stora" grejer som man var tvungen att fixa till... Har vi verkligen SÅ höga krav? Hjälp liksom...

Idag sket jag nästan på mig också... Igår när jag varit på stan o handlat slängde jag min plånbok i mcd påsen. Inget mer med det. Bara det att när vi skull ehandla mat förut så hittade jag den inte. Kom då o tänka på att shit jag la ju den i mcd påsen som jag gav till anders i morse för att han skulle lsänga den. Jaha, in i soprummet när jag kom hem o började riva. DÅ HAR DE TÖMT SOPORNA!! SHIT! Jag såg framför mig allt jävla bestyr med att spärra kort o fixa nytt körkort o visa o allt annat skit. Men som tur var så hade jag flyttat den till en annan påse istället så den var hemma. Snacka om att hela jävla Mt Everest lossnade från mitt bröst.

Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0